hic karşı cins tuvaletteyken tuvaletin kapısını actığıniz oldu mu kapıyı acma sebebiniz neydi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlmadı ama ilkokul 3 te iken erkekler tuvaleti dolu olduğu için, benim de tuvaletim çok sıkıştığı için kızlar tuvaletinden çıkan bir kızın peşinden sırada başka kız var iken, kıza "dur kız" diyip kızlar tuvaletine hızlıca dalmıştım. Kız çok şaşırmış ve beni öğretmene " Öğretmenim R... bizim tuvaletimize girdi " diyerek şikayet etmiş ve beni sınıfa rezil etmişti.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tuvalet değilde okulda giyinme odası yoktu sınıfta değişiliyodu beden dersinde aşağıdaydık sonra yukaru su almayamı ne gittim bi açtım erkekler vardı ama atletliydi biri irfanında pantolu yırtılmış üstine ceket bağliyodı direk kapadım kapıyı baya utandım aşağı indim sonra ders filan başladı irfana niye ceket bağladın diyolardı bana baktı arkadaşlarına baktı geçiştirmişti sonrada
20 Yorumla
+1 yılBen açmadım ama zamanında benim kapıyı açmıştı. Birde açınca direk o noktaya baya dikkatli baktı. Gülerek gidiyordu. Baya hoşuna gitmişti herhalde. Soyunma kabininde olmuştu
12 Yorumla- +1 yıl
Genç bir kadındı
Açmadım diyen yalan söylüyordur :D Her insanın başına gelmiştir ya çünkü bazı insanlar ne ışığı açıyor, ne kapıyı kilitliyor sonra böyle şeyler olabiliyor :D
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
72Cevap
Tuvalet degilde evde oldu benim ki ayni yast oldugum kiz kuzenim vardi Almanya dan geldi odadaymis haberim yok salak kapiyi kitlememis kapiyi bi’actim sutyen bikiniyle gordum kizi dondum kaldim cikamiyorum ahahahah😂😂 hele karsilastigim manzaraya bak yav😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılActim yalan yok bir keresinde actigimda tuvalette iliskiye giriyorlardi kapattim kapiyi sonra cikardim telefonu videoya aldim gordugunuz gibi bu sapik bayanlar tuvaletine girmiş hem bayanlari izliyor hemde cinsel iliskiye giriyor dedim sonra çantayla vurdum adama wc ciktiktan sonrada yardim edin bu sapik kadinlar wc girmis gozetliyor dedikten sonra iyi meydan dayagi yedi
31 Yorumla- +1 yıl
Şeytan
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılAnneannemi gormeye gitmiştik anneannem de ışığı yakmadan girmiş tuvalete bır açtım gördüm herşeyi 🙈🙈
22 Yorumla- +1 yıl
karşi cins dedim
- +1 yıl
Yokk ona denk gelmedim allahtan
genelde ben yaşarım bunu 12 yaşındayken mahallede oynadığım bir çocuk yanlışlıkla ben tuvaletteyken kapıyı açmıştı
12 Yorumla
+1 yılEvet oldu ama o farketmedi Bende sessizce geri döndüm
26 Yorumla- +1 yıl
Evet ama o farketseydi daha fazla utanirdim
- +1 yıl
19a yeni girmiştim o zamanlar
- +1 yıl
Halamın oğlu
+1 yılevet ama dolu olduğunu bilmiyorum zaten kıpkırmızı oldum hemen koşup gittim
22 Yorumla- +1 yıl
kuzenimdi galiba
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılOldu malesef😬 ama kapı aralıktı kapalı bile değildi nerden bilebilirdim🙄
11 Yorumla
+1 yılAhaha bunu hep yaparimki amacında sinir etmek çok eglenceli
12 Yorumla- +1 yıl
Genelde eskiden şey yapardık kızlarla iddaya girerdik kim kaybederse o erkekler tuvaletine baskın yapardı sonrada yanlisikla girmiş gibi davranıp salağa yatardim onun dışında kapısını açtığım kişiler yakın arkadaş ve akrabalarım
+1 yılHayır tabikiiii. Ama kardeşime gıcıklık olsun diye açık bırakıyorum ışığıda kapatıp kaçıyom 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yapıyo ztn
+1 yılYok Hayır Ben Tuvalete Öyle Direk Girmem 😅 Işık Yanıyorsa Tuvaletin ses varsa Birinin olduğunu Fark edersem Gireceksem beklerim o çıkınca girerim Direk Dikkat etmeden dalmak Terbiyesizlik İnsan da göz var dimi bir bakar öyle açar kapıyı
10 Yorumla
+1 yılEvet, okulda yapmıştım çocuk ayakta işiyordu ama arkası dönüktü göremedim o yüzden..
