Arkadaslar laboratuvar okudum ben mezun oldum ama staj yapamadım bu yüzden kendimi geliştirmek için ücretsiz olarak bi tıp merkezinde kendimi geliştirmek istiyorum bunu insan kaynaklarına nasıl ifade edeyim?
- Merhaba laboratuvar bölümünden mezun oldum yaz stajı yapamadığım için Mesleğimde kendimi geliştirmek istiyorum kurumunuzda gönüllü olarak çalışıp iş öğrenmek amacıyla gelebilir miyim?
Böyle mi demeliyim veya nasıl cümle kurayım sizce?
- Merhaba laboratuvar bölümünden mezun oldum yaz stajı yapamadığım için Mesleğimde kendimi geliştirmek istiyorum kurumunuzda gönüllü olarak çalışıp iş öğrenmek amacıyla gelebilir miyim?
Böyle mi demeliyim veya nasıl cümle kurayım sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mumkun ama teknik olarak olmayabilir, ucretsiz sigortasiz calistiramaz kimse seni, bence ucretsiz degilde normal is basvurusu yapar gibi yap ama ilk deneyimim kendimi sizlerle gelistirmej istiyorum de
Bi devlet hastanesi almadı zaten 😑😑 ama bi yakınım gitmiş is öğrenmek istiyorum die almışlar düşün ya aslında ben zaten verecek şeyler yapmak istemiyorum sadece gözlem işlerin nasıl gittiği tarzında çünkü bi hastaneye girdim aşırı zor geldi her şey işi bırakıp istifa ettim dusun
Bolumun en kolay yorucusuz bolumlerden bence, radyoloji faln kebap bence seninkide oyle gibi, o yakinin tanidik vasitasiyla girmis olabilir, hastane ortami insanlar calisma saatleri zor bunlara alisman gerek
Kebap mi 😂😂😂😂 sen öyle san insanı nasıl aşağılayıp eziyolar sert davranıyorlar 1 aylık bi kız vardı o bile dedi ben onlar yüzünden kaç defa ağladım diye düşün bak. Ben de kolay sandım ama zor olan özel sektör devlette böyle değildi ortam :( siz ne bitiridniz hemşirelik falan mi
Ya comezsin tabiki ezileceksin😃ben arkadaslarimdan yola cikarak fikir verdim tipla alakam yok😃😃benim arkda att likte neler cekti o daha zor, rontgen cekmekte ne var sende😃ozel tabi devlete gore zordur bilemiyorum
Düz konuş bisey olmaz
Evet tatlim boyle de
Uygun gayet