AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Ailene nasil aciklayacaksin bunu?
çok zor bir durum gerçekten.
ailesi zenginse konuş
zengin olmasını bir tarafa bırakalım da sizce bebeği kabul edebilirlermi?
belki kabul ederler
Ya işte nefsinize hakim olamayıp yapıyorsunuz bir aptallık ne sandın gelip hadi evlenelim diyecek mi sandın yazık sana
pıçak kemiye dayanmış ateş bacayı sarmakla kalmamış alev almış şimdi ne yapacam ben...
İlişkiye girerken bize ya da o çocuğun ailesine mi sordun? Vücudunuzu tanımadan korunma nedir bilmeden yatağa girdiyseniz şimdi de çekin cezanızı.
nasıl bı assagılık ınsansın sen ya :(
Doğruyu söyleyince aşağılaıka biz mi oluyoruz? Bana mı sordun o çocukla yatıp zevk yaparken? Ben mi git seks yap keyif yap dedim. Aşağılık biri varsa o da ben değilim.
senın aılen ne dıyecek bu duruma
EBence kendini öldür :)
cok komık deılmı aptal :@
Böyle olmadan önce atar yapsaydın şimdi o atar bana yapılmıycaktı zinacı pislikkkk
Seni bir kadın doğurmadımı? Nasıl vicdansızsınız...
burada tek viccdanım sızlıycak olan şey o küçücük yavru geriside Allahından bulsun
Ne yapalım yardim derken... hayır yaparken sordun mu çıkarırken soruyosun
Ailene danis sonra onlarin ailesiyle konusursunuz
evlenmeden her boku yemişsin burada dini bir kişilik kesilme başımıza aldır daha iki aylıkmış zaten
müstahaktır işte sana evlenmeden zina yaparsanız işte böyle hem bu dünyada iman sefili olursunuz hem öbür dünyada en büyük gunahlardan olduğu için yanarsınız afferin size böyle devam edin
kımseyı kınama allah buyuktur allah kımsenın basına vermesın boyle bıseyı dusmanım bıle ben sızden yardımcı olmanızı ıstedım yargılamanızı degıl :Q
kusura bakma zina etmişsen eğer benden saygı bekleme yardım hiç bekleme o şerefsizide bırak adam olsa hemen evlenmek için çabalardı
Adam hakli ve Ne yardimi bekliyosunki sen. Gunahsiz cocugu dogurda tovbe et ve tertemiz hayatta buyut onu. Yemin ederim yazik ne gunlere kaldik ya tam bir igrenclik.
demi yani tşkrler
Ailen biliyor mu?
Zaman alehine işliyor
kaç yaşındasın :( çok üzüldüm şu an cidden ya
22 :(
peki ailene söylesen bu durumu ne tepki verirler onun ailesine söylesen onlar ne tepki verir :(
senin ailen biliyor mu?
Doğur çocuk yetiştirme yurduna ver
ne kadar kolay ya
Daha iyi fikrin varsa söyle erkek sorumsuz şuanki durumu ile bakamaz öldürmektense bu en iyi yol
çocuk esırgeme kurumunda çocuklara neler yapıyorlar bılıyormusun sen
Cocuk oyle bir hayat yasayacagina hic dogmasin
bencede babası pezeweng anası o* kendisi piç
allah bunlara akıl fıkır versın ya
Kimin doğup yaşıcağına sen karar veremezsin bu o kadının kararı ben sadece fikir verdim
Ailesine git kendin anlat o. cocuga kıyma sakın...
ailesine gitcen katil olma
Allah rızkını verir. o günaha girilmez.
Yaparken düşünmüyorsunuz sonra da yok söyle yok böyle diyorsunuz vebalini alamaycaksan yapmayacaktin ya da korunacaktin
anlamanızı beklemıyodum zaten umarım bırgun benı anlarsn derdım ama allah kmseye boyle bısey yasatmasın
Mesele anlamak ya da anlamamak değil korunmamak niye hic yoktan ertesi günü hapi alabilirdin o kadar insanin cocugu olmuyoken boylelerinin oluyo işte yazık
istersen ozelden mesaj at sana olanları en bastan anltyım tatlım ozaman anlarsn benı korunmadm degılmı ılac kullanmadım sanıyosun.. yanlıyosun korunmama ragmen hamıle kaldm ben ılk duyunca bnde ınanamadım fakt oyle oldu :(
O zaman olacağı varmış olmuş ama evlenmeden hiç ilişki olmasaydı keşke şimdi böyle o yavruyla tek kalmazdin ailene anlatsan ne derler
hangı aıle boyle bı durumu kabul edebılır kı :(
2 aylık bebek alınabilyormu ki
Evlen doğur... Allah ıslah etsin
Bebeği yaparken aklınız nerdeydi?
Senin annen-baban biliyor mu?
Bize soracağına git ailenle konuş
2 aylık olana kadar aklın nerdeydi bayan...
allah yardım etsın kendınde daha cocuksun
Senin ailen biliyormu
ah be kızım verirken düşünmedin mi :)
:D :D
Hakettini bulmussun
Bunu o haltı yemeden önce düşünecektin sen
Naptin kiz
afferim
affedersin ama sen tam bir gerizekalısın
Destan yazmisin kurgumu bu
evet kurgu çünkü gizli kullanıcı cesareti varsa kendi nickiyle sorsun soru ama yok illa cevap veren olur xper toplarım diye böyle soru soruyor bu sitedekilerin çoğu sahtekarmış meğer.
sahte olmadgnı nasıl ıspatla dersen ıspatlarım sana pekı ya gercekse pekı ya dogru soyluyıorsam ozaman bu soyledıklerınden utanıcakmısın?
Blof yapma Belgen var mı
henüz hazır değilim.
Canın cehenneme
Salak.