Merhabalar, 19 yaşındayım, herzaman ailevi sorunlarım vardı, babamla hiç anlaşamıyorum iki senedir mezuna kalıp evde olduğum için, para getirmediğim için her tartışmamızda bunu dile getiriyor. Ve iki gün önce babam evimizin ilerisinde sokak ortasında etmediği hakaret küfür tehdit kalmadı, bu olaydan sonra oradan çıkıp anneannemlere geldim. Yoldayken beni arayıp gelip seni gebertmiyim eve gel dedi. Dönmedim, geldim iki gündür sığıntı gibi yaşıyorum, kendi dayım bura dingonun ahırımı diyor ben geldiğim için. Zaten burada daha nekadar kalabilirim? Benim bir erkek arkadaşım var ankarada yaşıyor, ona durumu anlattım. Hali vaktide yerinde biri 8 aydır birlikteyiz. Ankaraya gelmemi söyledi, gece mekanlarında çalışabileceğimi, kendiside mekanda olduğu için sürekli güvenliğimi sağlayacağını, birlikte yaşayacağımızı söylüyor, ve büyük paralar kazanacağımı biliyorum, kimseye muhtaç olmak zorunda değilsin diyor, kazan ye iç gez diyor. Korkunç bir meslek gibi geliyor ama işin bittikten sonra kimseyle bir işin kalmıyor diyor. Sanırım en kolay bu yolla para kazanabilirim ben ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek arkadaşını s@keyim. Pez@evenk o. Onu hemen terk et, yoksa aklına uyarsan ilerde yüzde , bin seni satacak. O işlere girme sakın, hayatın kararır. Ölünceye kadar o pislikten kurtulamazsin. Yıllardır kumar oynattim. Pavyon sahipleriyle çok samimiyim. Bir lira hesap ödemedim hiç, arada eğlenmeye giderim oraları çok iyi biliyorum, o it sevgilinin dediği gibi değil o işler. Resmen o@rospu oluyorsun ve cikamiyacagin bir bataklığın içine girersin sakın ha. O itten de hemen ayrıl.
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allahım yaratıyorsun takip de et. O r o s puluk yap diyor kısaca sana ve sen bu adamı sevgili diyip birde o işe adım atmayı düşünüyorsun. Babanı haklı çıkarıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zor durumda olduğum için, kendiside mekan işlettiği için bu teklifi sundu benim için başka ne yapabilirdiki 🤦♀️
- +1 yıl
Basit bir soru. Seni sevse sana sahiden yardım etmek istese seni o işte mi çalıştırır? Her şeyi geçtim o işi yapan birini nasıl sevebiliyorsun? O insanlar genç kızları, bu şekilde muhtaç durumda olan genç kızları kandırıyorlar sevgi gösterileriyle. Sonra kontrat imzalatıyorlar hayat boyu oradan kaçamıyorsun. Aslında bir nevi kapan kuruyorlar. Şunu asla unutma. Kaybettiğin kazandığından daha değerliyse, kazanmıyorsun demektir. Yağmurdan kaçıp doluya tutulma. O insandan uzak dur ve o işi reddet. Babanın hakaretleri bile çok daha masum kalacaktır. İş ara, tek trk gex mağazaları en kötü bir tezgahtar olursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Kullanacak seni akilli ol biraz uzak dur insan sevdigine boyle bi teklif ile gelmez
Namusu olarak gormuyor demekki seni
Seni kendi eliyle baska erkeklerin masasina atiyor nasil iliski bu02 Yorumla
Soran+1 yılSadece sohbet olacağını aksi durumun olmayacağını söylüyor ama ve zor durumdayım diye teklif etti
+1 yılseni satarda bu uzak dur güzel kardeşim bir derdin olursada anlat abim lan fal bakarken nereye geldım
10 Yorumla
+1 yılInstagram da böyle bir olay duymuştum... güveniyorsan git
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlattıklarım çok garip değil sanırım Yüzlerce insan bunu yapıyor ve çokta para kazanıyor
- +1 yıl
annneanesine gitmiş diye duymustum babasının ses kayıtları vardı hakaret ettiği o geldi aklıma
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 411 cevap paylaştı. Film sektörünü deneyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKinayemi yaptınz anlamadım bu işi yapan insanlar var kolay yolla bu sekılde para kazanabilirim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın seni satar
00 Yorumla
+1 yılMillete çok güvenme
00 YorumlaKonsomatris ol
00 Yorumlatavsiye etmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Erkek arkadaşım konsomatrislik teklif ediyor korkuyorum ama yapmakta istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat