Kendisi liseden arkadaşım yaklaşık 9 senedir tanışıyoruz 2 sene önce ikimizde farklı üniversitelere başladık cok nadir görüsebildik ama görüsüyorduk yinede ayda 1 kez de olsa. gecen hafta ben bunu uzun zaman sonra aradım tekrar daha ödevlerim var hafta salı olurmu dedi (yani yarın) bende tamam dedim şimdide mesaj atmış yarın üniye ugraması lazımmış onun icin erteleyebilirmiyizmiş.
allahım ya gündüz olmuyorsa aksam buluşurduk ikimizde cocuk degiliz 22 yaşındayız ama yok bir işi cıkınca bütün gün vakti olmuyor hanfendinin. bu anlattigim şey herseferinde oluyor. yani nezaman bir gün belirlesek ben kendimi ona göre ayarlıyorum ama o hep bisey buluyo yine erteliyor. artik sinir oluyorum bu duruma arkadaşligi bitirsemmi? ona sunu demek istiyorum "gündüz olmuyorsa akşam olurdu burda sorun ne anlamadim dahagörüşebilcemizi sanmıyorum" deyip bitirmek istiyorum. yazık mı olur arkadaşlıgımıza? cok iyidik lisede ya :(
allahım ya gündüz olmuyorsa aksam buluşurduk ikimizde cocuk degiliz 22 yaşındayız ama yok bir işi cıkınca bütün gün vakti olmuyor hanfendinin. bu anlattigim şey herseferinde oluyor. yani nezaman bir gün belirlesek ben kendimi ona göre ayarlıyorum ama o hep bisey buluyo yine erteliyor. artik sinir oluyorum bu duruma arkadaşligi bitirsemmi? ona sunu demek istiyorum "gündüz olmuyorsa akşam olurdu burda sorun ne anlamadim dahagörüşebilcemizi sanmıyorum" deyip bitirmek istiyorum. yazık mı olur arkadaşlıgımıza? cok iyidik lisede ya :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer