Sık karşılaştığım bi durum genelde aramayi sevmeyen ama aradigimda açan samimi konuşan tipte arkadaşlarım var eger arkadaşlıkta karşılıklı bi denge yoksa nasil bi arkadaşlık olabilir ki hayatimdan bunlari cikarmaya kalsam sanirim hic arkadasim kalmaz zaten seciciyim ama bu anlattiklarimdan uzerlerine cok düşüyorum anlamina gelmemeli tabii.. ya da sen ariyorsun sana aylar sonra dönüyor bu insanlari oldugu gibi kabul etsem dert etmesem dert... Menfaatci davranmiyorum yinede cevrem bu insanlarla dolu..
Davet için tsk Arayinca samimi açıyor her konuda yardımcı oluyor arkadaşlığını yapıyorsa kizamazsin Onuda ole kabul etmek ya da sutlamak gerek Ama bence samimi bir şekilde davranan insandan zarar gelmez aramasın Belki aramayı sevmiyordur Asıl yuzumuze gülüp arkamızdan iş çevirenler dikkat etmek gerek Arayıp laf almaya dedikodu yapmaya kuyunu kazmaya çalışanlara
Sen menfaatci davranmadigin için bu insanlar var çevrende. Onlar hayatın içindeki yoğunluklarda sahte yüzlerden sıkıldıkları ve bir nefes candan bir ses, sıcak bir kalp , yargılamayan bir vizyon , mütevazi bir kişilik kırıcı olmayan naif insana ihtiyaç duydukları zaman seni buluyorlar. Peki ne yapmalı , mesafeyi korumalı esasen onlar ihtiyaç duydukları zaman seni ararlar. Sen aramasanda belli süre aralıklarıyla seni ararlar. Hayatından çıkarmana gerek bile yok aslında onlar senin hayatında değiller. Sadece ihtiyaç duyduklarında sana misafir oluyorlar hepsi bu. 😊
@Birbaloncuk Estağfirullah , ancak bu kadar yazabildim. Güzel bakışınız ve değerli bulusunuz için teşekkür ederim 😊 çok mutlu ettiniz beni. Tabiki memnuniyetle konuşabilirim, müsait oldukça. Tekrar teşekkür ederim 😊.
6 yıllık arkadaşım böyleydi. İki defa ben yazdım. Ben yazmayınca o da yazmadı. Aradaki bağ koptu. Aradaki denge önemli. Arayanı ara, seveni sev , değer verene değer ver bence kural bu olmalı. Gerisi kendini kandırmak olur.
Yapacak bir sey yok yeni turkiye boylr bir yer maalesef. En hala aktif olarak lise ve uni arkadaslarimla görüşürüm hatta yedek subay okulundan arkadaslarimla bile. Zirin nesil icin tek deger var o da çıkarı.
başlarda arıyordum doğum günlerini de kaçırmazdım hepsinin ya arar ya mesaj atardım sonra baktım en çok arayan kendim olmuşum :) bıraktım hem insan deprsyona girince kimseyi görmek istmiyor beli bu yüzden de soğudum her kesten. oysa şu an bil ararsam konuşuruz yani. Aramak glmiyor içimden artık.
eskiden arardım ama artık bıraktım hersey karsılıklı. ilgi göstermiyorsa demekki istemiyordur bence. ben öyle yapıyorum arayıp sormuyorum denk gelirsek meraba. meraba
Ben net insanım bana nasıl davranılırsa aynısını davranırım. Kırk yılda bir aklına gelen insanın aklına bir daha gelmesin bi zahmet meraklıymış gibi arayan ben olmam.