Çoğumuz oruçluyuz (inancı olanlar için konuşuyorum.) Belki gün içinde bişeyler yemiyoruz ama nefesimizi diğer yönlerden terbiye edebildik mi namaz kılmayanlar başladı mı vs. vs.
Ramazan'ın son günlerine doğru durum nedir
Çoğumuz oruçluyuz (inancı olanlar için konuşuyorum.) Belki gün içinde bişeyler yemiyoruz ama nefesimizi diğer yönlerden terbiye edebildik mi namaz kılmayanlar başladı mı vs. vs.
Ramazan'ın son günlerine doğru durum nedir
Bu ramazan bana bir şey katmadı çünkü ben tutmuyorum oruç yani inancım olmadığı için :) ama yine de güzel bir ay oldu diyebilirim. çünkü çoğu arkadaşım tutuğu için onlar adına seviniyorum ya da gece arkadaşlarım ile konuşuyorum yani güzel geçiyor şu an bir de eskiden olsa mesela ben tutmadığım için çoğu kişi tepki gösterirdi hayatıma karışırdı artık bu tür şeyler yok
Sevindim senin adına saygı gösterilmesi hoş olmuş :)
Teşekkür ederim senin nasıl geçiyor :)
Sıradan bir Ramazan :) diğer ramazanlarıma göre kötü ama elhamdülillah sorunsuz
Sevindim senin adına kabul olur umarım inş :)
İnşaallah sağoll
Daha ramazan bitmedi bitince söylerim çünkü şu an bana ne kattığını bilmiyorum tek bildiğim şey kilo verme ümidiyle girdiğim bu bereketli ayın bana 3 kilo aldırdığı
Yaa kötü olmuş :) son on günde vermeye uğraşırsan verirsin
İnşallah:)
İnşaallah
Proteini yüksek tut ve sağlıklı tatlıları tercih et istersen iftara doğru hafif egzersiz de ekleyebilirsin :) başarılar
Çok teşekkür ederim su içmediğim için zorlanırım biraz ama baya motivasyon verdin son 10 gün harika olcak :)
Yaa su içmezsen olmaz ki
Su ihtiyacını muhakkak karşılamalısın
Enn az 2 litre kadar içmelisin
İftarla sahur arasında pek mümkün olmuyor işte
O konuda haklısın ben normalde su tüketebilen biri olarak Max 1,5 içebiliyodum ama sahura kalkamıyodum :)
Su işini bir şekilde ayarlardan sana çok faydası olur
Teşekkür ederim güzel yorumun suyu ayarlamaya çalışcam🌸
Ne demek :) tekrardan başarılar diliyorum hayırlı akşamlar
Cevap
3Cevap
Çok şükür her ramazanı çok severim manevi huzur ve mutluluk kattı. Zaten namaz bu ay değil her zaman kılan biriyim
Bazen başlamaya vesile oluyor o yüzden soru olarak sordum normalde her zaman kılınmalı tabii ki :) Allah daim etsin
Amin canım saol
Sen de sağol :)
💜
🤍
Bana hiçbir şey katmadi. Kültürel bir gelenekmis gibi oruc tutuyorum sadece
Sağlık açısından da faydaları var
Ama anlamlı bir şekilde tutarsan manevi olarak da rahatlatır :)
Her Ramazan ayı bize çok güzellik katar. Bu da tüm güzelliği ve bereketiyle geldi. Nice güzel Ramazanlara
Amin :)
Col şükür namazımı kılıyorum orucumu tutuyorum ve miğdem rahatladı
Bu ramazan benim için çok farklı geçti. Dinimi daha çok araştırmaya başladım ve namaza başladım şukur
Aa ne güzel çok sevindim
teşekkür ederim🤍
Rica ederim🌸
Çok şükür her ramazan şifadır
Sinir kattı.
Açlıktan mı
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?