Ben çok alıngan bir insanım galiba ama sizlere bazı olayları örnek versem fikrinizi ve bakış açınızı yazarmısınız?

Yeni evliyim kaynanam ve görümcemle çok sık görüşüyorum. Görümcem evli 2 çocuğu var ama yakın olduğu için her gün annesinin yanında. Herkes kaynanamdan için çok iyi bir insan melek gibi ona iyi davran dedi. Gerçekten de iyi yani ama bazı huylandığım şeyler var.

1) Bana kızım diye hitap etmiyor. Kendi kızına, kocama hep kızım oğlum, bana demiyor. Ben anne diyorum ama? Bu saygıdan ötürü değil midir yahu?

2) Teyzemin oğlu gelini görümcemle aynı sene (2014) evlenmişler. Onların çocuğu olmuyor. Bugün kahvaltıda sordular (ailem hakkında konuşuyorduk) onlar ne zaman evlendi vs diye. Dedim 2014. Hemen ardından kaynanam “ben torunumu seveceğim” diyip görümcemin kızını kucağına aldı.

3) Teyzemin kızı otistik biraz garip davranışlar sergileyebiliyor. Görümcem ikide bir lafın arasında onun ismini bir şekilde katıyor araya.

Sizce art niyet aramalımıyım yoksa ben mi üstünde çok fazla duruyorum her şeyin? Siz nasıl düşünürdünüz?

Çok gaza geldim kocamı uyandırıp hepsini saymak istiyorum..
Ben çok alıngan bir insanım galiba ama sizlere bazı olayları örnek versem fikrinizi ve bakış açınızı yazarmısınız?