https://t.co/I03GR5D8F5?amp=1
Link açılmazsa google' a '' Uyarı ABD' den geldi, PCR iptal'' yazarsanız ulaşabilirsiniz.
ilaç kartellerinin hukuk dışı bir şekilde uygulatmak istediği "aşı pasaportu" dayatması protesto ediliyor. 📍 italya pic.twitter.com/6nbKm1Awf2— Dijital Pandemi📺📡 (@OnceSorgula) July 24, 2021
sidney caddelerinde de pandemi'ye ve aşı pasaportuna karşı yürüyüşler düzenlendi. 📍avustralyapic.twitter.com/Mok8pzdtbn— Dijital Pandemi📺📡 (@OnceSorgula) July 24, 2021
şu adamlar kadar bile olamadık.24.07.21/17:35
📍finlandiyapic.twitter.com/9j1Xa9A6Eh— Dijital Pandemi📺📡 (@OnceSorgula) July 24, 2021
İnsan fıtratı gereği özgür olmak ister efendim.. O yüzden bizim dinimizde olan kısıtlamalar hem kadın hem erkeklerimize zor geliyor.. Zor geldiği içinde yabancı ülkelerdeki yaşama özenti başlıyor.. ALLAH bu dünyada hakkıyla yaşamayı nasip etsin herkese inşallah... Çünkü kişinin şahsı adına verdiği her karar kendisi ile ilgilidir, bu yüzden dinimizde zorlama yoktur...
İnşAllah...
Öyle maalesef
Türkler ölüp bitmiş. Hareket etmeleri için boyunlarında ki tasmaları tutan siyasetçi vb efendilerinin talimat vermesi lazım. Şahsen ben bu toplumun bir bireyi olmaktan hiç memnun değilim. Medeniyetimizin üstünlüklerini tarih kitaplarından başka biryerde göremiyorum artık.
Müslüman olanı ayrı sosyalist vb olanı ayrı bağnaz.
Bu iki grubun içindeki hakkaniyetli insan sayısı azınlık diyebileceğimiz sayı oranının da altında.
Birşeyler yapalım diye hareket grubu kurmak isteyenlerde ise vizyon yok.
Kısacası toplumu nereden tutsan elinde kalıyor.
Daha neler yapacaklar önce korkutarak sonra toplumları kabul eden etmeyen diye bölerek herşeye ama her istediklerine zorlayacaklar aşı kartını bize sokacaklar uygun yerimize çipi 😜
hükümetlerin direnme şansı yok çünkü finansal sistemi hedef alıyor mecburen boyun eğiyorlar. Ama insanlar olarak biz karşı çıktığımız kadar ayakta kalacağız çok sürmez 20-30 sene sonra zombiyiZ hepimiz uzaktan nefes alışımıza kadar kontrol edileceğiz burda not dursun.
Bizimkiler batının ahlaksızlıklarına özenir sadece birşey söyleyincede batılılar örnek gösterilir onlardan dahamı iyi bileceksin derler... ama iş dürüstlüğe ya da iş ahlakına gelince batıyı örnek almazlar işlerine gelmez...
Rica ederim, sağ olun🍃
Cevap
21Cevap
Her şeyin bu dünyadan ibaret olmadığını anlayıp öteki tarafada özensek birazda ahiret için çabalasak belki ebedi kazanacaz ahiret hayatı ebedi dünya ise üç beş günlük ne zaman mesai biter meçhul gel gör ki hâlâ bu dünya için daha çok çalışıp kafa yoruyoruz akıllanmıyoruz hâlâ allah sonumuzu hayretsin
Amin güzel insan🍃
Bilmukabele 🙂
Aşı pasaportu kadar saçma şey yok. Resmen hayvan muamelesi görüyoruz. Aşın yoksa okula gidemezsin, aşın yoksa mağazaya giremezsin, aşın yoksa sinemaya gidemezsin vs vs.. Ben aşı olmak istemiyorum diye toplumdan izole ediliyorum resmen. Aşı karşıtları bizim ülkede çok var ama sessizler.. inşAllah seslerini çıkarabilecek gücü kendilerinde bulurlar artık..
