Neden bu kadar nahif biriyim bana çok nahifsin diyorlar o yuzden de biraz sakalasıyorlar takılıyorlar. Nasıl belli ettim acaba?

Yasımda var 32yim arkadaslarım bazen şakayla takılır bana ben de bisey demem gülümserek cevap veiririm. İnsanlarq nazik davranırım ama çok rahat değilim aman yanlıs bi sey demim diye aman yanlıs laf ederim yanlıs anlasılır komik olmayayım diye kasıyorum kendimi. Arkadasım sen çok nahifsin bakma bana ben şakacıyım dedi. Böyle diyince ben çok mu salak oluyorum😂 kırmaya müsaitler mi? Bazen laf sokuyorlar ama bisey demiyorum gülüp geciyorum. Ne yazacağımı bilmiyorum çünkü. Bi arkadas bisey yazmıs yani gruba sormus ben de ona cevaben yazmıstım ama yanlıs anlamısım. Sonra canımyaa pardon yanlıs anlamısım bilmiyorum dedim. Nahif insan olmak kötü mü dezavantaj mı? Nasıl anlaşılıyor? Bu arkadaslar okuldan yani pandemide okul yuzu görmedik hiç. Yuz yuze de tanısmadık hep zoomdan sınıfca konustuk. Ona ragmen nasıl anlasılıyor benim böyle olduğum. Tanısıklığımızda 5 ay oldu.
Neden bu kadar nahif biriyim bana çok nahifsin diyorlar o yuzden de biraz sakalasıyorlar takılıyorlar. Nasıl belli ettim acaba?