Annem babamı öldürdü? Benim yerimde olsanız napardınız?

Annem babamı öldürdü. yıllar önce 7 yıl yatti cikti. biz kardeslerimle yıllarca akrabalar tarafindan zulme ugradık. okulumuzuzu bıraktık. cocuklugumuzu yasayamadık. Yillar sonra dayim aradı. annen timarhanede dedi gittim kadin aklini kaybetmis eski annemle alakasi olmayan bi kadin buldum karsimda. ben sinir krizi gecirdim ağladim agladim. kardeslerimin hic biri onu kabul etmedi telefeonda bile konusmak istemediler. Timarhaneden cikardikEngelli Maasini cikardim. Yengelerim onu kabul etmedigi icinKiralik bi eve girmiş annem yanliz. Hic bir akrabasi onu ziyaret etmiyorHepsi nefret ediyorlar ondanSanki benim babami degildi onlarin babasi öldürmüşBabam anneme zulum ederdiYani ikisinden birinin öleceği kesindi. Durum. annem simdi şizofren yanliz kalinca Hayalinde olan 3 dusmani var onlarla konusuyo. aklini kaybetmiş. Dostlar şaştim kaldim hayatimi mahveden kadına bakmam bana bir yandan aci veriyorBir yandanda ne de olsa annen diyorum Sonra da bu kadinin çöcuklugumdaki annemle hic bir alakası yok diyorum. Aklini kaybetmişKendi kardesleri bile onu atmis. kardeslerimin hic biri onu gormek bile istemiyorSadece ben onunla ilgileniyorumBazen diyorum aceba onlar dogrusunumu yapiyorBen mi yanlisimDurum bu sizin dusuncelerinizi merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Babam cok iyiydi bizim için cok severdik onu ama annemle babam gorucu usulu evlenmisler annem onu sevmiyormuş
Annem babamı öldürdü? Benim yerimde olsanız napardınız?