Ben evliyim 21 yaşındayım 10byasindan beri evlenmeden önce onlarda sürekli şiddet (psikolojik ve fiziksel şiddet) görüyordum. şu an da da kız kardeşim (13) görüyor. Dün kız kardesimi tehdit etmislerdi birkaç kız ve erkekler (crkemedikleri için) bunun üzerine kardesimin abi dediği insanlar ile beraber dün beraber sınava gittiler. Fakat müdür görüyor ve babama haber verip kızın erkeklerle geziyor kızına sahip çık vs diyor. Kardesimi tehdit ediyor, kardeşim eve gidiyor ve kız kardesimin bacagina üçlü piriz ile morartiyor. Yastik alıp boğmaya öldürmeye calisiyor. Satir getirip seni kesicegim diyor. Kız kardeismin önüne abim (23) geçip gdiemezsin evden diyor. Kardeşim yalvariyor kurtar beni, beni görmedin ben kacayim oldurecek diyor. Yanıma kaçıyor ve panik atagi tutuyor. Bende kızı sakinlestirdim vs. Devaminda daha saçma sapan şeyler oluyor. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öncelikle kizkardesinle tam konus, yanlis yollarda, yanlis yerlerde geziyor ki, millet konusuyor. Babanda namus, rezil olma duygusunun vermis oldugu kizginlikla ceza veriyor. Dogrumu, dogru degil, siddet hicbir zaman cözüm degil. Durumu iyi anlayin, kardesin yanlis yolda bir hata yaparsa, babasinin dayagini unutur ama hatasinin cezasi daha agir olabilir.
En iyisi durumu iyi nal, iyi ögren, düzeltmeye calisin. Eger zevk icin siddet uygulayan bir baban varsa devletin korumasina basvurabilir..
Zevk için yapıyor boş ver..
Bu zevk icin degil, ayrica sorunda sana yardimci olmak icin fikir verenlere saygi göster, hosuna gitmesede.
" Dün kız kardesimi tehdit etmislerdi birkaç kız ve erkekler (crkemedikleri için) bunun üzerine kardesimin abi dediği insanlar ile beraber dün beraber sınava gittiler. Fakat müdür görüyor ve babama haber verip kızın erkeklerle geziyor kızına sahip çık vs diyor."
Bir an önce ailen doktor kontrolu altina alinmali. polise gidip darp raporu almakla baslayin. Kardesine de bi yurt falan bulunmali keske imkanın olsa da senle kalsa ya da ev tutup yardim edebilecek durumdaysan biseyler yapin ama sakın o evde bırakmayın.
Darp raporu aldiktan sonra polis ifadeye cagiracak degil mi? Ayreten esimin infazi var olaya girmesi onun basinj yakar mı?
Esini karistirma derim. Evet ifadeye cagiracaklar ama durumu anlatirsan kardesinle yuz yuze getirmezler eger kardeşini o evden alma imkanin varsa esyalarini toplamaya da polisle falan gönderirler. Kac yasinda kardesin?
Kardesim 13 yaşında.
O zaman alip bi devlet yurduna verirler zaman kaybetmeyin derim o evde olmasindan iyidir. Sende elin ustunden cekmezsin
Tamam ama darp raporu gerekli mi?
Bence alın çünkü oyle her geleni devlet yurduna almiyolar cocugn siddet gordugunu evde zarar gordugnu kanitlaman lazim
Tamam alicgm
Polise gideceksin ama kız kardeşin yalan söylüyordur muhtmelen
Darp izlerj var ne yalani bilader.
Onlar gerçektir ama sana anlattığı senaryo yalandır
Bu senaryo dediğin seylerin bin beterini bende yaşadım. Elinde klavye ile insanlarin hayatına palavra atma
Yok birileri tehdit etmişte yok abileriyle okula gitmişte madem birileri tehdit ediyorsa sen ablası kardeşin abisi bostan korkuluğumusunuz. bi işe yaramıyormusunuz. okulda okadar kız varken öğretmen neden senn kardeşine erkelerle geziyor desin. benim kapımın önünde park var her tarafı açık ama o a rağmen senin kardeşin yaşındaki kız çocuğu. Kucağına oturmuş seks yapıyorlar hiç bir şeye inanmam
Allah akıl fikir versin sana yazık.
Madem yaşadın git polisi var savcısı var burada. Yediğiniz boklara haklılık aramayın
Keşke senl kardeşine verseymişte bu duruma düşmeseymişsiniz
Ya kardesim sktr git belani benden bula.
Ne bela gelecek senden.. işte bak kendş kumaşını belli ettin babanız haklıymış azınıza sçmakla
Ya olum bak isine
He he ondan
Kardeşini yanına al bir süre ligine
Yanıma aldim zaten fakat darplarin geçmemesi laizm. Ve 18den kucuk. Suç sayılıyor.
Babasına uzaklastirma alabilir polisten sucduyrusinda buluna bilir
Uzaklaştırma bir ise yaramiyo
Neden polise gitmiyorsunuz
Goturrcektim fakat kardesimi eve gonderirler diye gitmedim. Ayreten eşimin infazi oldugundan onuda alırlar diye gitmedim
Ne desem bilemedim ya şimdi cidden okurken sinirlendim
Bende maalesef..
Infaz ne oluyordu
İnfaz herhangi bir olaya karisrsa direk hapsane. Ama bu olayda biz hakliyoz alirlar mi onu bilmiyorum
Müdürü sevmen lazım
Dertler büyük
Fazlasıyla
Polise git
Bu akşam gidicem
Ihmal etmemelisin
Öyle yapmaliyiz ztn