Ramazan Bu ramazan senin için nasıl geçti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Benim için en iyi ramazana korona zamanıydı. Mükemmel Fena değil Güzel Zor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ramazan senin için nasıl geçti? Cevapla En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal geçti 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Valla depremler bilmem neler derken bueuk geçti Rabbim bereketini verdi ama 0 0 Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ramazanı pek hissedemedim ki ben çok hızlı geçti 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Hayatımla ilgili yeni kararlar aldığım, uyguladığım ve kendimle ilgili farkına vardığım, kendime kazandırdığım pek çok şey olan harika bir aydı ‽ 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Zor geçti, oruç tutamayan tutmasın. Sinirli kaprisli insanlarla aynı havayı solumak bile güçleşiyor. GHJK 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Oruç tutmayanlarla yazışınca moralim bozulmuyor değil😅😊 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Elhamdülillah şu ana kadar tam tuttum orucumu. 0 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok iyi geçti ve çok hızlı geçti. Seneye de umuyorum ki sevdiklerimizle görmek nasip olur ❤️ 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel geçti Allah tekrarını nasip etsin hayırlısıyla 🤲🏻 0 0 Yorumla
rashaddemirov Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl her zamanki gibi yilin diger normal gunlerinden farksiz tamamen ayni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıcağa kalmadığımız için rahat ve @Bugünlergeçicek arım , balım , peteğim sayesinde harika geçti 😘 1 2 Yorumla Bugünlergeçicek +1 yıl Benim de senin sayende öyle geçti, gülüm, dalım, çiçeğim😂🥰😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
yedims Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sanki normal bir aymıs gibi gecti eski ramazanlar cok daha güzel ve huzurlu geciyordu. Benim icin zor bir ramazandı. 0 0 Yorumla
Mhmt6666 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Serin serin tutturmayı nasip etti Allahım. Allah kabul etsin 0 0 Yorumla
joseii Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Yaşanan deprem felaketinden aile düzeni bozulanları düşünmekten zor geçti. 0 0 Yorumla
ceydacimnapiyosun Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 67% +1 yıl fena değildi normal geçti yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tansiyon yüksekliği ile.
Normal geçti
Valla depremler bilmem neler derken bueuk geçti Rabbim bereketini verdi ama
Ramazanı pek hissedemedim ki ben çok hızlı geçti
Hayatımla ilgili yeni kararlar aldığım, uyguladığım ve kendimle ilgili farkına vardığım, kendime kazandırdığım pek çok şey olan harika bir aydı ‽
Zor geçti, oruç tutamayan tutmasın. Sinirli kaprisli insanlarla aynı havayı solumak bile güçleşiyor. GHJK
Oruç tutmayanlarla yazışınca moralim bozulmuyor değil😅😊
Elhamdülillah şu ana kadar tam tuttum orucumu.
Çok iyi geçti ve çok hızlı geçti. Seneye de umuyorum ki sevdiklerimizle görmek nasip olur ❤️
Güzel geçti Allah tekrarını nasip etsin hayırlısıyla 🤲🏻
her zamanki gibi yilin diger normal gunlerinden farksiz tamamen ayni
Sıcağa kalmadığımız için rahat ve @Bugünlergeçicek arım , balım , peteğim sayesinde harika geçti 😘
Benim de senin sayende öyle geçti, gülüm, dalım, çiçeğim😂🥰😘
🤣🤣🤣
Sanki normal bir aymıs gibi gecti eski ramazanlar cok daha güzel ve huzurlu geciyordu. Benim icin zor bir ramazandı.
Serin serin tutturmayı nasip etti Allahım. Allah kabul etsin
Yaşanan deprem felaketinden aile düzeni bozulanları düşünmekten zor geçti.
İyi idare eder
her zaman ki gibi güzeldi
fena değildi normal geçti yani
Güzel
Zordu ama güzeldi.
Normaldi
Mükemmel çünkü oruç tutmadım.
Diğer günlerden bir farkı yok benim için.
Ramazan her zaman güzel
Fena değil
Güzeldi gerçekten
Fena değildi
Güzeldi
Çok hızlı geçti
Fena değil
Güzel geçti.
Çok güzel
Fena degil
Çok şükür süperdi
Güzel