Makyaj yapmayı seviyorum kadınsı giyinmeyi seviyorum parmağımda da yüzük yok motele gittik ailece. Çok sık odaya gidip geldiğimden dolayı garson nereye gitti vs dedi beni görünce neredesin gözüm yollarda kaldı diyip alay etti bilerek erkekler yüzüme bakmıyor sanki kucaklarına atlayacağım her bekar genç süslü kıza o.. pu ve erkek delisi muamelesi yapılması saçma cidden bunaldım resimdeki elbiseyi giydim annemler çok açık aranıyorsun dedi
(Söz meclisten dışarı) Öyle bir zamandayız ki genç ve bekarsan potansiyel bir seks objesi olarak görülüyorsun. Bir ruhun, bir kişiliğin, bir karakterin, bir hayatın olduğunu unutup seks objesi olarak görüldüğün için herşey zor. Bu artık devirle alakalı. Senden küçükler bile ben bu kızı nasıl yatağa atarımın derdinde hadsizce. Halbuki ablası olduğu aklına gelse idrak edebilse insan olacak farkında değil. İşiniz zor. Allajih yardımcınız olsun.
Ülkemizde Kadın olmak, çocuk olmak , yaşlı olmak hatta insan olmak bile çok zor. Umut ediyorum ki hatalarımızdan ders alıp bugünden başlayarak yarınlarımızı kurtarabilecek doğru işler yapabiliriz.
Birincisi, elbise mevsime ve mekana göre uygun, pek de açık sayılmaz, normal bir yazlık elbise. İkincisi, garson hadsiz ve patavatsız, işi gereği insanlarla muhatap olanların, görev başındayken müşteriyle bu şekilde samimi olmaya çalışmalarını doğru bulmuyorum. Yemek ve kargo kuryelerinin, işi gereği telefon numarasını bildikleri kadın müşterilere yürümesini doğru bulmadığım gibi. Ailenin bunaltması ise sıkıcı, gençsin, kendini göstermek istiyorsun, veya öyle rahat ediyorsun, giyimine fazla karışmalarını istemediğini, ne zaman nerede ne giymen gerektiğini bildiğini uygun bir dille söyleyebilirsin, kırmadan. Benim kız kuzenlerime dayım ve teyzelerim giyim konusunda hiç karışmadılar, onlar da o.. u olmadılar sonuçta.
İnsan kendi annesini ve babasını ne yazık ki seçemiyor. Ve iş böyle olunca ortaya bu şekilde bir sonuç çıkıyor. Sürekli ezilen hakaret işiten psikolojik sınırları zorlanan insanlar. Sizin adınıza üzüldüm diyebilirim. Ve tavsiyem. Bir evvel ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp kendi yaşam biçimini oluşturmaniz olacaktır.
Abi bu zihniyet guzellikle duzelmez Sukke sukke degismeli bu zihniyet biyle kafasina vura vura duvara carpa carpa Ataturk e kiziyoruz neden devrimler tepeden indi diye ama adamin bir bildigi varmis maalesef azina sca sca kafasina vura vura ogreteceksin baska yolu yok
Annen baban da olsa o elbiseyi giydiğin için o ithamda bulunamazlar, ayrıca hayat senin istesiğini yaparsın kim ne karışır ekonomik özgürlüğün varsa tadını çıkar
Öncelikle hedefini evden ayrı olarak çalışabileceğin bir iş bulmak şeklinde belirleyebilirsin onların egemenlik alanından uzaklaşman senin hayatın için daha iyi olacaktır ilerleyen zamanlarda da ayrı ev evlilik ayrı yaşam hayat sana hangisini getirirse ona göre hayatını şekillendirebilirsin
Kimse karıların bekarlığına ya da gençliğine önem vermez yavrum. Karı olan herkese, cinsiyetinden ötürü yürürler. O sebepten zorluk yaş ya da medeni durumla ilgili değildir, bakış açını değiştir..
Bence gayet güzel bir elbise bir otel ve tatil kesimlerinde giyilebilecek oen güzel elbiselerden biri boyu kısa değil herhangibir dekoltende yok bence güzel
Yani tamam da. yani ikin üc kendini bilmez öyle dedi diye bu ne. Yani öyle bir anlatıyorsun ki görende sanır yolda yürüyemiyor. Bu ne güzellik bu ne gençlik ne diyelim
Kıyafetin de ya da makyajında abartı bir durum olduğunu düşünmüyorum Erkeklerin flört etme şekilleri yaklaşımları ya da yöntemleri bazen hatalı ve irite edici olabiliyor.
herkes istediği yere bakar fakat garsonun tavrından rahatsız olduysan şikayet edebilirdin bu bildiğin edepsizlik etmiş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ya boş yapmış, madem rahatsız sın giyme. açık giyiniyorsanız millet tabi bakaçaktır. bunu göze alamıyorsanız yapmayın... sen pas vermsen garson o samimiyeti kurmaz. Amerika, Avrupa mı burası ne bekliyorsunuz ya
Açık seksi giyinmeyi özgürlük sananlar bakılmasından da rahatsız olmazlar , çünkü baksınlar diye öyle giyiniyor zaten. Ama hoşuna gitmeyen baktığı zaman da rahatsız olurlar işte.
Ne demem "çok açık aranıyorsun" bir aile bunu kızına nasıl söyler! Hangi ahlakla hangi mantıkla. Bence çevrendeki erkeklerden önce ailenin düşünce yapısı ve konuşma tarzının düzelmesi lazım!!!
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen şey değil miydin sürekli evde kaldım diyen kız falan hani tipsizim evde kaldım kppsye mi ne çalışıyorum diyen
Resimdeki elbise açık değil. Ayrıca kendine ne giymeyi yakıştırıyorsan onu giymelisin sana böyle yaklaşan erkeklere de s i k t i r g i t k ı çı mın kenarı deee 😍
Bence cok normal giyimin. insanlar herşeyi abartır oldu. birisinin yüzüne iyi niyetle gülersin adam yanlış anlat farklı beklentiye girer ilginç bir dönemdeyiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anneler de baya cahil aranıyorsun ne demek, Allah sana sabır versin