Şöyle ki kız bana en başta kimseye demeyecegime söz verdiğim için anlattı. Demezdim ama küçük olan abisinin kendine yaptıklarını öğrenince ne yapacağımı bilemedim. susup kalamadım.
Bu kıza daha bi gün öncesinde t. cavuz etmis, dövmüş. olaylar cok karışık hepsini burada anlatmayacağım ama kız kimseye haber veremeyecek şekilde köşeye sıkışmış. buyuk abisinin numarası kendilerinde yoktu, ailesini silmiş, benimde bir arkadaşta vardı alıp aradım anlattım. sirf bunun için donup o s. refsizi bi güzel benzetmiş. ama arkadaşım bana çok kızdı hata mi yaptım?
Bu kıza daha bi gün öncesinde t. cavuz etmis, dövmüş. olaylar cok karışık hepsini burada anlatmayacağım ama kız kimseye haber veremeyecek şekilde köşeye sıkışmış. buyuk abisinin numarası kendilerinde yoktu, ailesini silmiş, benimde bir arkadaşta vardı alıp aradım anlattım. sirf bunun için donup o s. refsizi bi güzel benzetmiş. ama arkadaşım bana çok kızdı hata mi yaptım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Helal olsun ver o mübarek elini öpeyim vallahi canımsın senin gibi insan çok olsa ülke böyle mi olurdu 😔😔 çok iyi birşey bu
Ben olsam polise bile ihbar ederim o serefsizi. icerde gebersin.. polisi ara ismini gizli tutarlar. kizcagizi kadin siginma evine alirlar. Abi denen adi mahlukati iceri aferin sana.
Kızında hatalı oldugunkonular var. ortada aile sırları var birazda zengin aileler ne benim ne kızın işi rast gitmez polis bilirse
Sen yakınındasın daha iyi bilirsin karar senin.
O kıza sahip çık lütfen iyi yaptın doğru olanı yaptın sen iyiki varsın
hayır iyi yapmışsın ben olsam ben de dayanamayıp aynını yapardım :)
Resitse arkadasin hata yaptin. Degilse dogru yaptin.
Resitiz
Bunun reşitlikle ne alakası var her şekilde çok iyi yaptı.
Diyecek söz bulamıyorum. İnsanlık nerelere geldi...
Gördü muamele bir yana vicdanın açısından bile bunu yapman gayet yerinde olmuş.
Sana söz verdirmis anlatma diye
Ever işte güvenini kırdım ona sinirlendi ama napayım
Arkadaşının dava açması gerekiyo niye susuyosunuz?
Işte orası uzun ve çok karışık mesele. hala bunca olaya rağmen kimse anne babasına ya da polislere tek kelime etmemiş hala hepsi susuyor
Yazık neyden korkuyolar?
Kızında çok hatalı olduğu yerler var. duyulmasini istemiyor.
Bilinçlendir onu ve bi avukatla sen konuş bence.
Ya bilinç falan hak getire... bende bulaşmak istemem o kadar derine. buyuk abisi 26 yaşında hala babası babasıyım zannediyor. oysaki annesi baskasindan amule kalmış.10 sene sonra ilk defa tr ye gelince kız büyük abisiyle karşılaşıyor ve onunla da biseyler oluyor ama bu sefer
kızın istegiyle... ya karmaşık işler iste
Detay için özele gelsene
Hayır çok iyi yapmışsın.
İyi yapmışsın
Neden kimseye soyliyemiyor
Uzun ve karışık beyin yakan olaylar
Sessiz kaldıkça devam edicek
Kız zaten yürüyen ölü.. kabullenmiş , bir gün bıkar umarım diye bekliyor düşün. artik alışmış gibi bir halk vardı tüyler urpertici
Evet çok kötü, sana neden kimseye soyliyemiyor demişim de aslın da benim de başıma geldi küçüktüm anlamıyordum bugüne kadar hiç kimseye söylemedim söylesem kötü şeyler olur öz abilerim taciz etti