Evliyim hamileyim ama ne yapacagimi bilmiyorum?

10 aydir evli 3 aylik hamileyim ama en basindan beri sorunlar yasadik nisanlilik zamanlari evlilikte ama hic pes etmedim beni defalarca alatmasina ragmen kotu davranmasina ragmen hamile oldugumu duydugundanberi bana cok daha iyi davraniyor ama hic yardim etmez evde disardayken yazmaz aramaz eve gelip yemek yaparim toplarim uyurum o ise eve gelir uzanir spora gider eve gelince oyun oynar uyur dun tekrardan bana yalan soyledigini hisettim ve yuzune vurdugumda basimi agritacagini bildigim icin dedi neyse sonra ben sorular sormaya devam ettim eskisi gibi mi olcaksin baskasiylami oldun goster gercekten futbol a mi gittin cunku yalan soyledigini anladim belliydi o ise bana kufur etti bagirdi sonra bana bu evlilik fazla surmez dedi bende niye cocuk yapiyoz o zaman dedim olan o cocuga olacak dedi bana ben de aldirimmi dedim? aldir dedi sabaha kadar agladim ve yanima geldi karnima sarildi ne yapacagii bilmiyorum aldirip bosansam bi dert yaninda dursam bi dert deliricem konusacak kimsem yok anlatamiyorum onsuz olamiyorum onlu da mutsuzum bazen keske allah canimi bi sekilde alsin diyorum lutfen sizce ben ne yapayim? bide beni sanki sevmiyor gibi hisediyorum beni kiskanmiyor cunku kilo aldim evlendigimizden beri kendime bakmaz oldum ne olur delircem yol gosterin

Evliyim hamileyim ama ne yapacagimi bilmiyorum?