516 Yorumla- +1 yıl
Gördüğünü sormuyor 😅😅gormedim diye üzülüyor ya 😅
- +1 yıl
@cukur69 kız arkadaşlarımla sürekli birbirimizi erkek tuvaletine sokmaya çalışırdık oyun olmuştu aramızda, ayakta işenir mi ya başkası gelip o da işicek mkrop hep hiç hijyenik değil, oturarak bizim gibi
- +1 yıl
@sellectraaa yoo üzülmedim göremedim dedim sadece görmediğim bir şeyndeğl nie üzülcem... Böyle noktalar katınca üzülmüş olmuyorsun...
- +1 yıl
@cukur69 ayakta s. çsanoz zaten ıykk her yer bombok olur dkfjdkf bi zahmet onu da ayakta yapmayon ne bu ayakta sevdası
- +1 yıl
@cukur69 saymadım
- +1 yıl
@badgirlll010101 İyi görmeye devam et.😅
- +1 yıl
@cukur69 20 yaşında sayamayacağı kadar yapmış kanka boş ver artık iş işten geçmiş
- +1 yıl
@fazlakasma yazık ya
- +1 yıl
@fazlakasma Aynen kanka
+1 yılKimse de demiyor ki karşı cinsle aynı tuvalette ne işimiz var?
Abazanların saçma salak soruları vol 8645645645630 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef oldu istemeyerek sabah kafemdeki tuvaletleri temizlemek için girmiştim 10 da onu da mşteri varmış elinle kapadı dolu dedi ben de hiç bozuntuya vermedim çıktım kızlar tuvaletinde
10 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmedi, ancak arkadaşıma su şakası yaparken yabancının birine bol bol su dökmüştüm. Adam ne oluyor lan dediğinde, en yakındaki paspasla temizlikçi rolü yapmıştım.
10 Yorumla
+1 yılBilader her soruna davet etmsen olmuyor mu anında yapıyon, suyunu çıkarıyon siteye giriş yeniydi her soruna davet ettmişin geçen bildirimlerin çoğu sendendi. yuh be.
Soruları yenı sormana rağmen10 Yorumla
+1 yılOldu fakat hemen kapattım yalan yok , Aslan , Akrep , İkizler , Kova , Koç , Boğa Burçların a dikkat edin. Mümkünse kapıya yaklasmayin. Kafanızı kirabilir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Benim oldu. mahalle kahvesinde hiç ama hiç bayan gelmemesine rağmen üniversiteli gençler gelmiş bozde pat daldik wc. kapiyi kilitlememis garibim. Ben ondan daha fazla utandım 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGece kulübünde sevismek istedigimde reddeden erkek tuvalete girdiginde hemen gidip taciz ettim
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğlence ortamı ya rahatlığı biraz fazla kaçırmış olabilirim
+1 yılOlmuştu sevgilim tuvaletteyken banyoya bir şey almaya girmiştim
34 Yorumla- +1 yıl
Bir şey yapmadı normal karşıladı
- +1 yıl
Yoo niye utansın
Dışarıdan lambanın açık olup olmadığını prizden kontrol ettiğim için olmadı.
30 YorumlaHayır böyle bir durumda hiçbir zaman karşı karşıya kalmadım zaten kapıyı çalmadan içeri girmek huyum değildir
10 YorumlaBen girmedim hiç de ablam kapıyı açıp seri Bi şekilde o rezil peelingini alıp cikiyodu hep neredeyse Bi 10 15 kez oldu
10 Yorumla
+1 yılilkokuldayken 1 sene kızlar tuvaletine girdim. Bana hiç erkekler tuvaleti olduğunu söylememişlerdi. Karışık sanıyordum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya sapık mıyım ben ya tabii ki asla yapmadım yapmamda
20 Yorumla
+1 yılBir keresinde olmuştu tüm gün evin içinde saklambaç oynayıp durdum🤭
35 Yorumla- +1 yıl
Abim tabiki evde 7 kardeş olunca arada kazalar oluyor maalesef 😄
- +1 yıl
Sorun yok.
+1 yılBen açmıştım misafirliğe gitmiştik lavoboya gittim ışık ta kapalıydı içeri bı girdim çocuk Allah'tan elini yıkıyordu ama çok utanmıştım 😱😱😱😱
11 Yorumla
+1 yılTabiki tuvalete girmek için. oldu evet hemen geri cekildim
10 YorumlaÖyle olmadı ama ben aynada makyaj yaparken arkadan tuvaletleri karıştıran bi erkek çıkmıştı xd
11 Yorumla- +1 yıl
🤣 bu komik
+1 yılHayır olmadı. Ama lise sonda staj yaparken hastanede farkında olmadan elimi yıkamaya erkekler tuvaletine girmişim tam elimi yıkayıp çıkarken dayının biri tuvaletten çıktı bir şoktan hemen çıktım 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılBence içerde bırak karşı cinsi herhangi bir cins olsa bile çok utanırdım.
10 Yorumla
+1 yılOldu.. eski eşim... burda rahat bırak bari demişti...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok kör ya da sağır değilim dolu olduğunu anlıyorum çok şükür ki
10 Yorumlane güzel ki şimdiye kadar hiç kimseyi yanlışlıkla çıplak görmedim ya da onlar beni görmedi.
10 Yorumla
+1 yılHayır olmadı, içerde biri varken niye açayım 😅 özelikle erkek tuvalette ne işim var
10 Yorumla
+1 yıl50 yasinda bi teyzeydi. Cok utandim karinda aglamisti. Bende yerin dibine girdim. Ama hata ondaydi.
10 YorumlaOkuldayken arkadaşlar yapıyordu zorla kızlar tuvaletine sokuyorlardı beni :d
10 Yorumla
+1 yılNiye böyle bi şey yapalım.. Hayır yani bi insan neden buna ihtiyaç duyar. Çok saçma
21 YorumlaEvet oldu neye uğradığımı şaşırdım yaşıtımdı bide geri nası kapattığımı hatırlamıyorum 😂
12 Yorumla
+1 yılEvet kapıyı açtım telefonla oynuyordu bende wp da çevrim içi görünce merak ettim girdim
15 Yorumla- +1 yıl
@burcu521 şaşırdı
- +1 yıl
Sevgilim
+1 yılTuvaletin kapısını açmadım açmam zaten dolu olduğunu biliyorsam eğer. Ama okuldayken arkadaşımı kovalıyorum diye erkekler tuvaletine dalmıştım neyse ki boştu kötü şeylerle karşılaşmadım, sonrasında çıkarken müdürle karşılaşmıştım...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Kadınlar tuvaletine girip pisuvar aramışlığım var ama yanlışlıkla :)
10 Yorumla
+1 yılKoydeyken sabah vakti uykuluyum kqpiyi calmayi unutup actigimda dedem tuvaletteydi bi goz goze geldik shxjchhc Allah'tan bir şey gormedimde hemen kapattım kapıyı 🙈😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeep webte çok videosu var bunların özellikle karşı cinsin , ev dışında başka yerde yapmak tehlikeli
10 Yorumla
+1 yılÖyle olmadi da ben kirada oturduğum evde bi defa ev sahibinin kızı tuvaletin kapısını açık bırakmıştı tuvalette hemen kapının önündeydi içeri girdiğimde karşılaştık
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet okulda kızın biri gelmişti kimse yoktu o sırada fena şeyler yaşandı ksksksks
10 YorumlaOldu Tuvaleti boş sanmışken açmışlıklarım oldu
23 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey hiç olmadı niye açarsın ki🤣
22 Yorumla- +1 yıl
Degişik.
+1 yıl7 yaşındayken oldu kuzenimin pipisini görmüştüm ama çok utanmıştım 😂
33 Yorumla- +1 yıl
Pipiiii😅
- +1 yıl
Sjsjjs aynen
- +1 yıl
Kibar adı güzel bizimkinin😅
+1 yılEvet öğrenci evinde çok oluyor😁
13 Yorumla- +1 yıl
Kiz kankam
+1 yılBende de olmuştu.
Garip bi durum.12 Yorumla- +1 yıl
İş arkadaşı
Çok acil bı şekilde tuvalete yetişmeye çalışırken :) tabela okumadan dalmisligin oluştu içeri :) sonra çığlıklar vs resmen linç yemiştim
10 Yorumla
+1 yılKucukken kucuk erkek kuzenimi yakalamistim tuvalette 😂jxnsslxbaksns
10 Yorumla
+1 yılHasmetliyle karsi karsiya gelmistim eusyada ortak bar tuvaletinde
10 Yorumla
+1 yılSevgilim tuvaletteyken acmistim bir kere 😳 yani insan utaniyor tabi
10 YorumlaAklıma geldi parkta olmuştu içeride bayan var bende boş zannettim Bi daldım şok oldum çok utandım
10 YorumlaEvet oldu. Sevgilim tuvaletini yaparken duş alıyordum. Klasik stüdyo daire tuvaletler banyoda
10 YorumlaÇişli pipi görmek istemem
40 YorumlaÇok mu düşündün böyle bir soru sormak için ya😂😂😂bide davet gönderiyon ama cevaplarim hatırlamıyorum açmışımdır heralde😂😂😂
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazlıkta eniştemi görmüştüm ama cocuktum ilkokul öğrencisi falandım, çok utanmıştım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet lisedeyken yanlışlıkla erkek tuvaletine girmiştim
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDona kaldı
- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Karşı cins tuvaletteyken tuvaletin kapısını açtığınız oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler