Yeni evliyim kaynanam ve görümcemle çok sık görüşüyorum. Görümcem evli 2 çocuğu var ama yakın olduğu için her gün annesinin yanında. Herkes kaynanamdan için çok iyi bir insan melek gibi ona iyi davran dedi. Gerçekten de iyi yani ama bazı huylandığım şeyler var.
1) Bana kızım diye hitap etmiyor. Kendi kızına, kocama hep kızım oğlum, bana demiyor. Ben anne diyorum ama? Bu saygıdan ötürü değil midir yahu?
2) Teyzemin oğlu gelini görümcemle aynı sene (2014) evlenmişler. Onların çocuğu olmuyor. Bugün kahvaltıda sordular (ailem hakkında konuşuyorduk) onlar ne zaman evlendi vs diye. Dedim 2014. Hemen ardından kaynanam “ben torunumu seveceğim” diyip görümcemin kızını kucağına aldı.
3) Teyzemin kızı otistik biraz garip davranışlar sergileyebiliyor. Görümcem ikide bir lafın arasında onun ismini bir şekilde katıyor araya.
Sizce art niyet aramalımıyım yoksa ben mi üstünde çok fazla duruyorum her şeyin? Siz nasıl düşünürdünüz?
Çok gaza geldim kocamı uyandırıp hepsini saymak istiyorum..
1) Bana kızım diye hitap etmiyor. Kendi kızına, kocama hep kızım oğlum, bana demiyor. Ben anne diyorum ama? Bu saygıdan ötürü değil midir yahu?
2) Teyzemin oğlu gelini görümcemle aynı sene (2014) evlenmişler. Onların çocuğu olmuyor. Bugün kahvaltıda sordular (ailem hakkında konuşuyorduk) onlar ne zaman evlendi vs diye. Dedim 2014. Hemen ardından kaynanam “ben torunumu seveceğim” diyip görümcemin kızını kucağına aldı.
3) Teyzemin kızı otistik biraz garip davranışlar sergileyebiliyor. Görümcem ikide bir lafın arasında onun ismini bir şekilde katıyor araya.
Sizce art niyet aramalımıyım yoksa ben mi üstünde çok fazla duruyorum her şeyin? Siz nasıl düşünürdünüz?
Çok gaza geldim kocamı uyandırıp hepsini saymak istiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
alıngan olman cok doğal yeni evlisin ve yeni bir aileye adapte olmaya çalışıyorsun ve onlarda sana ilk zamanlar benzer sorunlar duymuştum hep çevremden ama zaman geçtikçe herşey oturmuştu senin önceliğin eşinle arandaki bağ olmalı bencee
Çok sağol anlayışın için canım. Benim derdim kinleniyorum ve kötülük arıyorum her şeyin altında, kendim kötü olduğum için değil aksine hassas olduğum için savunma mekanizmam heralde, tetikteyim
sürekli berabersin sonuçta o da ailen oldu ve alınman, kendini kötü hissetmen çok normal ama bence tam güvenmemekte elbette fayda var zamana bırakmak lazım birbirinizi daha iyi tanımak için
Evet haklısın çok sağ ol inşallah uyuyabilirim o derece moralim bozuk :(
kötü yapılan yorumlara asla takma kafanı sen ne yaşadığını sevgini üzüntünü en iyi sen bilirsin umarımm herşey yoluna girer🌸
Sağ ol canım sence kötülük var mı peki anlattığım olaylarda :(((
İlk zamanlarda maalesef yaşanan klasik problemler gibi kendi ailemde de gördüm benzerlerini ve eminim aşılacaktır sen gönlünü ferah tut
Ve kötülük yapıyorlar diyerek yaklaşma sen sevgiyle yaklaş ki onlar da utansın kötü niyetle yaptıkları herşeyden
Allah razı olsun senden gönlü güzel kardeşim hayırlı kaderler yazsın sana çok mutlu ettin beni ❤️
İnsallahh çok teşekkür ederim umarımm senin de herşey gönlünce olurr❤️
Eşimi uyandırıp söyleyim mi herşey ya kusura bakma yine yazıyorum ama içim içimi yiyor
Yaa seni çok iyi anlıyorum eğer rahat edemiyorsan söylemelisin tabii ki ama çok ılımlı anlatmalısın bence sonuçta onlar da ailesi
Alıngan değilsin sadece eziksin kafanda kuruyorsun sakın kocanı uyandırma adam uyuyor.
Neden eziğim ve neyi kafamda kuruyorum? Detaylı açıklarmısınız
Kardeş uğraşıcaktım senle ama acıdım lan kötü yorum yapmıcam. Biri hakkında çok iyi derlerse bil ki narsisttir ortada art niyet var tabi ki. Kaynanan bariz seni dışlıyor ama eşine söyleme dış kapının mandalısın eşin seni savunmaz. Kaynananı böyle kabullen.
Kaynanamın kendisinin de doğuştan fiziksel kusuru var ve zor bir çocukluk geçirmiş. Yani gerçekten kötü bir insan değil ama soğuk davranıyor ve biraz kıskançlık var heralde. Yanımda hep oğlum kızım, bana soğuk.
Ya valla ağlıyacağım o kadar kötüyüm, kötü yorum yapmayın lütfen ya
Ya zorluk çeken tipler zaten narsist olur ilgiye açlar işte. Sen dışlanıyorsun ama takma kafana eşini sakın uyandırma.
Sen bu kafayla istenmeyen gelin olursun. Yalakigi onları pohpohlayip bir süre devam ettirirsen senden kıymetlisiolmaz
Nasıl yani anlamadım? Ben aşırı iyi niyetliyim ! Yeminle hatta eziklik derecesinde nerdeyse bazen. Ama hassas olduğum için bana kötülük yapılmasından korkuyorum ve kuruntu yapıyorum