Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne yaptığın konusunda seni yargılayamam asla, böyle bi hakkım yok burda seni yargılayanlarda kendi hayatlarına baksınlar, olan olmuş ve sen hamile kalmışsın belki beni dinlemeyeceksin ama ben bana göre doğru olanı söyleyecem o karnındaki ilerde cok zor bir hayatla karşılaşak buna emin ol diğer tarafta 4 tane daha yavru var en iyisi sen karnındaki daha büyümeden olgunlaşmadan onu aldır ve o adamdan ayrıl kendi yolunu düzgün bir şekilde ciz, acılar cekeceksin aglayacaksın bu doğru ama ilerde cok daha fazla acı cekmemen için doğru olan bu. banada kızma doğruları söylüyorum diye içimden gecen bunlar. yolunu çiz artık koca kız oldun arkadaşım doğruları görmeye çalış.
04 Yorumla- +1 yıl
size şöyle söyleyim buraya yazmamdaki tek neden şuan mantıklı düşünemiyor olmam yargılayanlar olucak ama hiç biri kkendini benim yerime koymıycak belkide . Ben kötü bir insan değilim sadece geçmişte duygularıma yenik düştüm kimsenin benim yüzümden kahrolmasına göz yumamam . Fakat benden bir parçayı nasıl yok edicem bilmiyorum şuan bunları bile ağlayarak yazıyrm sanırım burda beni anlayan bir tek sizsiniz belkide ama bunu yapamam benim hatam yüzünden onun canına nasıl kıyıcam
- +1 yıl
İnan Şu an seninle aynı durumdayım üstüne üstlük ailemle yaşıyorum duyulduğu an beni
- +1 yıl
@Sevilaydeniz Allah kolaylıklar versin sizlere bana kalırsa kürtaj dogru bir yöntem.
En İyi Cevaplar
Bana kalırsa o çocuğu doğur sonra intihar et yazık yha kürtajda yasaklanıyorki hiç kurtuluşun yok bu aşk değil yha neyse terbiyem musade etmiyor ama yazık ayıp sen evli olsaydın sana böyle bişey yapılsaydı ne düşünürdün merak ediyorum
00 Yorumla
canım kimseyi dinleme sen. ailemin fikirleri önemli değil diyorsan kendi doğrularından git. karnındaki henüz oluşmamış hücre. özel hastanelerde bunun izni var.aldırabilirsin. kendi çocuğunu düşünüyorsun ama unutma ki karşı tarafın zaten 4 tane çocuğu var.. aldırmazsan nasıl bakacaksın o çocuğa? iyi bir gelecek sunabilecek misin? bunları da değerlendirmelisin. aileden muzdarip birisin. o da belki öyle olacak.
yaşadığın toplumda keşke olmasa ama hor görüleceksin nereye kadar sürecek?
ben olsam aldırır o herifi terk ederim kürtaj yaptıran o kadar çok insan var ki. hayat devam ediyor. kimse olmasa bile sen sana yetersin.00 Yorumla
canım ben senin yerinde değilim ama seni anlıyorum. şimdi artık olan olmuş önümüze bakalım. öncelikle şöyle bir gercek var ki çocuk aldırmak bir dübnyayı yıkmak demek çünkü bir insan öldürüyorsun. doğup belkide senin boyunca olacak bir evladın canına kıyıyorsun. diğer 4 evladı düşünerek kendi çocuğunun canına sakın kıyma. peki ailen falan biliolar mı sen tek yaşayan bi bayan mısın biraz kendi çevrenden de bahseder misin? şuanki tek sorun karşı tarafın ailesi mi?
