Üniversiteye gidiyorum. Sınıfımdakiler, ortada hiçbir şey yokken bana iftira attı, sebebini sorduğumda "Bir sebebi yok, canımız öyle istedi." dediler. Sonra beni kameraya çekip videolarımı her yerde paylaştılar. "Seni okuldan attıracağız, sınavlara giremeyeceksin." dediler. Ama böyle bir şeyi yapamadılar tabii. Sınıfta herkesi manipüle edip üstüme iftira attılar. Benim yalnız kalmama sebep oldular. Bir de bunu yapanlar, en yakın arkadaşlarımdı. Kendimi, ihanete uğramış hissettim. Olayları, hocama anlatım. Hocam, bana dedi ki: "Senin arkandan komplo kurmuşlar." dedi. Şimdi ise sınıfa girince selam verdiğim zaman kimse selamımı almıyor. 4 kişi dışında kimse, benimle konuşmak istemiyor. Okulda canım çok sıkılıyor, moralim bozuluyor, kendimi yalnız ve dışlanmış hissediyorum. Başka sınıflardan arkadaş edinmeye çalışıyorum. Şu anda 3. sınıftayım. Seneye 4. sınıf, yani son senem olacak. Son sene, misafir öğrenci olarak herhangi bir üniversiteye gidilebiliyormuş. Bana bunları yaşatanların yüzlerini daha fazla görmek istemiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım, 4. sınıfta misafir öğrenci olarak başka bir üniversiteye gitmeli miyim?
Bizim sınıftakiler için herkes, bencil ve soğuk insanlar olduklarını söylüyorlar. Fakültemdeki tek 3. sınıflar bunlar. Başka 3. sınıf yok. Önceden, bana karşı böyle değillerdi. Zamanla değiştiler veya gerçek yüzlerini gösterdiler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer