Annem gelip bana cehennemin dibine git diyip vurdu sizce normal mi?

Ben yaklasik ergenligimden beri yani kendim olmaya basladigim kendi düsüncelerimin olmaya basladigi zamandan beri ailemle sagliksiz bir iliskim vardi onlarin yolundan gitmeyince, dedikleri seyi yapmayinca birbirimize ters düsüyoruz ve ben sessiz kalabilen biri degilim tepkimi bagirarak da olsa koyarim ama bunu babamdan aldigimi düsünüyorum cünkü ailemizde nezaman bi sorun olsa her zaman bagirarak „cözülüyor“ her neyse konuya gelirsek ben bu yaz nasipse üniversiteye gidicem ve ailemle kalmicam yurda gidicem ve 2 gün sonra ise sehir disina cikiyoruz bense arkadasimla bulusmak istemistim yaklasik 2 aydir görmüyorum bi o israr ediyor annem izin vermedi sonra ben tekrar kizmaya basladim sehir disina ciksak bile valizleri aksama gelince yapariz falan dedim gecte gelmem ben bulusmalardan öyle o da cok is var gik mik derken ben odama ciktim yaklasik 2,3 dk sonra yanlarina geldim yemek icin ve annemin agladigini farkettim yaklasinca da cehennemin dibine git gelme git bulus arkadasinla ve bidaha da dönme ben ne tepki vercegimi bilemeden oturdum yinede cünkü bizim ailede biraz gamsiz olmak gerekiyor sonra git buradan yüzünü görmek istemiyorum diyip kalkip yukariya cikti ve ben hakli miyim degilmiyim suclu muyum napmam gerek hicbisi bilmiyorum daha önce cok kavga kirginliklarim oldu ama suanda ne hissetmem gerek bilmiyorum evdeyim ne yapmam lazim hicbisey bilmiyorum kaldim

Annem gelip bana cehennemin dibine git diyip vurdu sizce normal mi?