215 Yorumla- +1 yıl
öncelikle anlayışın için teşekkür ederim. Ailem var fakat bugüne kadar onlardan hiç bişey görmedim ben hani derlerya her canım diyenin omzuna yaslandım ailemle hiç bi bağım yok diyebilirim 14 yaşına kadar yurtta kaldım 3 yıl onlarla yaşadım fakat şimdi ankaradayım okuyorum o yüzden kendi ailemin vericeği tepki benim için fazla önem taşımıyor zaten aile çocuk kavramından bilinçsizler böyle bişeyde vericekleri tepki bariz belli. evet sorun onun ailesi ona bunu söylediğimde kararı bana bırakı
- +1 yıl
cağından eminim fakat benim vericeğim karar onun ailesini çocuklarını etkiliycek bu durum beni kahreder ben bir hata yaptım kabul ediyorum ama onların sorumluluğunu almak bana çok ağır gelir bu yüzden sağlıklı düşünemiyorum şuan en mantıklısının ne olucağını bilmiyorum belkide burda bana yardım edebilicek bi kaç insandan brisin şuan ve şuna inanki vericeğin yazıcağın şeyler benim için şu haldeyken benim için inan çok önmli
- +1 yıl
şimdi şuda bence büyük bir sorun sen sonçta okuosun ve bir toplumun içindesin gayrimeşru bi çocuk olarak karnında onu taşırken burda bbile anlayışszca yapılan yorumlar orda senin tokat gibi yüzüne çarpacak. o adamla en azından imam nikahı yapın yani nikahın olduğunu bilsin herkes birde formalite göstermelik bir düğün.ondan sadece bunları iste adını kurtarsın en azından. başkada bişe isteme derim. insan evladıysa kesinlikle yüzünü yerde bırakmıcaktır. ailende evlendgni bilsin kendi aramda
- +1 yıl
şimdi benim annemde abimden çok çekmiş die daha çocuk istemnioken bana hamile kalmış beni aldracakmış. düşünebilio musun ben die bişe olmayacaktı. yani bu çok basit gibi ama aslında çok acımasızca birşey. o 4 çocuk ve karısı bunları bilmesin ozaman. ilerde çok ama çok ilerde çocuklarına iza eder adam. kesinlikle aldırmaya hakkınız yok onu. zamanı geri getiremiceğinize göre şuandan itibarende onu yok etmek kmseye düşmez
- +1 yıl
tanımadığın 4 cocuğun mutsuzluğunu düşünecek kadar merhametliysen emin ol kendi evladının canına haksız yere kıyamazsın. ben bunu şuanki bunalımına bağlıorum. her şey düzelecek zamanla. sen sadece adamı kafana uydur yeter. ve haberlerini bekliyorum. siteden yazarsın ne olduğuyla ilgili tamam
- +1 yıl
Tamay hanim merhaba? Cocugu ne yaptiniz? Su anda sizinle ayni durumdayim galiba. Durumunuzu yazabilirmisiniz
- +1 yıl
@Sarimelek58 bende ayni durumdayım ve aileme yaşıyorum onlar öğrenirse çok kötü şeyler olur ne yapacagımı bilmiyorum
- +1 yıl
Yorumumu oku.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
aşağıda sana anti cevap verenlere bilinç falan diye zırvalamışsın ama sana şunları diyeyim...monica da ordan ergen demiş bizlere...
4 çocuğun hakkının hesabını kim verecek? evde o adama hizmet eden kadının hakkını kim verecek ?
ergen olan sizsiniz , kalkmışınız sevginin arkasına sığınıyorsunuz...sizin gibi düşünenler acizdir.sevdim oldu demek kaçıştır...allah lafından bahsetmişsin de o evdeki 4 çocuğun ve eşin hakkını yiyen bir " bayana " allah bile acımaz..kul hakkı + allah'ın sevgisinin önüne geçtiği bir ilişki..yenilir yutulur bir tarafı yok.27 Yorumla- +1 yıl
4 çocuğun elinden yaşam hakkı alınmıyor..sadece doğacak çocuğu öldürmemkmi gerek onlar rahat yaşasınlar diye...bütün ruhları allah gönderiri...allahın izni olmadan yaprak düşmez..allah doğmasını nasip etmese o kişiyle bu arkadaşımız rastlaşamazdı bile..o ruhun dünyaya gelmesi gerekiyormuş..kadere iman edin biraz bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ediyorum gerçekten bir "cana" kıymaya mı vicdanın elvermiyor yoksa çocuk doğurursam adam beni bırakamaz diye mi umuyorsun? Çünkü ilkiyse, daha ortada bebek filan yok, bir miktar hücre var. Hadi onu da geçtim, çocuğuna nasıl bir hayat sunabileceğini düşünüyorsun? Bir mesleğin yok, şu yazdıklarına bakılırsa hayatta sağlam bir duruşun yok. Sana değil de senin annesi olacağın çocuğa üzülürüm. Yerinde olsam asla hamileliği devam ettirmez, adamdan da ayrılırdım. Tabi seçim senin, yalnız sakın karşı tarafa güvenerek hareket etme.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama aşığım lafının ardına sığınıp bunca hatadan arınamazsın , o yaştayken evli bir adamla olma gafletini yapmışsın yetmemiş gibi 4 yıl da cevam etmişsin .İşte bu yüzden aşka inanmıyorum saçma ve mantıksız her yapılan aşk adına .Bu çocuğu sadece sen yapmadığın gibi sadece senin derdin de değil .Şimdi soyle sevdiğin adama hamile olduğunu ve gerçek yüzünü gor .Umarım hakkında hayırlısı olur .
23 Yorumla- +1 yıl
arkadaslar kız 16 yasında en cahil zamanları adam kaç yaşında eğer eleştrmek istiosanız önce adamı eleştrin bence. insan 16 ve 23 yaş arası en deli çağlarını en dugusal zamanlarını yaşıo ve en büyük hatalarada gene o yaşlarda düşüo. siz insanlara böyle mi yardımcı oluosunuz. kız resmen burda bunalımda belkide bir cümlenizle onun ölümüne sebep olucaksınız.yapıcı yorumlar yaparak kızı ve bu doğacak çocuğu kazanmaya bakalım derim. zaten olan olmuş önemli olan bundan sonra yapılacaklar
- +1 yıl
Bak canım 16 yaşında başladı peki ya sonra geçen zamanda aklı başına hiç mi uğramadı pekii , farkına varmadımı yanlış olduğunu ?
Bana bunları hiç anlatma canım yapacağın en mantıklı karar çocuğu aldırmak ve okuluna devam etmek kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmen olacaktır herne kadar kürtaj canilik diyen olacaksada bu yaşadıklarına o çocuğuda dahil etmemelisin ...
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. 20-4=16
sen de suç yok. Suç o adam da. Sen de bi akılsızlık ettin ama o adamda senin kanına girmiştir ilişki konusunda. Tek başına hamile kalmadığına göre bırakta biraz da o düşünsün.36 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu hayata getirip üzmen dahada yanlıs yuva yıkanın yuvası olmaz hem ilerde büyük bir sorumluk ve üzücü seyler seni bekliyo olur heman caresine bak derim cevremde örneği cok eger hayır değip kalbinin sesini dinlersen birgün tanımadıgım bir bayan demişti dersin
10 YorumlaAllah akıl fikir versin ne diyim... Yumurta kapıya gelmiş yapmışsınız yapacağınızı sonra gel burda ne yapmam lazım ne etmem lazım... git intahar et, et allam ya
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten çok ahlaksız bir kadınsın. Kendi zevlerın için 4 gunahsız cocugun ahını alıyorsunda kendi cocugunamı kıyamıyorsun. Evlı bır erkekle bırlıkte oluyorsun adamın karısına cocuklarına uzulmuyorsunda kendı cocugunamı uzuluyorsun. ay senın gıbılerını varya...
10 YorumlaBen 16 yasimda evli bir erkege bakireligmi aldirdim. Adamla 2 yil iliskim oldu sonra ayrilduk cunku adam hapiste. Benimde ailem seninki gibi canim annem orusbu babam uyusturucu bagimlisi bende cook sey dicwgim var canim seninki gubi benimde hikayem o yuzden bilyorm Bende senin durumundayim canim insatgrmdan yazabilrmsn burda her seyi soyliyemiyorum tm__model_mehris
00 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapabilir, dediğin gibi sevgiyi ailende bulamamışsin ve başkası da bunun farkında. Boş anını iyi kollamış ve seni güzel sözleriyle kandırmış. Tabiki o da bilmeli. Çünkü tek yapmadın sen o işi. Eğer bebeği istemiyorsa günahı onun boynuna. Yok dini nikah kıyıp bebeği de nüfusuna kaydederse doğur. Eleştirmek benim haddime degil. ÜZÜLME sakın.
00 Yorumla16 yaşındayken evli ve bir sürü çocuğu olan bir adamla sevişmeye başladın şimdi de hamilesin.Valla benim midem çok geniştir ama istifra edesim var.3.sayfa haberi olmak istemiyorsan aldır.
211 Yorumla- +1 yıl
kendiniz benim yerime koymayın olurmu tamam ben bir hata yaptım ama hiç bireşeyi bilmden yrgılamanız çok yanlış buraya beni suçlamanız için yazmadım hata yaptığımı biliyorum pişman değilmiyim ben kahrolmuyormuyum bundan 4 sene öncesine bir hata yaptım belkide dönüüüşü olmayan evet mantıklı düşünemedim olgun olmamadım ama ben zaten yandım şimdi karşıma geçip pişkince bana yazma ltfn
- +1 yıl
Yazarım valla 16 lık kız böyle bir hata yapma lüksüne sahip değil,annesi babasını düşünür ailesini düşünür önce.Üniversiteden emzun ol veya 18 ini bitir çalışmaya başla ne yaparsan yap ama bunu o insanlara yapma hakkın yoktu.Ayrıca keşke basılsaydınız yasadışı ilişkidir reşit olmadan yapılan şeyler ve o aşağılık adam hapislerde sürünürdü.Ama yine anan baban kahrolurdu.
Genç kızlar ders olsun, aşk ayağına herkese bacaklarınızı açmayın! Büyüyün ondan sonra yapın ne yapacaksanız! - +1 yıl
aynen, demek istediklerimin tercümesi.
- +1 yıl
Ya gözlerinizi açın çoks afsınız be Türk kızları.Şu an mağdur kıyafetini giyip miyavlıyor ki siz onu sevin sarılın ah canım diye sahiplenin.Bu empati değil hormonlarınıza oynuyor.Ben iyi bilirim bana hiç liseli kız asılmadı mı sanıyorsunuz? O zaman ben de yarın 16 lık bir kızla yatayım sonra kız pişman olsun.Allah beyin vermiş beyin.Kullanamıyorsan ağlamayacaksın.
- +1 yıl
yürü be tauron
- +1 yıl
iidir panpa saol görüşlerinle ihya ettin :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ona nasıl söyleycem diye endişe etme sen tek başına hamile kalmadın en azından burdan gizlide olsa açıl konuş sor rahatla ama en kısa zamanda kafanı toplamaya bak
02 Yorumladogurcaksn.cıkmazda fılan dglsin.allah onu yollamış.öldüremezsin.allah izin vermeseydı şu an hamıle olamazdn.o cocuk sen dogmadan kadernde varmış zaten.o yüzden evlıde olsa o kisıyı allah çıkardi karsına.
06 YorumlaBize böyle sorular sorup kafa bulanlar da var umarım onlardansındır diye umut ediyorum sadece.
05 Yorumlakürtajın gerekliliği bu arada devreye giriyor..
o çocuğu aldır ve o adamın peşini bırak...4 çocuklu bir adamdan koca olmaz baba olur ancak sana.10 Yorumlasen bunlara bakma.başlarına gelmedgı ıcın atıp tutuyorlar.ortada bır suç yok.ama bebegı aldırırsan ortada bır suç olur.cınayet..sevmek suç dgldır..güclü ol.cocuguna bak..allahn verdıgı canı sadece allah alır.burdakı bırkaç ergenı dınleme.annene anlat.dogru yolu o gösterır.
03 Yorumla- +1 yıl
onların söydeiklerine saygım yok söylediğin gibi sadece bilinçsiz şeklde konuşurlar. ayrıca düşüncenden dolayı çok sağol ben bu canı yok edemem zaten annem bana doğru yolu göstermiycek belkide bu yüzden annelik duygusu benim için çok değerli . senin ve bir kaç kişinin burda bana söyliyceği şeyler benim için önem taşıyck çnkü bana tepkisiz yol göstericek kimse yok biliyorum
- +1 yıl
4 çocuğun hakkının hesabını kim verecek? evde o adama hizmet eden kadının hakkını kim verecek ?
ergen olan sizsiniz , kalkmışınız sevginin arkasına sığınıyorsunuz...sizin gibi düşünenler acizdir.sevdim oldu demek kaçıştır...allah lafından bahsetmişsin de o evdeki 4 çocuğun ve eşin hakkını yiyen bir " bayana " allah bile acımaz..kul hakkı + allah'ın sevgisinin önüne geçtiği bir ilişki..yenilir yutulur bir tarafı yok. - +1 yıl
ya saçmalama allah aşkına.külli irade denen bi kavram var.ve bu kızın yaptığı nefsine yenilmek..herkesin kaderi bellidir ama o yola ulaşmak için farklı yolları insan seçer.bu kız şeytanın dediği yolu seçmiş ve hatalı..ayrıca bebek ceninken aldırabilir.tövbe edip allaha sığınabilir.böyle kul hakkının affı yoktur.onu da geç adamdan koca olmaz, baba olur.
Hayatin mahvolucak ask mesk kalmayacak eger maddi olarak yaninda olacaksa bir yardimci tuyacaksa ya da ailen seni desteklerse dogur ve kararli oldugunu goster ama yapayalnız kalacaksan seni zor gunler bekliyor yine de aldir diyemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. 16 yaşındayken evli bir adamla ilişkiye başlıorsun erkek mi kalmamıştı
02 YorumlaSen bildiğimiz orpusun neymiss aşk mış seviyor mus o* kesin senin annen de veregendir o kadar vermeyi seviyorsan bekara ver ya da kerhaneye git adamin yuvasını niye Bozuyorsun
20 Yorumlamesele oda değil kızım sen dua ette kürtaj yasası çıkmasın YASAK olmak üzere :D:D:D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Yasaklanmadan aldır derim;
16 Yorumla
+1 yıladam ne iş yapıyo sen ne iş yapıyosun
03 Yorumla- +1 yıl
yaa zor durumdasın ama ailen falan çok önemli iyi düşünmelisin ve ya kendine yeni bir hayat kurucaksın yada birinden yardım isteyip evleniyormuş gibi yapacaksın
Ne yaptın çocuğu doğurdun mu?
00 Yorumla
+1 yıliğençsin
24 Yorumla- +1 yıl
babasına söyle bence durumu.o ne derse onu yap
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Cam Cilt
Bebek Bakımı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih