Abim arayıp küfür etti?

Arkadaşlar abim Almanya’da yaşıyor. Uzaktan bir akrabamız vardı bir iki kuzenimle ve abimle takipleşen bir erkek. Çocuk bana istek atmıştı ben de kabul etmiştim. Abim bunu görmüş gece görüntülü aradı ağzına ne geliyorsa saydı sövdü hayatımda hiç böyle küfür duymamıştım. Ben yanlış bir şey yapmadım dedim şok içerisinde. 21 yaşında genç bir kızım neyin doğru olduğuna elbette karar verebilirim. Her neyse ağza alınmayacak şeyler edip diğer abimi aramış o da odama kontrole geldi. Muhtemelen yarın annemlere ve babamlara da söyleyecek. Varsın söylesn mesajlaşmadım hiçbir şey yapmadım. Bunu sevgilime anlattım. Fakat bana ettiği hakaretler yüzünden titriyordum. O da senin bir suçun yok diye teskin etti. Ben de ağladım korktuğumu söyledim bunun üzerine beni zayıf karakterli olmakla suçladı ve “benim sevgilim zayıf karakterli olmamalı abi” cümlesini kullandı. Şok içinde kaldım ona karşı çok yumuşağım o daha baskın olduğu için benim normal hayatta da pısırık korkak olduğumu düşündü. Ve telefonu suratıma kapattı. Yarın sınavım vardı sakin sakin ders çalışıyordum şimdi uyku da tutmuyor ne yapmalıyım sizce
Abim arayıp küfür etti?