Kendimden ödün verdiğim her şeyden uzak kalmalı mıyım?

Hayat bu denli zorken insanın ailesi de zorsa hayat cidden cekilmiyor hep bi hayırlı evlat olmaya çalıştım ama gözlerinde degerim yok deger bulmayı biraktim evlat olarak iyi davranmaya devam ediyorum ama evde uvey evlat muamelesi görüyorum eger bi gün adalet tecelli edicekse ben hasta olduktan sonra basima birsey geldikten sonra olsa ne olur olmasa ne olur her gecen gun pskolojimden kendimden ödün veriyorum evdekilere asla yaranamıyorum bakışıma dahi kafaya takiyorlar aileme maddi yardim yapmak istiyorum burdan dahi kavga çıkıyor kavga etmedigimiz bi an kalmadı artik nefes alamiyorum uzaklaşın diyiceksiniz bunu da pskljk baskiyla artik büyüdün ya takma bizi diyerek aglamalarla ya da kocan olmadan nereye gidiceksin seklinde yaklasmalarla bastirmaya calisiyorlar.. cidden cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum belki bi iş bulur ilerde uzaklasirim diyicegim ama ya sonrasi nasil olcak bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailevi sorunlari ergenlik olarak algilamayin 60 yaşında insanlar dahi daha halen yaşadıkları travmalarin etkisini atlatabilmis degil.