- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle, erkek arkadasinla durumu konus ve telle konusurken yaninda guvenilir bir bayan sahitin olsun. tel ses kaydini ac aramadan hemenonce sahidin cep kamerasini acip sen ve kendi yuzunu ceksin ve arama yaparkende ve hoporlorude ac cep telinin kayit yapin.
Sonrasi, hemen psikologa git tavsiye al ve erkek arkadasin ve ailesiyle ona gore konus ve teldende temitki ornek gibi konusurken ailesiyle sahit yaninda kayit al..
Ardindan Avukata danis, ve delillerini de ve extra delil gerekliyse uygula veya PSİKOLOGDAN Direk Avukata git anlat dediklerimi delil olurmu de? Extra delil neler gerekli de ve ona gore Erkek arkadasin ve ailesiyle gorus !!! Hic caktirma psikolog ve avukata gittigini kinseyede anlatma sahid olacak ve guvendigin 1-2 kisiden baskasina !!!
Bebege kiyma, belki tedbirlerin akabi nikah kiyar nufusu cikar bebegin sonra ayrilmaya kalkarsa maddi manevi tazminat alirsin o dava acarsa acima zaten ona sigortali ise girince nafaka kesiliyor tazminat alir 2-3 sene idare eder sonra calisirsin.. psikolog ve avukat tum gerekenleri der Bu yaziyida okut onlara psikolog ve avukata bir fayda ve fikir olur.. hayirlisi olsun korkna Allah hakliyla beraber ve rizkinizi verir ikinizinde sen dua et tedbir al.24 Yorumla
Soran+1 yıldedıklerını yapıcam :( cok teskkur ederım
Soran+1 yılhaklısınız
- +1 yıl
Teşekkür etmene gerek yok, Glean'nın dediği gibi tek başına yapmadın onun tedbirsizliği bencilliği ve zevkine düşkünlüğüyle oldu ama evlat Allah lütfu ve hediyesi sen üzerine düşenleri yap psikolga git ardından avukata ve gereğini acımadan yap
Erkek arkadaşın fikrini sormadan aldırmanı istiyor :( insan olsa arkanda durur sevinir ve nikah kıyar ama nerde.. sende ona acıma düşmanlık ediyor çocuğu aldır demek ne demek ya cana kıy demek bu katillikten farkı yok hemde kendi hatası sen zorla ilişki isteyip hamile bırak demedin.. sen müdahale etmez hakkını aramassan başka kızlarada cesaretle aynını yapabilir nasılsa ses eden yok aldır çocuğu gitsin ona zararı yok bu isteğinin erkeğim diye gezen şerefsiz !!!
Gelişmeleri paylaş, ama bu siteye üye olduğunuda deme erkek arkadaşına vede pc'ne dikkat et virüslü mail atıpta pc'de ne işlemler yaptığını görmesin.. belli olmaz bu itin düşünceleri vb.
Dualarımız seninle emin ol kazanıcaksın haklarını..
En İyi Cevaplar
+1 yılyok bana tutunmuş can mışta bunun vebalini nasıl taşırım da bunları geç düşüncektin bunları diye yaklaşmam olan olmuş artık ama o zavallı sabinin hayatını karartma aldır gitsin psikolojik olarak yıpratma kendini şöyle düşün misal böbreğinde bir ur çıkmış kesip almışsın bu kadar zaten doğmadan hiç bir canlı ruh kazanmaz tabiki günah değil demiyorum ama katliyamda değil bazen bunu göze almasını bileceksin daha kkötü olmaması için kürtaj katliyamdır diyenler senin iyi koşullarda büyütemediğin o çocuğu alıp kendine asker ya da kadın ya da modern köle yapmak için yanıp tutuşan aç gözlü politikacılardan başkası değildir. Neden rte 4 çocuk yapıın diyor çünkü memlekete amele lazım memlekete 900 lira maaşa çalışacak modern köle lazım yanlış o çocuğu aldır o çocuğun geleceğini mahvetmemek için yap bunu
22 Yorumla- +1 yıl
çook yanlış çocuk anne rahmindeyken ruhu içerdedir yani ha gidip birinin kafasına sıkmışsın ha bir bebek aldırmışsın hem de bu bebek yani bir bebeği öldürmekle aynı şey
- +1 yıl
dinen benim bildiğim ruh insana doğduktan sonra verilir. ya öyle olmasa ne olacak kızı doğursa sora bakamasa kötü yollara düşse daha mı iyi ya da yurta terk etse her gün dayak yese taciz edilse bizim memlketin yurtları öyle düşeni tekmelerler bu kötü durumdan en az hasarla sadece o çocuğu aldırarak kurtulur
+1 yılOkadar zor bir durumdasinki keske bunu yapmadan once dusunseydin bebegini kesinlikle aldırma oda bir can sonuçta senin canın belki evlatlık verebilirsin ama hangi anne buna dayanırki. Bildiğim tek sey o bebegi aldirma bu tarafi bosver diger tarafi dusun bari yinede Allah yardimcin olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılteskkr ederm :(
- +1 yıl
Kendini de uzme sakın güçlü ol bebeginede yansır onuda dusun :(
+1 yılOlmamasi gereken birsey olmus bence kendinize ders çıkarın asla o bebeği aldirmayin çünkü vebali boynunuza ailesiyle konuşun anlatın durumu kimse destek cikmasa bile kesinlikle aldirma o senin canından parça ona iyi bak yani kötü düşünme umudunu yitirme
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur eederım cok saol :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yıldoğurcan nabıcan senin o karekter yoksunu erkek arkadaşın bebeği kabul etmemiş ama sen yinede onu çağır sen bu bebeği kabul etmiyomusun felan gibi sorular sor bunuda kaydet ilerde bebeği almak isterse bunun mahkemeye sunar benim canımı yakmak için bebeği almak istiyor dersin bence doğur yani aldırmak kürtaj hiç iyi şeyler değil adam öldürmekle aynı ilerde o kadar çok pişman olursun ki aldırırsan doğurursan çok sıkıntısı olur belki ama aldırırsan bir daha hiç bir bebeği sevemezsin sürekli onu düşünürsün bebeği aldırdığın da buda yani ders olsun birkaç dakikalık zevk uğruna babanın namusunu kirlettin sen babana aittin bir kız evlenene kadar babasının namusuna evlendikten sonra kocasının namusuna aittir ama o doğunca artık öyle herkez le sevişemeyeceksin kızlarla tailin felan olmayacak hayatını ona adarsın onu büyütürsün çook kadın var böyle
11 Yorumla- +1 yıl
çooook üzülerek söylüyorumki burada senden çok yorum yazanlara üzüldüm burada o kadar çok acınası zavallı merhametsiz insanlar varki bebeği aldır diyo bence onların sevgilinden bir farkı yok onlarda sevgilin kadar karaktersiz
Erkek arkadaş mı? Evli bile değilsin sen çoktan bunu haketmişsin. Çocuğa bela denmez ama bu senin başına bela gbi kalır. Allahın verdiği canı alırsan günahııı o değil sana helal kılınmayandan bir çocuk. Onu nasıl evladım diye bağrına basarsın.. Senin bütün bunlara vicadının kaldırır mı tut ki sen nasıl bir ana olacaksın.! YAZIKLAR olsun senin gibiler yüzüne hep geriye. Doğurursan o çocuğun kişiliği nasıl olacak anasız babasız yarım yamalak ah ah. Allah o aklı boşa mı veriyor Kullanın diye kardeşim. Allah hidayet versin yardımcın olsunn. Doğru yolu bulursun inşallah.
10 Yorumla
+1 yılSenin bir suçun oldugunu düşünmüyorum. Bu erkekler çok sinsi... Gözlerinin içine aşık gibi bakar bir süre izler sonra elini tutar bir bakmışsın dudağına yapışmış.. . ve yine bakmışsın bu hale gelmişsin. Istemeden o an bişey yapa mıyorsun. Aldır... Tüm hayatım boyunca mutsuz olursun. Seni çok sevecek güvenecegin biriyle karşılaşınca yap çocuk. Kimseye bakma yok rızkıyla gelir palavra bunlar. Durumun içinde değiller kolay demesi...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGecim sıkıntısi yuzunden cana kiyilmaz. zor bir durum.. Allahher kulu icin rizik verir.. sabret dua et.. selamete cikacaksin.. evlenseniz bu kadar sorumsuz biriyse nasil devam ettirceksiniz... ailesi de boyle ise ne olacak düşün tasin... Alah yardımcin olsun...
