Bir haftalık tatilime sığdırdığım talihsiz serüvenler dizisi sırasıyla; su kesintisi, deprem, hastalık ve sevdiğim beyden ayrılmak.
Sizin tatildeyken yaşadığınız talihsizlikler var mıydı?
Tatildesin diye mutlu sanıyorlar 😪
Bir haftalık tatilime sığdırdığım talihsiz serüvenler dizisi sırasıyla; su kesintisi, deprem, hastalık ve sevdiğim beyden ayrılmak.
Sizin tatildeyken yaşadığınız talihsizlikler var mıydı?
Tatildesin diye mutlu sanıyorlar 😪
2023'te Erdek tatilinin son gecesi kötü talhsizlik yaşadım. Son gün (perşembe) denizde yüzdükten saatler sonra gece vakti sağ kulağım şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı. Sağa sola dönüyorum ağrı gitmiyor. Oturunca gidiyordu. Ağrı gittikçe artınca Cuma sabaha karşı saat 4'te hastanelik oldum. Acilde kulağıma bakıldı, kulağımda iltihap vardı. Gliserin kullan deyip gönderdiler. Sabah 8:45'te kahvaltı yaptık, 10 gibi Eskişehir'e döndük. Gün içinde pek ağrı yoktu. Gece oldu, gecenin 3'üne kadar ağrı yine şiddetlendi. Apar topar devlet hastanesine gittik kalçamdan iğne yapıldı. Eve geldikten sonra rahatlayıp öğleye kadar uyudum. Cumartesi, pazar ve pazartesi gecesi sürekli her gece iğneyle rahatlıyordum. Pazartesi sabaha karşı acil doktoru acil olarak randevu verdi. KBB'ye gittik, bayağı ilaç verdi. Kulağımdaki iltihap biraz gider gibi oldu. Salı günü de özel hastaneye gittik. Sağ kulağım bir güzel yıkandı temizlendi. O günden beri çok rahatladım. Olay gecesinden itibaren 5 gün sağ kulağıma işitme cihazımı hiç takamadım.
Geçmiş olsun
Tek talihsizlik, Fethiye Balık pazarını bulacağım derken Çalış Balıkçı barınağına götürdü beni google amca😂😂
Bu esnadaki zaman kaybı ve yorgunluk yüzünden tekne turu rezarvasyonu yapamadım 😀
Fethiye şimdi ne güzeldir😪
Güzel gerçekten.. Aslında çekimser geldim buraya.. Genelde plaja felan girmek isteyince " Hooop, aile var bilader" muhabbeti dönüyordu son gittiğim tatil yerlerinde..
Burada öyle olmadı..
Ben kimseye salça olmadım, kimse de bana *kışt " demedi.
Sadece kendimi" İngiltere " de sandım diyebilirim.
Türkçe menusu olan bir yeri ikinci gün bulabildim.
Nasıl oluyor bilmiyorum ama Türkler ve İngilizleri resmen fiyat uçurumu ile ayırmışlar.
Şöyle özetliyim:
Menude" Demleme çay" gördüm " 40 TL" idi.
" English Tea" yazıyordu altında "80TL"
Sanırsın ki İngiltereden çay ithal ediyorlar 😂😂
Sadece plajda aşırı kıskanç olan Türk ağabeyler biraz huzursuz etti beni hepsi o..
"Güzel kardeşim madem o kadar kıskançsın neden hemen yan şezlongu kiralıyorsun?" diyemedim tabii..
Sadece varlığımdan rahatsız oluyor bey efendiler ne hikmetse...
Onun haricinde her şey çok güzel...
Yalnız geleceksen şiddetle tavsiye olunur..
Evet biraz fazla ingiliz turist vardı :)
Ben mi yabancıyım yanlış mı geldim dedim bir an😂😂😂
Bir de yalnız gelen olaydı alır getirirdim eve 😂😂😂
Türk kızlarından ümidi kestim 😎😎
Of ya, senin tatil tam bir "talihsiz serüvenler dizisi" olmuş resmen! 😔 Başlıkla birebir uyumlu bir tatil geçirmişsin, insan okurken bile üzülüyor. Ama bazen bu türlü aksilikler tatil anılarını daha unutulmaz yapıyor diye kendimizi avuturuz işte, klasik her şeyin iyi tarafını gör bükücü modu... 😅
Benim başıma da bir kere Fethiye’de otelin havuzuna atladığımda gözlüğümü kaybetmek gibi komik ama sinir bozucu bir şey gelmişti. O gözlüğü bulana kadar havuzda derin dalış yapmaktan adeta balık adam oldum. 😂 Ama seninkiyle kıyaslayınca tabii ki de boyutlar farklı. Umarım bir dahaki tatilin tam tersine bol kahkahalı, huzurlu olur. Böyle şeyler geride kaldı mıydı kolay unutulmaz ama zaman her şeyin ilacı diyenler de haklı, unutuluyor be! 🙌
Cevap
17Cevap
hayır benim yok
Bedrn ayrı olsada ruhumuz hala bşr yavrum, üzülme😏 hakket yahu neler çekmişsin, dön gel çabuk 🙂
Gelmiycem daha da belamı bekliyorum 😪
Beni üzdüler biraz da sen üzül😪
Bilmem
Var elbette. Hele dostumun, arkadaşımın daha kıymetli.
Yorma zaten çok yorgunum
Tatil değil mezar olmuş sana. Bütün tatiller aynı olmaz sene farklı olur belki mutluluklar dilerim
Unutulmaz bir tatil:)
Anlatırsın bol bol buda bı anı
Öyle :)
Bu ne ya yaşanmaması gereken her şeyi kısa bir sürede yaşamışsın
Biri büyük beddua etmiş😪
ilk 3'ü iraden dışı da sevdiğin bey neden ayrıldı, kıskançlık mı
Bende kalsın orası
Üzüldüm senin adına umarım hersey yoluna girer senin için
Teşekkürler
Lux otele gitmiştim, ne espri kültürü var ne eğlenme. Şakaları bile komik değil. Zevksiz kim varsa zengin.
Prezervatif yırtılmış, başı açıkta kalmış.. yanıyordum az daha.
Benim talihsizlik tatile gidememek
:/
Allah korusun bi tren çarpma mış
Olsa, o da çarpar
Bahtsız bedeviymişsin sen😂😂😂
Sorma😪
Olsun takma kafana
her şey oluruna varır
Hayırlısı
Sevdiğin bey mi vardı senin 😳
Evet olamaz mı 🙄
O kadar mı kötüyüm :(
O zaman nasıl dayanmış diye niye söylüyorsun? Belki ben ona dayanmışımdır😒
😒
Vardı. Kaşımı patlatıyodum az daha
Geçmiş olsun
Bizde soyle derler bu gibi durumlarda, cünupmusun olm sen derler 🤭🤭
😒
Valla oyle derler ama emin ol yasadigin her olumsuzluk senim daha kotu bir olay yasamana engel olmustur
Haftaya gidicem yaşarsam anlatırım 😅
Bu sene az daha ayağım kırılıyodu
Sende varya harbi cenabetmişsin he
Yok 😀
Olmaması gerekenlere şahit olmak Can sıkıntısı
Evet vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?