İnşAllah...
Zorla aşı yapmasalar tamam da insanları bir şeye niye zorluyorlar ki. Aşı olunca bulaşmıyor diye bir olay yok iki doz da alsan üç de alsan bulaşıyor. Amerika da bir şarkıcı gence 2 kez bulaşmış ve 2 doz da aşı olmuştu.
Çünkü yönetmek istiyorlar. Hastalanınca güzelce ilgilenmeyen doctor amca sokakta yer açıp ah canım gel aşı ol diyor ne kadar da düşünceli (!)
Evet abi bir sonu yok bunun dozlar bitmeyecek, aksine daha kötü olacak
Zorla yapamazlar abi haklarımız var, bizi bizden habersiz savunanlar var.
Zorunlu olmadıkça gitmeyeceğiz, zorunlu olursa hakkımızı savunacağız, hukuki belgelerle çünkü onlar belgesiz.
Zaten yakında her şey çıkacak ama bunlar yine bizi aptal yerine koyup bizi suçlayacaklardır.
Yani her türlü bir sorun çıkacak bari sağlığımız elden gitmeden uğraşalım diyenlerdenim.
Bazıları dinlemedi oldu, bazıları bildiği halde oldu (hangi akla hizmetse lgldl) bazılarıyla da olmayacağız diyoruz.
Bakalımm Fahrettin 3 yıl içerisinde ölüm artacak dedi, biontech için uzun vadede ne sonuçlar göstereceğini bilmediğimiz için önermiyoruz gibisinden konuştu, sınovac için de kaç taneyse işte bir kısmı yasaklanmış.
Şimdi biontech olanlar vardı niye Fahrettin bunu yeni yeni söylüyor?
😄bilemiyorum.. hayırlısı olsun bakalım
Amaç sağlık değil zaten ki , grip aşısı olsan bile grip olursun amaç senin bağışıklık sistemine savaş açmak. Bizim sağlığımızı düşünseler önce kanserin tedavisini ararlardı ya da kansorojen maddelerden uzak tutarlardi insanları doğala teşvik ederlerdi. Ortada sağlık gibi bir amaç yok
Benim iki tanıdığım öldü aşıdan sonra
@Ümitsixzzzz İnsanlar iyi olursa kim para kazancak ki olmaz bu. Arz talep dengesi var hasta olacaksın ki ilaç satılsın. Aynı şey elektronik eşyalar için de geçerli her şeyin ömrünü cidden kısalttılar benim 10 yıllık monitörüm vardı daha 5 ay önce bozuldu yenisini aldım ömrü 3 yıl diyor
E tabi eşya dayanıklı olursa alan 15 yıl kullanır onlar para kazanamaz. İnsan sağlıklı olursa aşı ve ilaçlar ellerinde kalır
Bu, ilaç şirketlerinin bir para kazanma oyunu degil ondan çok öte, Siyonistlerin çok büyük bir operasyonu ve oyunudur.
Önümüzdeki 10 yıl içinde yapılan aşıların zararları görülecektir.
Çok uzağa gitmeyin abi Fahrettin Hocamız 3 yıl dedi😃
İnsanlar mübarek ölüm uykusunda , zararlarını çektikten sonra uyanmanın ne anlamı var ki? Önlemi kaza olmadan Alcan yoksa geç olur. Ama yok bizim milllet maske, aşı, sevdalısı çıktı ben maske takmiyom mesela oh mis
Mesela iş ahlakı. Japonyaya özensek.
Mesela kültürü ve sanatı koruma. Avrupaya özensek.
Mesela savunma sanayi. Abd 'ye özensek.
Yok önce ahlâksızlık, bundan da sıra gelmeyeceği için dediklerinizi unutun:/
Bizde zorunlu aşı yokki, neyi protesto edecek bu halk.
