Okuldaki herkes benimle dalga geçiyor eziyor ne yapmam lazım?

ben her zaman sessiz sakin asosyal bir tiptim ilkokulda bir kaç tane arkadaşım vardı ortaokulda da öyle olur diye umdum fakat ortaokulda bana gereksiz yere 4 sene zorbalık yapıldı önceden aşırı sessiz pısırık değildim fakat ortaokulda yaşadıklarım beni bu duruma getirdi facebookta bir kıza ettiğim küfür yüzünden bunu abarttılar ve sürekli benim üzerime geldiler örnek vericem ortaokulda sınıfta beni hiç sevmeyen kız vardı kız bana bulaşıyordu facebook'a attığım fotoğraflarla dalga geçiyordu ben sesimi çıkarınca kız benim üzerime arkadaşlarıyla birlikte üzerime yürüyordu ve birkez çıkışta beni dövmüşlerdi bu da hala aklımda unutamıyorum bir keresinde sinir krizi geçirmiştim onunla da taklidimi yapıp dalga geçmişlerdi öyle böyle derken ortaokul bitti liseye geçtim herşey güzel olacak diye ummuştum fakat yine arkadaşsızdım benimle sürekli dalga geçiyorlardı sürekli bana bozuk plak gibi her gördüklerinde naber diyorlardı sürekli evimin nerde olduğunu annemin babamın ne iş yaptığını ortaokulu nerede okuduğumu soruyorlardı lakap takıyorlardı hoca bile benimle dalga geçiyordu sınıfın ortasında yerimi değiştirdim niye değiştirdin diye soruyordu sonra 11. sınıfa geçtim orada biraz herşey iyi olmuştu fakat sınıf öğretmenim benimle dalga geçmeye başlamıştı her gün okuldan eve gelirken ağlaya ağlaya geliyordum sonra o da dalga geçmeyi bıraktı şu an 12. sınıfa geçtim iyi bir üniversite bölüm hayalı kuruyorum fakat bunlar hep aklıma geliyor yaşadığım kötü şeyler aklıma geldikçe kendimi öldürmek istiyorum bunlar bende bir travma yarattı herkes ailevi sorunlarım olduğunu düşünüyor fakat böyle değil sorun tamamen yaşadığım akran zorbalıkları bunları nasıl unutabilirim ve üniversiteye geçtiğimde bunların olmasını istemiyorum ne yapmam lazım
Okuldaki herkes benimle dalga geçiyor eziyor ne yapmam lazım?