Sınıf arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum, ne yapabilirim?

İlkokuldan beri dışlanıyorum. Lisenin başında herkes yakın davranmıştı fakat şimdi grupta istenmeyenim sanırım. 6 Kişilik grubumuz var zaten kimsenin tarzı, davranışı ve ortamı bana uymuyordu fakat sınıf arkadaşlarım diye takılmaya devam ettim. Gruptaki 3 kız grubun yöneticileri gibi istediklerini istedikleri zaman yaptırırlar, diğer kız kimsenin onunla dalga geçtiği onu küçümsediğini görmüyor. Birisi de benim şu an ki halim gibi sessiz bir kız. Şarlatan gibi o 3 kız nereye giderse it sürüsü gibi oraya gidiyoruz. Konuşurlarken ben hariç herkesin gözünün içine bakıp bir şey soruyorlar fakat ben yokmuşum gibi beni önemsemiyorlar. Daha geçen gün beraber otobüse bindik en arkaya oturdu birisi bende onun yanına geçicektim ki benden rahatsız olucağını anladım 4. koltuğa oturdum onlar yanyana konuşa konuşa gittiler. Arada bana dönüp neyin var dediler. bir şey yok dedim, yolun devamında da konuşmadan gittim. O kızlardan sadece 2 si diğer 2 kız olmadığında bana yakın davranıyor beni yanına çağırıyorlar, yanlarına oturmamı istiyorlar fakat diğerleri olunca pas bile vermezler. Bide bazıları yemek sakınıyorlar cidden kaç yaşına geldik fakat çocuk gibi aldıkları hiç birşeyi yedirmezler, içirmezler. Fakat ben bir şey alınca sormadan alırlar sormadan içerler. Giydiklerimi beğendiklerinde bana ver ben giyiyim derler. Takmiyim diyorum ama koyuyor. Onlardan ayrı bir ilgi istemiyorum istemem de ama en azından aralarına alsalar diğerleri olmadığında zaman geçirilip kenara atılmak istemiyorum. Daha yazmak istediğim o kadar şey var ki ama yazsam ne değişicek ki zaten.

Sınıf arkadaşlarım tarafından dışlanıyorum, ne yapabilirim?