Yok mu?
Oraya giremezsin şunu yapamazsınlar çoktan başladı ki...
Burada yok. Sizi nereye almadılar ise hemen şikayet edin.
Peki aşı olmayanlara şöyle yaptırım uygulanacak gibi söylemlerle gönüllülüğün geçerli olması gerektiği bir konuda teşvik çalışmaları?
İstemeyen sırf bu yüzden aşı olabiliyor veya çalışanları da bu konuda zor durumda bırakabiliyorlar.
Ben zaten kalkın yürüyüşe manasında demedim ki maksat taraf belirlensin.
Aşı olalım veya olmayalım yorumlarına karşıyım. İsteyen olsun istemeyen olmasın. İki tarafında baskısı ve söylemlerini desteklemiyorum.
Aleykümselam
R-Pcr yaklaşık %40 a varan hata payı içeriyor. Bu da testin güvenilirliğini düşürüyor. Aşı konusunda da şu an etkinlik ve profilaksi (koruyuculuk) tartışma söz konusu. Ama yurt dışında sık görülen delta varyantına yakalanların çok büyük bir kısmının aşısız olduğu tespit edildi. Yani yine de aşı olmakda yarae var diyorum.
Bencede katılıyorum şuanda tek çözüm kaynağımız aşı belki zararlı bilemiyoruz ama olmazsak ölede biliriz bence olunmalı herşey için çalışma açısından ekonominin düzelmesi açısından bir daha kapanırsak devlet bize bakamaz paramız yok o yüzden birde kendi sağlığımız için olmalıyız
Birincisi bu ülke de bu kadar insan sokaklarda özgürce bağıra az, çünkü aşı karteli dediğin iş sahibi insanlar, şirketlerini yedirmezler..
İkincisi, evet haklısın kartel ve ilaç ekonomisi pazarı milyar dolarlar ile ifade ediliyor. Lakin bu dayanağa sırtını dayıyarak bir aşı propagandası yapmak bana cahilce geliyor. Aşı pasaportu ülkelerin kendisini koruma adına alınmış, ticari olarak şirketlere yarasa da, sağlık açısından her ülke kendini düşünüyor.
Bu dünyada kartel olmayan bir sektör veya kapitalist sistem dışı örnek göster?
Bilimsel verin varsa ve bunu yorumlayacaksan seni dinlerim, lakin algı da seçicilik yapıp kendi fikrinin üzerine bir karşıtlık yaparsan kimse seni ciddiye almaz.
Tarihte bir çok salgın var, üstelik ilaç sektörü bu kadar para etmezken, milyonlarca insan aşı olmadığı için ölüyordu..
Kanıt demişsin, neyin kanıtı mesela?
Hadi ben bir şey bilmiyorum diyelim benimle aynı düşüncede olan doktorlar, profesörler, yazarlar vs vs bizi uyarıyor olmayın diyorlarsa direnme hakkımız var demektir di mi?
Hiçbirini TV de göstermiyorlar.
Hayır yani anayasada böyle bir hakları yokken neye göre böyle şöyle olur diyorlar?
Aşıdan ölenlerin sayısını vermiyorlar, her şeyden önemlisi aşıların ruhsatsızlığını görmeden de akıl yoluyla anlar insan.
Hiçbir üretici aşının öldürmediğini iddaa etmedi. Kaldı ki her aşı bir risk ve gönüllülük esasına dayalı.. Bugün grip aşısı olmasa, kızamık aşısı olmasa kaç milyon insan ölürdü.. Her şeyin bir tarafı olur. İnternet elimizin altında, het doktoru dinliyoruz.. Bazılarının şirket destekli beslendiği de aşikar.
Paranın olmadığı yol ve sektör yok. Mesele etik olmaması aşıdan ziyade..
Aşıdan öpen demişsin, peki aşı olmadığı zamanlar da ölen bu insanlara ne diyorsun?
Ben sana diyeyim, bu kadar insan ancak
Dünya savaşında ölüyor.. Bak bakalım olağanüstü durumlarda Dünya ne kadar insan kaybetmiş.
Meseleye tek taraflı bakıyorsun..
Aşı, riski ancak deneme yöntemi ile olur. Astrazeneca da bunu açıkca ifade ettiler zaten.
Aşı olmuyorsa olma, kimsenin günahına da girme.
İyi misiniz?
Deneme yöntemi bir seferde mi yapılır?
Fazları var bunun ama bunlar direkt topluma önerdi yetmedi dayatmalar getirdi.
Normalde de ölen sayısı düşük değildi kalp krizinden ölen birinin ölüm raporuna covid yazmak çok zor değil.
Aşıyı önermeyen doktorlar da para aldığı için istifa etti zaten.
Fahrettin Koca da 3 yıl içerisinde ölüm artacak dedi ama bunun aşı ve ilaç kaynaklı olduğunu tabii ki söylemedi.
Ya o kadar güzel örtüyorlar ki inanmamak elde değil.
Günahı önemsiyorsanız onların bizim hakkımıza girdiğini düşünün önce.
Olmak isteyen olsun ama olmak istemeyenlere yaptırım uygulanmasına karşıyım.
Sizin bedeniniz benim kararım diyemezler.
Kimse sana ol demiyor..
Madem senin teorini ön planda tutma gayretine yönelik düşünelim.
Grip aşısı da aynı risk, kızamık, su çiçeği.. Bunları neden oldun veya zorunlu kıldılar..
Yani 6 ay bile etkisi süren bir şey için nasıl 3 yıl denebiliyor.. Yetmediği noktada bağlı hastalıklar.. Diyelim ki, doğru..
7, 8 milyar nüfuslu bir dünyada neredeyse aşısız 2 milyar insan kalır.. Bu kadar insan ile napılır?
Ol diyor, üniversiteye gideceğim arkadaşlarınla üniye gitmek istiyorsan aşı ol diyor😃
Onlarda da sorun çıkmışsa veya aynı amaçsa onlara da karşıyım.
Ben yaptıkları her şey sorunlu demedim ki ama bunu fırsata çevirdikleri aşikâr..
E bu şekilde azaltıyorlar ya zaten aşısız olana niye takıldınız?
Fahrettin de demedi mi yeni dünya düzeninee hazırlıksız giriş yapmış bulunmaktaayııız bu da bir kanıt iştee virüs var tedbiri alalım dersin niye yeni dünya düzeni diyorsun ki...
Çünkü diyanete söylemesi gerektiğini söylüyorlar.
Yoksa aşı olunmaması gerektiğini, bunun insanın fıtratına aykırı olduğunu söyleyenler de inançlı kişilerdir.
Üniversiteye gitmemek değil, eğitim hakkı engellenemez maddesi var.
Devlet işte
Heh işte bizim yaşama hakkımız vardı diyoruum😄
Müzik yasaklanınca nasıl da ayaklandılar di mii?
Sigara alkol vs yasaklasalar aynı ayaklanma yine olur ama yaşamaya gelince eğitime gelince ölelim nolcak, okumayalım nolcak diyebiliyorlar...
İnancımız bir olsaydı böyle bir şey yapmazlardı ki veya adam 7/24 inancını düşünen biri değildir fırsat için kullanır kim bilir...
Dünyaya hakim olmak isteyenlerle aynı düşüncede olması inancıyla çelişmez mi?
Tr Ülke değil mi?
Dünya dışında mı?
Pardon ayaküstü okudum son yazdığını, Bi daha okuyunca oturdu..
Şimdi ben sana ne diyeyim.. Fırsatçı diyorsun mevkide olanlara. O zaman etik meselesi tekrar ortaya çıkar.
Sen aşı olmamakta ısrar ediyorsun da, bu güya yasaklanmayan özel hayat tercihleri, her zaman dayatılıyor ülkede.. Bir değil farklı bakınca, aşı olayı ile..
Sen sanırım virüse inanmayan kesimdensin. Ya da aşı karşıtı olan ve bu karşıt gruba inanıp tederddüt yaşayan diğer kısımdasın.
Üniversiteye gideceksen yaptırman lazım.. Diğer seçenek, ittirme seçenek. Bana göre yasak koymaları mantıklı.
Dünyayı yönetme adına planlarını bir bir faaliyyete geçirmeye devam edecekler bakalım gelecek 10 yılda neler olacsk.
Bizim millet koyun 🐑 anca iş işten geçtikten sonra aklı başlarına gelir.
Kesinlikle.
~zaten işimize nasıl geliyorsa öyle alıyoruz 🌑
İslamiyet batıdan gelse bunlar Müslüman olurdu. Batı delisi bunlar
Bizde bazı kişiler batının çoğunda yapılan zinaya alkole kulüplere bilmem neye özeniyor yazık
Kolayı severler:)
Bu KS'de gerçekten beyinden sıkıntılı insanlar var. Örnek : @ismailabihop
Ayyy @Faruk2059 siz sadece soru sormak için kullanmıyor muydunuz burayı?
Niye her soruda görüyorum veya yorumlarıma yorum yapıyorsunuz kaç defadır susayım belki son olur dedim ama yeterli sanki..
Tamam
Ya ben kimim ki sizin benimle bir derdiniz olsun ya bu kadar önemli görmeyin.
Size de hayırlı günler
O kadar haklısın ki nerede saçmalık varsa ona özeniyoruz gerçekten faydası olabilecek şeylere ilgi göstermeliyiz
Tebrik ediyorum. Aşı olmuyorum
Adamsın
Kesinlikle katılıyorum
Bizde de aşı karşıtlığı var ama sessizce :))
Olmadim
Düşünmüyorum da...
Konu ne?
Plandemi dayatmaları için protesto
Evet
Di mi di mi ben hiç düşüp yerde titreyeni görmediim
Başka ülkelere derken hangisine ne için özeneyim?
Aşı için dayatmalar için yaptırımlar için protesto edenlere ablacım:)
Faydamıza yani
Anlıyorum canım. Aşıya karşı olanları dinliyorum. Gerçekten kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorlar. Aslı astarı yok hiçbirinin.
Aşıya karşı olanlar mı?:/
Tamam, senin için Hristiyan mı olalım?
Nnne alâka?
Kobododgosoeıgogoe
İyi ki cahil biri değilim yoksa inanırdım
Bağlantılar görünüyor mu? Yani mobilden mi giriyorsunuz?
İyi ki yaaa siz de olmasanız kfkdksoocof
Yiaaa DSÖ nün bunlar hakkında ne kadar bilgisi var da ilaç/aşı öneriyor?
Nerden biliyorsunuz?
Zor bir süreç daha mantıklı şekilde yürütülebilirdi.
Korku itaate sürükler.
"Temizlik ve sağlıklı beslenme" bu kadar.
Maske daha zararlı, maske kullanırken temizlik daha çok ihmal ediliyor.
Kapatmanın mantığı hiç yok hele esnafı kapatıp zincirleri büyütmenin mantığı hiç yok.
Toplum olarak değer verdiğimiz ne varsa birer birer yok ettiler selamlaşma, sohbet vs. Ne dirilerimizi gördük ne ölülerimizi..
Çünkü amaç sağlığımız değil bizi itaate alıştırmaktı.
neden hep özeniyoruz mk ülkenin haline bak
Işte özenmememiz gereken konularda birbirimize düşman kesilirken özenmemiz gereken konuda yine düşman kesiliyoruz olan yine bize oluyor lgldls
Yok yok bu insan kalmak için edgkkg
Dunya da vurulan asi sayisi 3 milyari gecmis.
Aynen haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?