Kiz kardesimi öldürmeye calisan babam ve hiç bişey yapmayan annemin derdi ne ya?

Ben evliyim 21 yaşındayım 10byasindan beri evlenmeden önce onlarda sürekli şiddet (psikolojik ve fiziksel şiddet) görüyordum. şu an da da kız kardeşim (13) görüyor. Dün kız kardesimi tehdit etmislerdi birkaç kız ve erkekler (crkemedikleri için) bunun üzerine kardesimin abi dediği insanlar ile beraber dün beraber sınava gittiler. Fakat müdür görüyor ve babama haber verip kızın erkeklerle geziyor kızına sahip çık vs diyor. Kardesimi tehdit ediyor, kardeşim eve gidiyor ve kız kardesimin bacagina üçlü piriz ile morartiyor. Yastik alıp boğmaya öldürmeye calisiyor. Satir getirip seni kesicegim diyor. Kız kardeismin önüne abim (23) geçip gdiemezsin evden diyor. Kardeşim yalvariyor kurtar beni, beni görmedin ben kacayim oldurecek diyor. Yanıma kaçıyor ve panik atagi tutuyor. Bende kızı sakinlestirdim vs. Devaminda daha saçma sapan şeyler oluyor. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Kiz kardesimi öldürmeye calisan babam ve hiç bişey yapmayan annemin derdi ne ya?