Sessiz sakin bir tipim bu arada çalışkanım ama yaptıkları zorbalıklar ve ailevi nedenlerden dolayı ortalamamı düşürdüm zorda olsa taktir aldım ilk dönem beni sevmiyorlar hiçbir şekilde galiba çirkinim diye sadece defter isterken ya da sınav haftası kopya için hatırlıyorlar yine önceki dönemler iyiydi bu dönem dahada kötü davranmaya başladılar bir tuhaflar acaba kötü birisi miyim ya da onlar gibi alkol içip, sigarayı havalı bir şey sanmayıp, hayatımda hiç sevgili yapmamış hatta hiçbir erkekle sosyal medyadan bile konuşmadığım için mi acaba? Mesela karne gününden aylar önce sınıftakiler gezelim dediler bende hevesle kantin paramla aç kala kala para biriktirdim karne günü akşam iptal oldu yazdılar günahlarını almayayım ama bence bensiz gittiler çünkü her zaman yukarıdan giden insanlar bu sefer aşağıdan gitmeye başladılar, bir tane kız var ama ona bir şey demiyorum bana kötü davransada aile hayatı çok sağlıklı değil sürekli bana oğlak burcundan nefret ederim diyip duruyor ben oğlak burcuyum ayrıca kızın flaşı yokmuş bana dedi yükler misin diye çok sevdiği arkadaşları yüklememiş bende insanlık namına abim engelli kızınca çok öfkeli oluyor zor güç gece 1 lere kadar flaş almaya çalışıp ödevini getirdim okula mesela aynı kız bugün ben ondan peçete istedim vermedi 2. tenefüste peçete çıkarıp burnunu silerken gördüm ha vermeyebilir onun malı ama ben onun için dayak yiyordum abimden mesela bir kızda durduk yere tokat attı bana başka kız tokat at diyince bana okul birinciliğim yaptıkları zorbalıktan dolayı gitti galiba bu yıl tüm okul arkamdan konuştu nasıl sevindiler anlatamam ben artık dayanamıyorum ailevi sorunlarım zaten çok hat safhada ne yapacağım nolur cevap verin hocalara gidemem eski hocalar severdi beni ama yeni gelenler tanımıyor bile ki sessizleştim bu yıl dediğim kızlar dışa dönük tipler ben biraz soğuk biriyim sessiz sakinim hocalar öylelerini daha çok seviyor genelde zaten tatlı kız numarasına yatıyorlar halbuki kırmızı tuborg içmek için program yapan tipler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende ortaokulda çok kavga eden biriydim LGS çıkışında bile kavga etmiştim sonra liseye geçince Filozof ilhamımı geldi ney sessiz ders çalışma vb felan sonra zorbalık başladı 1 2 ay gitti sonra okulda çeteleşme vardı bazı o* evlatları yüzünden okulun pezenevki olduk sigara felan hayatımı karartan evlatlarını şimdi bi görsem o zamanda bizim gruptan diye bir şey yapamıyodum
Ben sileceğim galiba hayatımdan benim kötü olmam hoşlarına gidiyor zaten hem herkesin bir anda kötü olması bile acaba hakkımda yalan mı attılar diye düşündürüyor ama 2 gün ağladım geçti artık work work work ayrıca yüzüme çok güzel diyip türlü yalakalıklar yapan kendini havalı sanan kız ertesi yıl bana süssüz püssüz bakımsız demişti yüzündeki 10 ton boyayla bende yoktu ama cildim zaten bebek gibiydi hala öyle ama o zamanlar çok iltifat alırdım
Hepsi boş ya hangisiyle görülüyorsun ki mesela
Bana Gay diye linç etmiştiler o çocukları rahat bırakmamıştım ama hayat gitti meslek değişti işte yapacak bişey yok helal olmasın onlara sana ne zorbalık yapıyorlar
Tanımadığım kızlar ya da oğlanlar omuz atıyor mesela dün kantinde bir çocuk ve birkaç arkadaşı herkesi ittiriyorlardı arkalarına geçtim sonra ittiren çocuğun arkadaşları arkadaki kızı it diyip durdular yanımda omuz atan çok tanımadıklarımdan ayrıca sınıfta kimse sevmiyor beni önceden hepsi yalakalık yapardı bir anda hepsi triplendi okulun havalı sanan kendini nir kız var eskiden yakındık bana sürekli yüzün çok güzel derdi 10. sınıfta süssüz püssüz bakımsız dedi ki yüzümde o sıra 0 sivilce vardı hala çok yok aslında maşallah diyim kızlar karne günü Kızılaya gidelim demişlerdi bende hevesle para biriktirmeye başladım karne günü bana iptal oldu dediler sonra hepsi gittiler bir ara 190 kilolu bir kız var benim yakın sandığım şeytanın ta kendisi yakın arkadaşım var kullandı kullandı attı pislik o dışa dönük ben soğuk biriyim zaten her neyse 185 olan kız bir çocuğu gösterip tokat atıyım mı dedi yakın sandığım şeytana oda hayır şuna vursana diyip beni gösterdi geldi tokat attı manyak artık çok yıprandım yemin ederim acayip sıkıldım
Çok var daha şimdide okul birinciliğini kaçırdım bayram ediyorlar çok dışlıyorlar ayrıca besleme gibi etraflarında durmak istemiyorum
sanamı tokat attı bide sen o sırada hiçbir şey yapmadınmı?
Kızgın bir bakış attım aslında yakındık önceden bu sa lak la hatta bu sa la ğı zorbalardan kurtarmıştım çok pişmanım yapma bana böyle şeyler dedim şaka yaptım dedi sonra ben şakalardan hoşlanmam dedim sarılmaya kalktı ittin eşek ne yapacağım bunlarla bela gibiler nasıl kurtulurum
Kavga et ya da küfür et ya da tehdit et bendede böyle bi durum vardı çocuğun belası olmuştum eskiden
Şurada kalmış 4 ay kalp kırmaya gerek yok kızdım geçtim şimdi muhattap değilim zaten ki Allah benim yerime hallediyor zaten kaç gündür okula gelemiyor o kız böbrek taşı mı ne varmış beni okuldan soğutmaya çalıştılar kendileri gelemiyor ki tokattan daha çok acımıştır canı ama üzülüyorum zor bir şey ama Allahın adaleti işte misliyle alıyorlar geri karma
Vallah bilmiyorum ben sırf zorbalık çekmemek için sağlam dayak ve okuldaki herkezle düşman olduğumuda hatırlarım babamdan dayak yediğimide disiplinide cezayıda karakoluda
Ben hiçbir şey yapmadım Allaha sığındım o bana yardım etti zaten tabi yinede eskiden iyi anlaştığım arkadaşlarımdı ama beni o hafta çok ağlattılar bir yandan iyi oldu Rabbimi hatırladım iyi ki var şimdi arkadaşlarım benim yanıma geliyorlar yüz vermedim bana tokat atan kız böbrek taşı varmış galiba tokattan daha can acıtıcı, diğer beni dışlayan kız bugün iftiraya uğradı ama ben yinede yardım ettim ona çünkü arkadaşım ve kız zor durumdaydı zaten tek tek beni üzdüleri gibi üzülüyorlar ama bende vicdansız değilim üzülüyorum onlara Rabbim hidayete erdirsin herkesi kötülüklerden korusun canım çok yandı ama yumuşadım hemen
dostum aptalsın
Aptal değilim onlar aptal tabi yardım ettim falan diyorum ama yinede mesafem var arada sırf insanlar diye bakıyorum yüzlerine yoksa hiçç
Onlara odanlandığın icin
Nasıl?
Anlat ya iki dk özet