Arkadaşım bana tavırlı davranıyor ne yapmalıyım?

Ben kendim doğuştan bedensel engelliyim arkadaşım da doğuştan bedensel engelli ve kendisinin durumu bana göre biraz daha zor ve tekerlekli sandalye de yakın zamanda da düğününüz var ailem de tanıyor ama çok da sevdiklerini söylemem geçmişte kıza karşı ilgim vardı da ve şu anda kendisinin boşanma davası var. Düğüne ben davet etmedim çünkü düğün salonunda lavabo durumunu bilmiyorum benim için sorun değil ama o ağır engelli olduğu için zor kas hastası birde, ama yengem konuşurken davet etmiş oda benden için isterse gelirim demiş bende bir şey diyemedim ama benim fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde çok muhatap olmadığım hatta anneme selam gönderen bir servis şoförü vardı uyarmıştım, arkadaşım onunla gelsem olur mu dedi bende kabul etmedim ve kırmamak için başında düğün iptal oldu dedim ama sonradan doğruyu söyledim ve özür dilerim dedim, bana diyor ki zaten gelmeyi düşünmüyordum doğrusu ama seni kırmamak için diyor lavaboyu ben düşünseydim diyor bende madem gelmek istemiyorsun neden tavır yapıyorsun dedim. Birde ailem sonradan niye geldi falan diye dedikodu yapardı, aslında ben dahi gitmek istemiyorum onu düşündüm dürüst oldum suçlu durumuna düştüm.
Birde ilkinde düğüne gelirsin dedim siz benimkine gelmediniz demişti yengem de davet edince kötü olan ben oldum.

Sanki ben davet etmeyi bilmiyordum.

Bu duruma ne diyorsunuz?

#SiyahMaskeli

#Darginlik

30.06.2021 --- 17:39
Güncellemeler
+1 yıl
Kendine dürüst bir şekilde söyledim birde biliyorum iki gün sonra o kız niye geldi diyecekler belki çok yoğunluk olacak rahat edemeyecek, durumu ağır birde tedavi merkezi şoförü ile gelmesini istemedim, ben onu davet etmedim neymiş abisinin işi olursa o zaman gelemiyorum dersin biter elin adamının ne işi var?
Güncellemeler
+1 yıl
Üstelik benim anneme ikide bir annene selam söyle diyen adamı getirmeye kalkıyor, ondan sonra da bozuluyor o başında yalan söyledim diye üzülmüş bende iptal oldu desem sonradan görsen daha mı iyi olurdu dedim. Zaten Gelmek istemiyorsan bozulacak bir şey yok dedim.