Okulda herkez beni dışlıyor ne yapmalıyım?

merhabalar arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve okulların kapanması gerçekten hoşuma gidiyor Netflix üyeliğim var Netflix izliyorum her gün evde şınav mekik çekiyorum gidip basket oynuyorum basket sahasında bazense kitap okuyorum zamanım verimli ve hoş geçiyor ama Lakin okullar açıldığında tüm okulun piskolojik baskısı ile karşı karşıya kalıyorum kimse benimle konuşmuyor nedense öncellikle dış görünüş olarak boyum 2.08 kilom 93 ayak numaram 51 son 3 senede basketbol sayesinde ve düzenli uyku ile boyum çok uzadı doğrusu gel görelimki okulda herzamanki gibi ben ile kimse konuşmuyor hatta sınıfa geçen sınav haftası zamanı girdiğimde bir kız saçım sarı diye sarı civciv geldi dedi birde onun dışında bundan önceki senelerde bir çocuk yanıma gelip sen niye malsın diyordu o zamanlar zayıftım baya şu an dese hastanelik ederim hep sevilmeyen ortamlarda istenmeyen biri oldum bu yaşıma kadar bir kız eli tutumadım hiçbir kız bana adam gözüyle bakmadı düz yolda yürürken bile kızın biri ablacım dikkat et düşücen demişti eskiden ortaokul zamanlarında falan eziyorlardıda ama zamanla boyum uzadı fiziğim yapılı oldu bulaşmayı kestiler şu anda konuşan falan yok sizce bu seferde sınıf beni dışladıgı için benmi sınıfa bulaşıyım yoksa sınıftada herzamanki gibi kimse ile konuşmayan ruhsuz biri olmaya devammı ediyim eylülde okullar açılıcak ve ben hiç açılmasını istemiyorum eskiden beni öpmeye çalışan bir gay bile vardı şu an öpmeye çalışsa hastanelik ederim dediğim gibi eski ben ile yeni ben arasında çok fark var şu an kimse bulaşamaya cürret edemiyor ama lakin hiçbiride konuşmuyor sizce ne yapmalıyım bu konu hakkında görüşleriniz neler
Okulda herkez beni dışlıyor ne yapmalıyım?