Eski erkek arkadasımın babası ölmüş ve bas saglıgı için aradıgımda telefonu başkasına açtırdı?

Aekadaslar herkese iyi aksamlar ben 3 ay once erkek arkadasımla ayrıldım ve aramızda aldatma falan olmadı kötü ayrıldık ama kavga ederek ayrıldık sadece ve 3 gün once babasının öldüğünü ögrendım benım engelimi kaldırmadıgı için 3 ay boyunca bende annemın telefonundan cocugu aradım baş saglıgı dilemek için ve telefonu baskasına actırdı bas saglıgı diledim kendısını telefona ıstediğimde de açan arkadası telefonu eski erkek arkadasıma vermedi kötü falan dedi ama ben aramadan yarım saat oncede instada durum paylaşmış bende bas saglıgı dileyip kapadım ve hıcbır sekılde ertesı günü eski erkek arkadasım bana geri dönüş yapmadı bu olaydan 5 gün omcede arkasımın telefonundan yazdım ordan engelledi yanı böyle bir durumda bir insan telefonu acıp bır teşekkür bile etmex mi veya allah razı olsun demez mi kendımı okadar kötü hıssettım k barışma amacıyla aramadım sonuçta ölümden öte koy yok çünkü bu durumda napmalıyım bilmiyorum bir daha aramama kararı aldım ne yapmalıyım sizce ve şunuda söyliyim annemın telefonu onda kayıtlıydı yanı benım aradıgımı biliyo bilerek başkasına açtırdı?
Eski erkek arkadasımın babası ölmüş ve bas saglıgı için aradıgımda telefonu başkasına açtırdı?