Babamla sorun yaşıyorum. Ne yapmalıyım?(Önemli)?

Ne zaman bir şey için para istesem, bahane uydurur. Zorlamasam eğitimim için bile para vermeyecek. Parası da var. Hatta konu arkadaşları oldu mu bonkör. Bir insan oğlunun eğitimi için verdiği (dershane) parasından dert yanar mı ya anlamıyorum. Bana diyor ki şu şurayı kazandı bu burayı kazandı dershaneye gitmeden. Ben daha iyi yerleri kazanacam belki (ki şu an öyle görülüyor.). Dershanede benden daha düsük veya yüksek alanlara bakıyorum. Hepsinde iphone, samsung s serisi vb. telefonlar var, yurtdışında tatil yapıyorlar. Boş zamanları yok. Ben ise 12 hafta tatilin 1 haftası tatile gitmek için babamı zorluyorum.11 hafta evde oluyorum. Ama hala babam benden şikayetçi. Sürekli başkalarıyla karşılaştırıyor. Ama hiç babaları karşılaştırmıyor. Demiyor ki acaba ben ona gerekli desteği veriyor muyum diye. Geçen birini söyledi. O 420 puan almıs dedi YGSden. Ben de 392 aldım yani. Ki söylediği çocuk lüks hayat yaşıyor ve koleje gidiyor.(Aylık 2000). Baska arkadasının cocuğunu söyledi. Cocukla sohbet ettim sınavdan önceki 1 ay boyunca saati 150 tlden haftada 2 kere ders alıyormus. Çevremdekilerin ailesinin mesleğine bakıyorum babamdan az kazanıyorlardır ama ben fakir dolaşıyorum. Çoğundan daha iyi puan alıyorum. Ama babam sürekli benden şikayet ediyor. Acaba mahkemeye gitsem evlatlıktan ayrılmam gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Yıllardır böyle yaşamaktan bıktım. İnsanlarla arkadas olamıyorum. Onların hayatlarını duyuyorum kendim birşey anlatamıyorum. Asosyal kaldım. Madem bu kadar şikayetçi benden o zaman onun evladı olmayayım. Benim şikayetçi olmam lazımken o benden şikayetçi. Sizce ne yapmalıyım?
Babamla sorun yaşıyorum. Ne yapmalıyım?(Önemli)?