+1 yılLösev'liyim, huzurluyum..
Hasta ve kimsesiz insanlar / hayvanlar için olan bakım evlerinde, barınaklarda çalışabilirsin.. Ya da eğitim vakıflarında..
Bulunduğun şehirdeki belediyenin aktivitelerini de inceleyebilirsin.. Bazı belediyelerle iş birliği içinde, durumu iyi olmayan çocukların eğitimine katkı sağlamak adına ders çalıştırabiliyorsun mesela..02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler incelicem ama lösevin bir sitesine baktım üniversite mezunları alıyorlarmış gönüllü olarak ben daha öğrenciyim bitirmedim
- +1 yıl
Hayır öğrencileri de alıyorlar.. Gidip görüş istersen..
Ilgi alanına göre çeşitli vakıf ve derneklerde çalışabilirsin. Ücretli çalışmaları olanlar da var daha çok gönüllü alt toplulukları ve projeleri oluyor. Katılanlar vakti ölçüsünde ayda 3-5-10-20 saat çeşitli gönüllü işler yapıyorlar. Üniversite okuyorsan kulüpleri de tavsiye ederim. Aklında neler var?
02 Yorumla
Soran+1 yılben sadece yararlı olmak istiyorum ama hangi dernek ve vakıf ya da nasıl başvuruluyor şart falan var mı bilemedim kafam çok karıştı
Hayvanları seviyorsan barınaklarda çalışabilirsin. Ayrıca sosyal yardımlaşma kurumlarında ve vakıflarda da çalışabilirsin.
Birde yürekten tebrik edeim seni.04 Yorumla
Soran+1 yılbarınaklar normal zamanda bile kabul etmiyorlar ne zaman gitsem mama bağışını bile başa kakabiliyorlar o yüzden sadece internetten alıp gönderiyorum mamayı yoksa hayvanlara bayılırım keşke izin verseler de çalışsam
Soran+1 yılburadaki barınak sorunlu demek bende hep bir bahane üretip bir an önce gitmemi istiyorlar içeri bile girmeden dönüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
sosyal hizmetlere başvur onlar sana gereken şeyleri söyleyecektir, ama iyi seç sonra pişman olacağın zorlanacağın bir işe hiç kalkışma
04 Yorumla
Soran+1 yılbelli bir prosedür olayı var mı?
Soran+1 yılteşekkürler :)
Adanada yaşıyorsan, eşimde bende çalışıyoruz çocuk bazen ortada kalıyor, çocuk bakabilirsin, hemde ileriye yönelik tecrübe olur :)
10 YorumlaValla ankaradaysan gel bizim işyerinde çalış araba bakım malzemeleri ve boyasını satıyoruz aksama kadar milyon tane boya çok kaynak hatbi ciddiyim.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hayır kuruluslarinda calis en hayirlisi. Baktin olmuyo bakariz bir is santral operatotu lazim gel calis :)
00 Yorumla
+1 yılVakıflarda ihtiyaç vardır mutlaka. Google dan araştırabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaraştırdım aklım karıştı baya ve şimdi kayıt olup sonbahar ortasında seminere katılıp öyle çalışabiliyormuşsun benim boş zamanım eylüle kadar
+1 yılkimsesiz çocuklar n olduğu bir yuvada ya da özel çocukların.. rehabilitasyon merkezleri ya da özel engelli eğitim okulları..
04 Yorumla
Soran+1 yılkabul ediyorlar mı ya da nasıl başvuruluyor bilgin var mı?
- +1 yıl
bu işletmeye göre değişir.. gidip konuş derdini anlat. gönüllü derken ücretsiz mi çalışıcaksın
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
bolşans böyle bir kruumda çalış en azından muhtaç kimselere fayda sağlarsın. ya da meslek öğren becerilerini geliştir..
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılgönüllü palyaçoluk yapabilirsin hasta çocuklar için
13 Yorumla- +1 yıl
Saka misin sen
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
Bunun icin basvurulacak bir yer var mı
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,2b cevap paylaştı. tam yazacaktım güncellemede belirtmişsin geri sildim
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler o halde :)
huzur evlerine bir göz at derim. mutlaka vardır bir iş. hiç bir şey bulamazsan bir yaşlıyla vakit geçirip onunla vakit geçirebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılgeçen iki yıl içinde buldun mu bişeyler genel olarak neler yaptın bitirdin mi okulu 🙂🙂🙂
00 Yorumlasenin gibilere stajyer diyolar, gir kariyerden bak nerelerde çalışabilceğine
00 YorumlaSokak hayvanlarına yardım etmeyi dene.. Emin ol mutluluğun zirvesine varacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılonlara her zaman yardım ediyorum severek ya da yemek vererek barınaklara da mama yardımında bulunurum ama daha fazla yararlı olmakta fayda var :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. Koruncuk Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'nde annelik yapabilirsin. üçret de ödüyorlar.
00 YorumlaDüşünceniz çok iyi
Derneklere ve vakıflara yardım edebilirsin10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞehir olarak söylersen yardımcı olabiliriz bulunduğun ile göre yorum yapabiliriz
00 Yorumla
+1 yılnerde yaşıyorsun, bursada isen asistanım olabilirsin.
00 YorumlaVakıflarda çalışabilirsin ya da sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsin.
00 YorumlaGooglede araştırırken yazını gördüm bende düşünüyorum siz naptınız çalıştınız mı bilgilendirme yaparsanız sevinirim 🥰
00 Yorumla
+1 yılben öğretmenim. nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. bilgi vermenizi rica edebilir miyim? banu
00 Yorumla
+1 yılgel anneme yardimci ol allahini seversen...
03 Yorumla
Soran+1 yılçok komiksin
- +1 yıl
bir defol git ya nesi komik bunun?
Soran+1 yılasıl sen manyak mısın yardım için neler yapabilirim diye bilgili insanlardan bilgi almaya çalışıyorum habire gel bizim eve çocuğa bak yok anneme yok temizliğe gel yok stajer olarak git derdiniz nedir ya ciddi soru sordum sonuçta
Yardım kuruluşlarında filan çalışabilirsin.
00 YorumlaLösev tabiki bn üyeeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki gönüllü olarak nasıl çalışıyor bilgi verebilir misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim evde çalış temizlik yemek falan
20 Yorumla
+1 yılHuzur evlerine gidebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz çekiniyorum aslında izin verirler mi ya da gerçekten yardımcı olabilir miyim diye
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen bizim eve temizliğe gel o zaman.
00 Yorumla
+1 yılbir kursa falan kaydol paraya ihtiyacin yoksa
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir kurs anlamadım
- +1 yıl
Istedigin her turlu kurs var.ben piano kursuna gidiyorum.bedava
Soran+1 yılders almak mı ders vermek mi benim herhangi bir öyle öğretme yeteneğim yok
- +1 yıl
Ders aliyorum.
- +1 yıl
Halk egitim mdrkezldri var kaydinizi yaptirin
bir yetenegın varsa o yetenegıni paylaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızılayda nasıl çalışıyor. maaşlı mıydı onlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldersine çalış. talebesin madem
00 YorumlaAğaç dik.
00 Yorumla
+1 yılhangı sehırdesın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sitede calış
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem