@canerozkum teşekkürler..
Yeni tanıştığınız bir arkadaşınız hiç arayıp sormuyorsun demiş olsa tepkiniz ne olurdu?
@canerozkum teşekkürler..
Günaydın msjı atmadığın için kendini değersiz hissetmiş siz böyle bir durum karşısında nasıl bir tavır sergilersiniz?
Değerli hissetmesi bana bağlı insanlardan bu yüzden hiç haz etmem. İlgiye muhtaç tiplere alerjim var. Eğer yüz vermediysen, bu ayarsız olanlardan birine benziyor. Bir de yapışkan ve laftan anlamaz versiyonları var bunların en kötülerindendir. Yeni olmasının güzel tarafı sana bu sinyali verdiği an şutlayabilme imkanın olması.
Baştan yaklaşmadığın için uzaklaşmanın hesabını da vermek zorunda olmuyorsun. Hoş ben birinden haz etmemeye başlayınca yakınlığı keser hesap da vermem.
Böyle bir şey olmadı zaten olamaz da o tavizi vermem vermedim de..
Benim gerçek hayatta samimi olduğum hiç arkadaşım yok. Böyle olmasını ben istemedim. Aslında karşımdaki kişiyi kırmayarak konuşmaya da çalışıyorum fakat kız erkek demeden herkes tipe bakar oldu sanırım. Aynı cins samimi bir arkadaşımın olmasını çok isterdim. Onunla dertleşmeyi, kötü zamanlarında yanında olmayı, beraber gezmeyi çok isterdim. Hayatımda hep dışlanan biri oldum. Biri gelip benimle düzgün bir şekilde arkadaşça konuşmak istese ben onunla seve seve konuşurum ama ben bu halimdeyken bile senin anlattığın kişinin yaptığı davranışı abartılı buluyorum. Yeni tanışmışsınız zaten her şey zamanla gelişir ve sevgilin dışında biri yakın arkadaş da olsanız insan günaydın mesajı atmadın diye trip atmamalı diye düşünüyorum.
Emin ol az insan çok huzur.. Fazla bir insana gerek yok birkaç arkadaş yeterli oluyor.. Ne kadar çok olursa okadar da sıkıntı yaşarsın bunun için üzülmenize gerek yok.. İllaki bir gün sizinde samimi olduğunuz bir arkadaşınız olur..
Arayacağım varsa da aramam. Sen kimsin de bana trip atıyorsun
Aynen yoğun bir dönemden geçiyorum ve fırsatım dahi olmamış bir baktım böyle bir mesaj gelmiş ve takipten çıktım ve çıkardım..
Zaten değerini bit günaydın mesajı belirliyorsa kaldırsın atsın kendini arkadaş. Ne boş özgüveni varmış
Aynen ya daha yeni tanımışsın neyin tavrı anlam veremiyorum.. Ben zaten insanlarla hemen laylaylom olan bir insan değilim.. Mesafemi korurum ve hiç bir zaman kırıcı olmam..
Yeniyse, yakın olmak istiyordur diye düşünürüm.. Değersiz hissetmesine anlam veremem..
Aynen öyle..
Teşekkür ederim.. 😄
Rica ederim.. 😄
Cevap
19Cevap
Ben umursamazdım
Yeni eski fark etmez de şu günaydın mesajları bir bana mı saçma geliyor. Seninle samimi olmak istiyordur ona kendini değerli hissetmesi için bir şey yapabilirsin
Hayır hiç bir şey yapmam.. İnsanlar hasta olabilir veya yoğun olabilir bunları düşünmek gerek.. Böyle bir insanla görüşmem ben
Ya o şeyy önce diyenin kazandığı bir şey. Yapman gereken tek şey hızlı davranmak
İnsanlar hasta olabilirler işleri olabilir.. Her zaman yazamaz ve yeni tanışmış birisinin bu denli sorun etmesi tuhaf
Gülerim sadece, daha fazlasına gerek yok belli ki ilgi delisi bir insandır.
Takipten çıktım ve çıkardım bence bu en iyi cvp..
aynen
Yoğunum canım ya kusura bakma ararsan görüşürüz derim diyorum
Hayır yani bir mecburiyetim yok ki..
Aynen insanların bu ısrarla aranmak görüşülmek istemesini anlamıyorum
Aynen bende anlamıyorum.. Az insan çok huzur diye boşuna söylememişler..
Çok aceleci ve tahammülsüz bir mizacı olduğunu düşünürdüm
Hiç gelemem böyle şeylere..
Bir sebebi vardır veya bir düşüncesi vardır diye sorarım
Sormak tamam da tavır almak çok yanlış..
Tavır almam ben olsam
Eğer değer veriyorsa his etmesi normal ama biraz abartmış
Fazlasıyla abarttı bence de..
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir de ve yazma bir daha
Samimi değiliz neyin laga lugasını yapıyorsun derim 😄
Yeni tanıştığım birisinin böyle bir şey sormaya hakkı yoktur
Biz seninle yeni tanıştık bir anda bu kadar samimiyet sencede fazla değilmi derim
Aynısını söyledim zaten.. Çok saçma geliyor bana böyle şeyler..
Aynen bee
Zeka duzeyı ıq seviyesi düşük derım
İnsanın sinirleriyle oynuyorlar ya
Eziklik. Nefret ederim öyle tavır yapanlara
Anlamsız bir davranış..
Bende ona aynısını derim
Görüşmeyerek ona cvbı verdim ben zaten..
İyi yapmışsın
Çok merak ettiysen sen ara derdim
Yok istemem.. Takip de etmiyorum takipten de çıkardım..
Bu sana mesaj filan attı da karşılık vermedin mi
Günaydın msjı atmamışım.. Atmak zorunda değilim.. Yoğun olabilirim veya hasta da olabilirim.. Bunları düşünmesi gerek..
Yeni tanışılmış zaten, O yazdı sen yazmadıysan veya sen yazdın o yazmadı trip atılacak bir durum yok, yani insanlık hali sonuçta
Ne olacağımızı bilemeyiz
Hayır yazmış olduğunda msjına cvp veriyorum zaten ben kendim yazacak mışım.. Zaten düşünmüş olsa sormadan böyle bir şey yapmazdı..
He tamam saçmalamış o zaman, benimde başımda böyle bir durum var uzun zamandır görüştüğüm bir arkadaşım var ben yazmıyorsam yazmaz, aramaz , sormaz, ve mutlaka bir sorun vardır sürekli hayatında, sürekli yoğun olduğunu söyler. görüşelim dediğimde işi olduğunu söyler ya da bir planı veya evden çıkamam der, bi bakarım instaya bir arkadaşı ile Star'da kahve içiyorlar mesela bir kaç defa metroda karşılaştık o günde öğlen wp dan konuşuyorduk sonra akşama kadar ses yok metroda gördüm, bende tam sana yazıyordum dedi metro beklerken, gördüm mesajını metroda yazarım dedim filan dedi yetişmeye çalışıyormuş, metroda karşılamamış olsaydık o gün yazmazdı ve ben bundan adım eminim. O yüzden bende artık keyfim gelince yazıyorum, kendi yazdığında 2,3 gün geçiyor kendisine cevap vermem
Anladım ama siz uzun zamandır görüşüyormuşsunuz.. Benim bahsettiğim durum çok farklı yakın bir zamanda tanışmış olduğum bir arkadaş ve çok saçma bir durum..
Anladım ben senin durumunu, o yüzde yoruma başlarken saçmalamış dedim
Sende yazmak zorunda değilsin, o da yazmak zorunda değil, onun bu durumu anlaması gerek, konuştunuz tanıştınız belki güzel bir muhabbet geçti aranızda, ama o seni yanlışta anlamış olabilir mi
Umrumda değil nasıl anladığı görüşmeyeceğim için sorun yok..
Süper, sen kararını almışsın zaten, şu saatten sonra artık kararlı davranman gerek geri adım atmamalısın
Ben nerde nasıl davranmam gerektiğini çok iyi bilirim.. Ve bir şeyi yapmam dediysem de yapmam.. O dakika takipten çıkıp çıkardım..
İyi olması gereken gibi yapıyorsun, vakit önemli bir kavram ve kimse vaktimiz çalacak kadar değerli değil.
Kesinlikle..
🙏😇🤗
bilmem uzaklaşırdım herhalde
En mantıklısı ve doğrusu bu olur..
Az insan çok huzur diye boşuna dememişler..
Sanırım duygusal bakıyor
Duygusal bakamaz o tavizi vermem..
O zaman önemseme ben her arkadaşıma günaydın demiyorum sürekli de geç
Artık arkadaşım olamaz.. Gereken cvbı verdim..
Oo bu bunye neler gördü yinede degersiz hissetmedi
Değersiz hissetmiş arkadaş.. Daha dün bir bugün iki yani..
Arkadaşlık diye bir kavram olmadığı için olmayacak..
Hayır değilim sadece arkadaşım olacsk insan karakterli olur ve ona göre seçerim ve böyle bir şeyi sorun haline getirmez
Hımm olabilir..
o Samimiyeti yakalamış olmalı yoksa böyle bir soru sormaz
Yeni tanıştığım bir insan böyle bir şey için tavır alamaz..
Neden arayayım ki? derim
Hal hatır sormak için der muhtemelen..
Bilemiyorum artık iletişimi kesmek en doğrusu bence
Sen de sormadın derdim :D
İşim gücüm var derdim
Zorundamiyim diyebilirsin
Dedim zaten.. Hatta bir daha yazmaması gerektiğini ve takipten çıkardım çıktım bu en iyi cvp oldu..
Adındaki gibiysen sana yürümüş olabilir
Bunu yapacak tavizi vermem..
sen atsaydın derim
Demedim.. Demem de..
Genellikle öyle diyorlar ve tepkim yok
Takipten çıkıp, çıkarmak en iyi cevap bence..
Öyle de olabilir aslında
Keyfimden derim
Depremzede arkadaşlar böyle bir davranışta bulunmuyorlar. İnsanlar çok garip gerçekten
Hayır değil işte.. Depremzede olsa derim ki desteğe ve ilgiye ihtiyacı var derim anlayabilirim.. Ama neyin kafasını yaşıyor bu insanlar..
Kesinlikle öyle..
Umurumda olmaz ya
Arkadaşın erkekmi, kızmı anlamadım
Saçma
Aynen öyle..
block
Vaktim olmadı
Takıntılı birisin
Ne alaka ve nerden çıkardınız bunu
Bilemiyorum takıntılı olup olmadığını ama bir daha kesinlikle görüşmem..
Takipten çıktım ve çıkardım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?