12 Yorumla- +1 yıl
Anlamini mi bilmiyorsun. ben o kismi eger cocugu aldirmazsa yapmasi gerekeni bu durumlar gerceklesirken ki yapilmasi kisiye rahatlik veren seyi soyledim sadece.. umarim anlayan o olur.
Git durumu çocuğun ailesine anlat, sonra kendi ailene de anlat.. Çocuk seni istemezse sen bebeği doğur, kıyma masum bir cana.. Sonra emin ol tepetaklak olursun... Sen insanlığınla yaşa, sevgilim yavşaklığıyla yaşasın.. ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılama ona tek basına bakabılcek gucum yok ki onun gelecegını de mahvetmek ıstemıyorum :(
- +1 yıl
Böyle düşünme.. Geleceğini mahvetmekten korkuyorsun ancak çocuğun yaşam hakkını çalıyorsun? Direk canına kıyıyorsun.. Sence bu daha mantıklı bir çözüm mü? Geleceğin ne getireceğini kimse bilemez.. Yarın öbür gün hayatında neler değişeceğini bilemezsin? Belki karşına çok iyi bir insan çıkıp seni sahiplenecek yahut çok zengin olup çocuğuna çok iyi imkaanlar sağlayabileceksin... Senin tek yanlışın böyle yavşak biriyle nasıl ilişkiye girdin? Eleştirmek amaçlı sormuyorum, sadece kendine yazık etmişsin.. Üzüldüm.. Ancak sende de suç yok, bizim toplumda böyle yavşak herifler dolu.. Her neyse.. Çözüm odaklı düşün.. Aldırmak bir çözüm değil.. O senin bir parçan..
Soran+1 yılgelecegımı degıl bebegımın gelecegnı mahvetmek ıstemıyorum demek ıstemıstım :(
+1 yılBilse de iyi gozle bakmayacaklar sana emin ol ki evlenmeden bunu yaparsa diye dusunecekler erkek arkadasin da ne sorumsuz davranmis madem yiyorsun bir halt arkasinda dur bari benim tavsiyem aldir ne bebegin gelecegi karanlik olsun ne de sen erken yasinda yipran
10 Yorumlayaparken sorumluluğu almayacağını düşünmeniz gerekti ama olmuşla ölmüşe çare yok inşallah doğru bir çıkış yolu bulursunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılinşallah... tskr edrm
Evli değilsin, adı üzerinde erkek arkadaşın. Ailelerinizin böyle bir durumdan rahatsız olacağı apaçık ortada. Aldırmaktan başka çaren yok. Bir an önce geç kalmadan aldırmalısın. Belirli bir süre geçtikten sonra çocuğu almak imkansız hale geliyor. Geç kalmış ta olabilirsin, geç kalacak ta. Kararını iyi ver, ancak aldırmazsan büyük pişmanlık altına gireceğini düşünüyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu normal bir şekilde, yorum olarakta belirtebilirdin. Benim yorumumun altına yazmanın sebebi nedir? Şu an itibari ile erkeklerden tam 50 tane yorum gelmiş, yukarıda yazıyor. Günah keçisi olarak beni mi seçtin kendine?
Sahte haber olabilir, doğrudur. İlgi çekmek amaçlı yazılabilir, doğrudur. Ama yürü git şu asil insan reklamını başka yerlerde yap.
Görende hacker sanacak, her gizli sorunun altında ben varım sanki...
Ha, o kişi ben olsam, şu ana kadar kendimi En İyi Cevap seçmiş olurdum merak etme. Kız soruyu 1 saat önce sormuş, ben cevap vereli daha yarım saat olmuş.
İnançsız biri değilim ama bazen cidden yaratıcının adaletini sorguluyorum... Çocuk sahibi olabilmek için neredeyse tüm servetini feda etmiş defalarca denemeden sonra hala pes etmeyen insanlar bir tarafta... Bunlar gibi kendilerine verilmiş belkide en büyük hediyeyi katletmek isteyenler bir tarafta...
11 Yorumla
Soran+1 yılben onun yasamasını herseyden daha cok ıstıyorum kendı hayatımı gerekırse hıce sayarım fakat ona yetememekten korkuyorum tek basıma yoksa hıoc bı guc aldırtamaz bana bebegımı :(
+1 yılErkek arkadasin sorumlu bir insan olaa senle iliskiye girmezdi dusunmeden onlem almadan girmiş sen de buna alet olmussun yazik.. ne diyebilirim ki buna ne denir aldir desem kotu aldirma desem coxugun durumu neolcak evlenebiliyosaniz evlenin dicem o cocuk boyle bisey yapmaz
10 Yorumlasen çocuğuna hem anne hem baba olabilecek güçteysen, ona güzel bir gelecek hazırlama yüreğine sahipsen doğur derim ben. ama kendine güven çocuğun için. ailenle yakınsan onların görüşü de önemli tabii. allah kolaylık versin, ne diyim.
10 YorumlaTüh Oha ne yaptınız siz ya bilerek yapmadınız dimi. Nasıl izin verebildin tövbe tövbe.
Iman nikahı yaptıktan sonra yapsaydiniz keşke keşke peki ne yapmayı düşünüyorsun.
Bence önce ona söyle peki erkek arkadaşı istemiyor mu seni ve bebeğini? Eger istemiyorsa git ailelerinize söyle10 Yorumla
+1 yılAilesine soylesen bile hatta evlenseniz bile o adamla mutlu olamazsin cunku sana deger vermiyor, verseydi boyle sorumsuzca yaklasmazdi. Yani bence evlenmek cozum degil.
Karnindaki da bir can ama şu an cok cok kucuk, ileride onun sorumlulugunu tek yuklenemeyeceksin bebege de sana da yazik. Aldirman, ona kotu ve babasiz bir hayat vermenden daha iyi.02 Yorumla
Soran+1 yılbenımle evlenmesını beklemıyorum kı yeterkı o cana kıymasın ıstıorm :(
- +1 yıl
Evlenmeden nasil olacak o is?
Bu iş tek taraflı olmadı. Erkek arkadaşınında kendınınde başını yakma ! Aldır.. En hassas oldugum konudur daha da bısı yazamayacagım. ama gelecegınızı dusunun pısman olacagın bı karar alma sakın
10 Yorumlaallah yardımcın olsun keske hata yapmasaydın seks yapmak güzel birsey de iste sonu böle kötü olabiliyor.. o adamla zex yaparken bunu dusunemedın degılmı? sahıp cıkmazsa dıye? zevkı yasadın e sonuda bu.. dedıgım gıbı allah yardımcın olsun.. senın aılen ne yapcak sen aılenın yuzune nasıl bakıcaksın ben onu merak edıyorum.. bırde evlenecegın adamı dusunuyorum.. bu adamla inş olur dıcem ama evlenınce sana adam gıbı kocalk yaparmı muamma.. yani mutsuz gunler senı bekliyor hazır ol
00 YorumlaO haltı yemeden önce düsünseydin kızım cocuk şimdi senin evlenilcek deilde eğlenilecek türden kız oldugnu dusunuyordur. ona desen hamileyim diye baskasindan oldugunu dusunur ama gidip ailesyle kns inanmazlarsa babasi olduguna inandr
02 Yorumla
Soran+1 yılo bebeğin kendinden oldugundan emin oyle bır kuskusu yok adamın fakat bılmıyorum ıstemıyorum dıyo son sozum aldır dıyo :(
Cidden yaparken aklınız nerdeydı? Hele onun? Hem yapıyor hem sahiplenmiyor o nasıl iş ya mecbur sahiplenecek ailesyle konuş
20 Yorumlakendi aileni arkana almadan herifin ailesine söyleme ters bişey derler kalırsın öyle.. eğer aldırmama taraftarı değilsen ailene aç mutlaka ama önce sevgiline söyle kolay değil öyle vazgeçmek diye
11 Yorumlainsan evladına yavrusuna kıyabilirmi o minik meleği ÖLDÜREBİLİR Mİ? !!
12 Yorumla
Soran+1 yılkıyamıyorum zaten ama ona tek basıma nasıl bakabılecegı mı de bılmıyorum calısmıyorum şu an boyle bı durumda aılemde kabul etmıycek ben herseyı goze alarak dogurmak ıstıyorum fakat ya ona ıyı bı anne olamaz ya ona ıyı bısekılde bakamazsam tek basıma ne kadar mucadele verebılırım onuda bılmıyorum sadece bı mucıze olsn ıstıorm :(
+1 yılBana ulas. Bu konuda sirketimiz cok kisiye yardim etti ve ediypr da...
11 Yorumla
Soran+1 yılxper sevıyem yetersız mesaj atamıyorum takıp ettım senı yass- dıye devam edıyor sen ulasblrmısın bana
Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Konuş asla ve asla aldırma. O çocuk dünyaya bereketiyle gelir. Sen görevini yap, doğur. Gerisini Allah'a bırak.
10 Yorumla
+1 yılAldır bence baba istemiyo çocuğun hayatı berbat olmasın
10 Yorumlakesinlikle ailesiyle konuş, ama önce kendi ailenden destek al. Yoksa inkar dahil her türlü baskıyla karşılaşman mümkündür.
10 Yorumla
+1 yılkarşılıklı oturup bir şekilde anlaşın sonucta çocuk ikinizin bir meyvesi öyle ya da böyle olmuş bir şekilde zor bir durum gerçekten allah kolaylık versin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGencler evlenecgniz kizi iyi secin. Yarin bu tipler zari diktirip size ben kimseyle opusmedim bile diyecek haberiniz olsun..
73 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
+++++++
- +1 yıl
Bizde erkekleri iyi seceliim tatlım cogu bakir bile değil zinaya meraklılar ;)
Ya doğum kontrol hapından ya da prezervatif denen icattan haberiniz yok mu sizin? Sitedeki tüm kızları muayeneye alsak %75'i hamile. Bu nedir ya. Bir hap içmek bu kadar mı zor. Ya da korunmak. Akıl fikir yoksunu insanlarsınız.
10 Yorumla
+1 yılCanım zina yapmıssınız falanda tek senın sucun degıl erkegınde sucu var kımse laf soylemesın burda. Kendin bakarsın guzelce. bakamazsan aldır ama vicdanın rahat bırakır mı seni :/ ?
01 Yorumla
Soran+1 yılben aldırmak ıstemıyorum kı ama ne yapıcagım hakkında tek bır fıkrım yok :(
Cocugu yapmadan keske dusunseydiniz erkek arkadinsa konussaydiniz kiyma o cocuga hic bir gunahi yok onun ((ailene anlat
10 Yorumla
+1 yılsakın panikleme kendine de zarar verme. zararın neresinden dönsen kar. keşke hiç yatmasaydın ya neyse. önce çocuğu aldırıp aldırmamaya karar ver. kararından sonra yine konuşuruz bana yazabilirsin istersen
00 YorumlaKeşke düşünseydin, bu hayatta zevk veren her şey ( doğru ) değil, sen şu anki durumunu düşünme ahiretteki azabın yanında cennet ırmağı kalır
10 YorumlaBabasız çocuk büyütmek zor iş bunları korunmasız ilişki yaşarken düşünmeliydin. Aldırmak içinde 2 haftan var bu arada.
10 Yorumla
+1 yıl4 aylıktan önce aldırırsan bebek katili olmazsın , bebeğe ruh 4. ayından sonra gelir
10 YorumlaBence ailesiyle konusmalisin yok öyle kacmak madem erkeklik yapip bir ilişkiye girdi adamlik yapip sahip ciksin
10 YorumlaHayatım çeşke yapmasaydın evlenmeden önce şimdi sıkıntısını çekiyorsun umarım işlerin yoluna girer ne diyim.
20 YorumlaKonustun diyelim onlar evlendirdi seni o oglan sana rahat vermezki rahat yasiyamazsn mutlu olamazsin zorla olmus olacak sonuctA
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslar ben o adamla evlenmek gıbı bır nıyetım yok şu an ben o adamdan ayrıldıktan sonra ogrendım bu durumu adamın ılgısızlıgı yuzunden ayrıldım zaten.. ben sadece bebegımı dogurmak ıstıyorum onunla bı geleck zaten dusunmuyorum zaten benı mutlu edemıycegnı cok sonrasdan ıs ısten gectıkten snra anladım şu an sadece bebegımı dusunuyorm
tabiki konusmalisin
sonucda o ikinzin cani ve kani.
