Toplum tarafından sevilen birisiyim fakat ailem beni aşağılıyor. Ne yapmalıyım?

27 yaşındayım. Avukatım. Adımı açıklamayacağım elbette. çocukluğumdan beri annemin “sen öyle olamazsın, çirkinsin, kendi çapını bil” sözleri ile büyüdüm. Çevrem tarafından epey beğenilen biriyim ama yakışıklı bir doktorla görüşüyorum örneğin hemen “sen kimsin o kim haddini bil boyun 165 ama onun 190 cüceliğini de bilmiyorsun” cümleleri İel karşılaşıyorum. Sınırlarımı net koruyan biriyim işyerinde de bu yüzden sorun yaşadım hep. İlişkilerini annemin bilinçaltıma gönderdiği bu değersizlik cümleleri ile sürdüremiyırum. 2 kardeş büyüttüm onlar da bana karşı saygısız ve aşağılayıcı. Ayrı eve çıkmak istedim (evin giderlerine epey katkıda bulunuyorum) babam evlatlıktan redle karşılık verdi ve tüm kıyafetlerimi çöpe attı. Anneme ne diyeceğimi bilemiyorum artık bir su istesen bağırıp çağırıyor. Sadece abime tapıyor. Antidepresana başladım sırf bu değersizlik hissi yüzünden. Durum nedir bilmiyorum. Sosyal medyada da 150 bin takipçim var ürünler yolluyorlar “bu insanlar komik sana ben ürünü yolluyorlar” diye aşağılıyor. Lütfen yardım edin
Toplum tarafından sevilen birisiyim fakat ailem beni aşağılıyor. Ne yapmalıyım?