Ben neden dışlanıyorum okulda?

Sessiz sakin bir tipim bu arada çalışkanım ama yaptıkları zorbalıklar ve ailevi nedenlerden dolayı ortalamamı düşürdüm zorda olsa taktir aldım ilk dönem beni sevmiyorlar hiçbir şekilde galiba çirkinim diye sadece defter isterken ya da sınav haftası kopya için hatırlıyorlar yine önceki dönemler iyiydi bu dönem dahada kötü davranmaya başladılar bir tuhaflar acaba kötü birisi miyim ya da onlar gibi alkol içip, sigarayı havalı bir şey sanmayıp, hayatımda hiç sevgili yapmamış hatta hiçbir erkekle sosyal medyadan bile konuşmadığım için mi acaba? Mesela karne gününden aylar önce sınıftakiler gezelim dediler bende hevesle kantin paramla aç kala kala para biriktirdim karne günü akşam iptal oldu yazdılar günahlarını almayayım ama bence bensiz gittiler çünkü her zaman yukarıdan giden insanlar bu sefer aşağıdan gitmeye başladılar, bir tane kız var ama ona bir şey demiyorum bana kötü davransada aile hayatı çok sağlıklı değil sürekli bana oğlak burcundan nefret ederim diyip duruyor ben oğlak burcuyum ayrıca kızın flaşı yokmuş bana dedi yükler misin diye çok sevdiği arkadaşları yüklememiş bende insanlık namına abim engelli kızınca çok öfkeli oluyor zor güç gece 1 lere kadar flaş almaya çalışıp ödevini getirdim okula mesela aynı kız bugün ben ondan peçete istedim vermedi 2. tenefüste peçete çıkarıp burnunu silerken gördüm ha vermeyebilir onun malı ama ben onun için dayak yiyordum abimden mesela bir kızda durduk yere tokat attı bana başka kız tokat at diyince bana okul birinciliğim yaptıkları zorbalıktan dolayı gitti galiba bu yıl tüm okul arkamdan konuştu nasıl sevindiler anlatamam ben artık dayanamıyorum ailevi sorunlarım zaten çok hat safhada ne yapacağım nolur cevap verin hocalara gidemem eski hocalar severdi beni ama yeni gelenler tanımıyor bile ki sessizleştim bu yıl dediğim kızlar dışa dönük tipler ben biraz soğuk biriyim sessiz sakinim hocalar öylelerini daha çok seviyor genelde zaten tatlı kız numarasına yatıyorlar halbuki kırmızı tuborg içmek için program yapan tipler

Ben neden dışlanıyorum okulda?