ayrica böyle bir sorumsuz herifi cok mu aradin10 Yorumlal*n zevkiniz için yapın yapın ondan sonra çocuk olunca ne yapayım ne yapayım hak ediyorsunuz iyi oluyor gram acıyorsam siz gibilerine Uçkuruna sahip çıkamayan adamdan hayır gelmezz
00 Yorumlabence o sorumluluğu almıyorsa mecbur aldıracaksn yoksa tek başına bakmak zorunda kalacaksın buda zor olur tabi
10 Yorumla
+1 yılZevk alirken o cocugu dusunmedin smdi doguracan cekin cezanizi edepsiz ler
10 YorumlaKendi ailenle konuş ilk önce hamile kalmaman için önlem niye almıyorsunuz kardeşim o bebeğin suçu ne şimdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılilaç kullanmama ragmen hamıle kaldım doktorumda sasırdı zaten bu duruma nasıl oldu bılmıyorum oldu ıste :(
+1 yılİlişkiye gireken buraya sordunmu da şimdi akıl veren arıyors n kim nederse desin kararısen vereceksin unutma.
00 YorumlaBakamayacaksınız niye yaptınız? Koruma diye birşey var
00 YorumlaKusura bakma ama önce alta yatıp snra yok günahta yok kıyamıyorum gibi cümleler sarf etmeyin :(
Yapmadan önce düşünmeniz gerekn bir sorun.10 Yorumla
+1 yılsorumsuzluk yapmışsın ama bence çocuğa yazık etme ya konuş ailenle ya da biri seninle evlensin artık bare çoxuğun babasız büyümesin ah be kızım ya
00 Yorumla
+1 yılalamayacagın pipinin altına yatmışsın kızım.
Bunu yapmadan önce düşünceksiniz00 Yorumlaçocuğuna tek başına bakabilecek durumun var mı? ailen nasıl yaklaşır bu duruma?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşs tabiki o isi yaprken iyiydii simdide ilgisiz he
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 haftalık olursa almıyorlar çocuğu haberin olsun. önce kendi ailene danıs derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir erkek o ya yapmasını biliyor bırakta bakmasını da bilsin. Bu tek senin yükün değil onunda yükü. Aldırmayacağını söyle ve gerisini o düşünsün
02 Yorumla
Soran+1 yıladam 1 haftadır aramadı bende hıc aramadım bekledım aramasını fakat aramıyo bu yuzden deli olucam ya :/
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç?
+1 yılSen o çocuğu yapmakla zina kar oldun ölümü taşlanmayi hak eden günah istedin bir de onu mi aldiracaksin onun acısı kat kat çıkacak senden yazik
12 Yorumla- +1 yıl
İmam nikahı helalin olanla birlikte olmak
yaparken sorumsuz olun yaptıktan sonra sorumlu gibi davranın bence sorunlusunuz siz !!
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılteskkur ederm
Aldırma bence, Allah verir bir çaresini. senin ailen nasıl bakıyor bu duruma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuş tabi. oha yuh yani.
Evlenin en kısa zamanda. oglanın ailesi bilsin babası falan bir çaresine bakın ne demek istemiyor Yatağa girerken istiyoru dimi.
Sende suçlusun masum rölüne yatma yatağa girerken çocuk olacağını bilmiyor muydun fahişe.00 Yorumla
+1 yıldurumun çok ciddi bence hem kendi ailenle hemde babsının ailesiyle konuş doğru adımlar atmana etken olucak. tek başına karar verme hiçbişey için.
00 YorumlaAh be tatlım namuslu bir hayat yaşamak dururken neden gençliğinize yazık ediyorsunuz üzüldüm gerçekten senin adına.
10 Yorumla
+1 yılBebeği aldırman gerekir her seferinde herkes çocuk doğursaydı dünyada 50 milyar insan olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor durum allah yardımcınız olsun erkek arkadsınla oturun tekrar sakince konusun :( sonuçta bir can karnındaki
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle aldırma taraftarı hiç sansı yok :(
Cevap sahibi+1 yılsenin ailen biliyormu? peki sen nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun :(
O haltı yapmadan önce düşünecektin evlenmeden altına yatarsan olacağı o
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYiyemiycegin boku sicmiycaksin. Ha bu cocugunun katili ol demek degil. Anlayana...
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat