Evli biriyle beraberim ve hamile olduğumu öğrendim. Ne yapacağım ben?

O bir melek kıyamamkii yalvarırım yardım edin

ben 20 yaşındayım bundan 4 yıl önce yaşanmaması gereken bir ilişkiye başladım karşımdaki insan yaşça benden büyük evli ve 4 çocuğu olan biri şimdi diyceksinizki bunları bile bile neden ahlaksızca devam ediyorsun aşığım çünkü insan sevdiğini bir başkasıyla paylaşırmı demeyin inanın onun huzuru için 4 yıldır ben sesimi bile çıkaramadım yuva yıkan olmak istemiyorum fakat vazgeçemiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum ve gelelim asıl bombaya :(((( ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve henüz ona söyleyemedim ne yapıcağımı ne yapmam gerektiğini yemin ederim bilmiyorum ben bu cana kıyamam fakat diğer taraftaki 4 cana asla bunu yapamam öyle bir çıkmazdayımki hiç birşey düşünemiyorum tek aklıma gelen o içimdeki melekle kendi canımada kıymak size yalvarıyorum bana bir akıl verin nolur napıcam benn ona söylemeliyim yoksaa ya napıcammmmm ::''(((

Güncellemeler
+1 yıl
beni yargılayın haklısınız ama şuan ne durumda olduğumu hiç biriniz bilmiyosunuz hatalıyım belki evet yapmamalıydım ama yenik düştüm sonrasında vazgeçmek kolay olmuyor çünkü sizin bahettiğiniz ahlak kavramı varya geri dönüşü olmayan bir yola sürüklüyor insanı evet 16 yaşındadım belki düşüncesiz salağın önünde gideniydim düşdüm bir hataya ama geri dönemedim yapmazdım sizden bunu anlamanız beklemiyorum ama yinede teşkkür ederim
Evli biriyle beraberim ve hamile olduğumu öğrendim. Ne yapacağım ben?