Saçım kısa olduğu için ailemden bildiğimiz zorbalık görüyorum?

Ben kızım ve saçım kısa hem kısa saç ı kendime yakisiyor hemde seviyorum cevremde aynı şekilde beğeniyor fakat ailem aşırı karşılar hatta sırf saçım kısa diye ailemden saçma saçma sorulara maruz kalıyorum mesela ablam geçenlerde ne yapmaya çalışıyorsun yoksa erkek mi olmak istiyorsun gibi bir soru sordu o kadar kırıcı oluyorlar ki naptıklarının farkında bile değiller bua arada saçım kısa derken küt falan değil kısa normla erkek trası ve 3 senedir bu şekilde ve 3 senedinde ailemle bu konuda tartışmalıyım saçma soruların bir kaçını daha söyleyeyim bu arada mesela kızlardan mi hoşlanıyorsun benin düğünüm olsa ne giyeceksin hatta bu yüzden eskiden gitmeyi sevdiğim düğünlerden artık nefret duyuyorum erkek gibi davranmıyorum ben bir kızım sadece saç modelim kısa hersey bundan ibaret ve kızlardan hoşlanmıyorum erkeklerden hoşlanıyorum normal bir kız gibi crop elbise giyip dışarı da çıkıyorum ama genel tercihim bol ve rahat şeylerden ama diğer şeylerde giyiniyorum zorla değil kendi isteğimle fakat tüm bunlara rağmen ailem hala saçlarıma takmış bir halde enson saçımı kestirdiğim zman yani geçen gün babam sert bir şekilde seni son uyarışım bir kere daha kestirirsen sen uyurken saçlarını bizzat tıraş makinesi ile ben keseceğim bundan kastı saçı 3 numaraya vurmak ve cidden yapmar diye korkuyorum Çünki cidden sert ve ciddi bir tavırla konuştu sizden fikir istiyorum napacağım 3 yılıdır değişmeyen bu fikirlerini nasıl değiştirebilirim (saçını uzat olsun bitsin cümlesi kuran olmaz inşallah) eyer saçımı uzatacak olursam bu onların değil tamamen benim kararım ile olması gereken bir şey şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Saçım kısa olduğu için ailemden bildiğimiz zorbalık görüyorum?