Sağ baştan saymaya başlıyorum :D Dayımı dana tostosladı sonra da avucunu bıçak okşadı. Bende azcık parmaklarıma yeni şekiller vermiş olabilirim. Birde et kokusundan kaçabilmek adına 1 kutu dalin bitirdim :D Bayram tatilinde kös kös evde oturma da tatile dahil mi? Sizler neler yapıyorsunuz bakalım :) Hepinizin bayramı kutlu olsun canlarım <3 :* Kurban eti yiyemeyen tek ben miyim?
Bayramınız nasıl geçiyor, ne gibi olumsuzluklar yaşadınız?
Bayramın kutlu olsun. Arife günü ailecek (annemle babam 3, ben 2 doz) aşı olmuştuk, aşının etkisiyle 1,5 gün boyunca kollarımız ağrıdı. Bayramın ilk günü köyden dönerken, evime 1,5 km kala ilerideki kavşağın kilitlenmesi nedeniyle yolda kaldık. Mecburen yol ortasında U dönüşü yapıp alternatif yoldan eve dönebildik.
İsabet olmuş et yeme bayramı değil zaten kurban bayramı adı üstünde😄 Eski bayramlar yok artık bayramı fırsat bilen tatile gidiyor. Eş dost akraba da zaten bildiğin akbaba hava aşırı sıcak benimkilerde de uyum yok bugün bir yere gidelim dedim. Hepsi osura osura yatıyor😄
Gide dide kimsem kalmadı her sene çoğalan mezarlarıma dua ettikçeçe artık bayram bayram olmaktan çıktı yük oldu Lütfen gelmesin bu bayramlar acı veriyor artık yeter
İki ayrı kızlar buluştum ben ikisiyle de yattım tek aktivitem bunlardı genel olarak sitede takılıyorum spor uyumak film izlemekle geçiyor ama iyi yani keyifli😃
Bayram kutlamam normalde birileri benimkini kutlamadığı zaman tabi.. Sevmiyorum ve önemli günler olarak görmüyorum. Sıradan günlerin aksine dahada kötü desem yeridir. Hiçbir zaman bayram sevinci yaşamadım. Bundan da gayet mutluyum. Olumsuzluğu yüzlerini görmeye tahammül edemediğim insanlarla gereksiz bir samimiyet içerisine girmek. Saçmalık..
Bir kaç gün benden haber alınamazsa bilin ki buharlaşıp gitmişimdir 😄 Sıcaklar dışında bir olumsuzluk yaşamadım, dayına ve tüm mağdurlara geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur 🌸
İlk gün danamiz kaçtı, dün bulduk ve kestik. Bugün de arkadaşlarla kampa geldik. Birkaç saat önce gölde yüzerken boğulma tehlikesi yaşadım neyse ki cankurtaran canımı kurtardı. Şimdi hevesim kaçtı eve dönmek için otobüs bekliyorum.
Bizim arkadaşlarla bayram klasiğimizdir.. Arefe günü akşamında sabahlarız, sonra da namaza gider dağılırız. Bu bayramda da birlikte gidip mangal yaptık, semaver yaktık. Güzel bir masa hazırlayıp keyfimize baktık. Sonra da gece boyunca 101 oynadık.
Şimdi düşündüm de, evde takılmak daha iyi. En güzelini yapıyorsun şu an. İzmir, Aydın, Kuşadası, Fethiye derken doğru düzgün uyku bile uyuyamadık. Yorgunluk ise had safhada. Keyfini çıkar o sebeple :D
Sabah işten çık uyu akşam 17.00 sularında uyan işe gel. Gelmeden önce kapıyı çalan iki çocuğun abi iyi bayramlar demesi üzerine bayram olduğunu fark etmiş olmam ve akabinde işe gelmiş olmam dışında olumsuzluk yok.
Yapamadığım birçok şey var Hem tatminsizim, hem günahkar Sen beni bu şehirden kurtar Bir yer bulalım, dünyadan uzak Yine gözümüz yükseklerde Hayat geçiyor perde perde Doydum artık bana müsaade Bir yer bulalım, dünyadan uzak Bir yer bulalım, dünyadan uzak
Kurban kestik Allah kabul etsin akrabada kesim yaptığımız için bi 14-15 büyükbaş vardı şükür hepsinde arıza olmadan tamamlandı. Allah nicelerine kavuştursun
Yurtdışıda çalışanlara bayram uğramadı desem yanlış olmaz:) Yaşadığım en büyük olumsuzluk ise benim gibi çok sakin birini kızgın boğaya dönüştürmeleriydi😕 İyi bayramlar efendim🙃
İyi geçiyor, tüm gün geziyorum. Dün Kadıköy civarında fink attım akşama kadar bugün de Taksim'e çıkıyorum. Cumartesi gününe kadar izinliyim, gezmeye tozmaya devam edeceğim.
bayram fena değil ama en zoru kocamın akrabaları hepsi sonradan görme köylüler ben şehirde büyüdüm bana hep iş yaptırıyorlar. bizim evde işleri hep temizlikçiller yapıyor ide hayvan kokusundan nefret ediyorum
Guzel fotograf bulmussun, ineklerin dansi 😂 Tek degilsin, bende kurban eti sevmem. Olumsuz bir yani yok yalniz sicaklardan ötürü biraz can sıkıcı bayram.