Tamamen faaliyete geçmiş değil googleden yazarsan görebilirsin Kendi kendini besleyen bir vakıf olma özelliği olucak Yani hiç bir şekilde yardım kabul etmiyor. Kendi geliri yüzyıllarca artarak devam edecek şekilde tasarlandı Ben ölsem bile devam edebilecek düzeyde ve güçte. Tam anlamıyla düzen oturmuş değil yavaş yavaş ağırdan ama ilerleyen zamanlarda senide ekibe dahil etmek isteriz bulunduğun il veya ilçede bize yardımcı olabilirsin.
Bu vakıfın en büyük özelliği kendine ait iş yerlerinin olması Yani yardım etmek isteyen kişi alışverişini bu sisteme ait olan iş yerlerinden yapınca kârın %50 si yeni kuruluşlara kalanı vakıfa aktarılacak böyle bir döngü oluşacak Kısa anlatmaya çalıştım ama olduğu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gonullu xalismak istiosan Bahçede ki otlara bi çapa atalim ya
Umarım bahçeni temizlersin
Benim vakıfa gel hizmet etmek istiyorsan cidden
Sizin vakıf ne oluyor
Tamamen faaliyete geçmiş değil googleden yazarsan görebilirsin
Kendi kendini besleyen bir vakıf olma özelliği olucak
Yani hiç bir şekilde yardım kabul etmiyor.
Kendi geliri yüzyıllarca artarak devam edecek şekilde tasarlandı
Ben ölsem bile devam edebilecek düzeyde ve güçte.
Tam anlamıyla düzen oturmuş değil yavaş yavaş ağırdan ama ilerleyen zamanlarda senide ekibe dahil etmek isteriz bulunduğun il veya ilçede bize yardımcı olabilirsin.
Bu vakıfın en büyük özelliği kendine ait iş yerlerinin olması
Yani yardım etmek isteyen kişi alışverişini bu sisteme ait olan iş yerlerinden yapınca kârın %50 si yeni kuruluşlara kalanı vakıfa aktarılacak böyle bir döngü oluşacak
Kısa anlatmaya çalıştım ama olduğu kadar
Gizlendiğini sanmıştım kendimi ifşa ediyordum saat erken kimse yoktur umarım
Sende adımı görmedin tamam mı😟
İsmi nedir
Gönüllü olarak
Yakın çevremde bir kuruluş yok nasıl yarar sağlayabilirim olur mu
Ne yapacaksın derneği otur evinde bence
Hep oturuyoruz evde ya
Dernekten girer tarikattan çıkarsın ev iyi bence
Evet haklısın losevi düşündüm bu yüzden
🙏