Babamla aramı nasıl düzeltebilirim?

aramız eskiden iyidi şiddet içeren kavgalar cezalar vs oluyordu ama biz hep bir kenara bırakıp barışıyorduk ama yaklaşık 2 senedir birbirimize çok uzağız ne adamakıllı sohbetimiz var ne sabah akşam yemeklerini beraber yiyoruz şu an aramız iyi değil aynı evde yaşıyoruz ama annemin suratına bakmıyor arkadaşlar babamla sarıldığımız çok mutlu olduğumuz bir fotoğraf gördüm dayanamadım çok fazla ağlıyorum şu an eskisi gibi olmamızı istiyorum babamı yalnız görmeye dayanamıyorum salonda bir başına oturuyor düşünceli düşünceli gerçekten bende çok yalnız hissediyorum ve babamla yakınlaşırsam ikimiz içinde çok iyi olucağını düşünüyorum arkadaş gibi olmamızı istiyorum ama yanına gidip konuşamıyorum bile ne yapmamı önerirsiniz nasıl konu açabilirim yanına gidip dışarı çıkıp vakit geçirmeyi falan teklif etsem sadece ikimizinde yalnız olmasını istemiyorum beni yine boş ver ama babamı gerçekten yalnız düşünceli bir başına görmek bana çok koyuyor ne yapıcağım annemle de anlaşamıyolar kardeşlerimle de anlaşamıyolar ama benimle gerçekten mutlu olabiliyor sadece çok uzağız babamla nasıl yakınlaşabilirim lütfen tavsiye verin

Babamla aramı nasıl düzeltebilirim?