Çünkü onlar da bir baba adayı. Ben 19 yaşında bir kızım. Babamla aramız kötü de değil iyi de değil. Kişisel sorunlarım oldu onlarla meşguldüm ve ben annemin babamın değerini daha yeni yeni anlıyorum. Fakat babam eski ben olduğumu düşünüp bazen bana öyle davranabiliyor. Kötü bir adam değil ama çabuk sinirlenen sinirlendiği zaman ağzına geleni sayan bir adam. Artık bunlar yaşansın istemiyorum. Öyle dizilerde filmlerdeki gibi karşıma alıp konuşamam da ya da o beni karşısına alıp konuşamaz bilirsiniz ya... Ayrıca ilgilenmeleri gereken tek çocukları ben değilim. Abim var ablam var kardeşim var. Fakat artık istiyorumki babam benim değiştiğimi anlasın bunu belli etmeden zamanla nasıl oturtabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha çok erkeğin görüş bildirebilmesi için soruyu beğenir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baban eski kafalardan olduğu için anlaması biraz zor olur belliki anladığım kadarıyla eskilerden harekederek davranış sergiliyor olabilir oyüzden biraz işin zor
Biraz işin zor derken. Evet biraz eski kafalıdır ama zekidir de. Sanırım biraz zaman gerek
Evet zamana ihtiyacın var işin zor derken ikna olma kabiliyeti biraz zor kabullene bilir baban
Anladım. Kolay kabullenmesi için bir öneriniz var mı?
Sürekli babanı ikna etmeye çabalaman lazım yani örnekler vererek kafasını biraz daha aça bilirsin
Mesela nasıl örnekler? örnek verir misiniz?
Yani çevrendeki insanlardan bahsede bilirsiniz işte onun babası karışmıyor vs gibi veya sen neden böyle yapıyorsun der gibi ya da en iyi sihirli kelimeleri kullanman gerek annene anlatarak birazda o baskı uygulamalı babana karsı rahat bırak kızı felan diyerek
Anladım her şey için teşekkür ederim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu 🙏
Çok mantıklı düşünüyorsun bence babanı. Karşına al ve cizgini bilerek konuş derim
Babamı hiç karşıma alıp konuşmadım. Ya da o beni alıp konuşmadı. Bunlar dışında hak ve hareketlerimden kendim gibi davranıyorum. Er ya da geç büyüdüğümü değiştiğimi kendi sorunlarını çözdüğümü en kısa sürede nasıl fark eder bunu merak ediyorum?
Bir şey isteği dediği zaman oturaklı konuş kelimelerin ile bilinç altına gir
Mantıklı mesela bir örnek verir misiniz
Degişim hemen kabullenilemez sen neysn o sun ve o kal
Hemen olsun istemiyorum ama bunun daha hızlı bir yolu yok mu dersiniz
Hemen olmax
Lan baba büyüdüm ben, bi sal beni.
Bu ergence bir davranış olur. Ben babama lan demem. Bi sal beni de demem. Hep salınmış vaziyetteyim çünkü.
Ee özgüven sıfır demek sende
Saygısızlık, edepsizlik yapmanın adı ne zamandan beri özgüven oldu?
E çaren yoksa saygı gösterme. Hak edene saygı
Çarem yok diye saygısızlık yapacak değilim. Saçma düşünüyorsun.21 yaşına gelmişsin. Benden büyüksün. Böyle düşündüğün için utanmalısın
Utanmıyorum. Biraz gerçekçi ol.
Sanırsın sen 18, ben 30 yaşındayım.
Halinize acıdım iyi günler:)
Aw hayatının.
Şerefsiz
babanla oturup açık yüreklilikle konuşmalısın
Babamı hiç karşıma alıp konuşmadım. Ya da o beni alıp konuşmadı. Bunlar dışında hak ve hareketlerimden kendim gibi davranıyorum. Er ya da geç büyüdüğümü değiştiğimi kendi sorunlarını çözdüğümü en kısa sürede nasıl fark eder bunu merak ediyorum?
gonlunu al