Herkese sırtını dönen, kendini ağırdan satan, maymun iştahlı, memnuniyetsiz, saygı bekleyen ama saygı duymayan, her şeyi karşıdan bekleyen bir yapın var diye düşünüyorum. Yanılıyorsam, önyargılı düşündüysem, kırdıysam şimdiden özür dilerim.
Bı söylediklerinizin hiç biri bana uymuyor. Varsayım olduğun için önemli değil. Sınırlar çizmiş mesafeli biriyim şu mecrada. Sıcakkanlı samimi arkadaşlıkları olan yazdıklarınızın tamamen zıttı biriyim. Buradaki laçkalıktan mesafeli durarak koruyorum kendini sadece Ağır bir yorum olmuş
Pek tanımıyorum sizi, son zamanlarda görmeye başladım
Olur. Empat bir kişiliğin var, içinde biriktirdiğin acıları kimseye göstermemeye özen gösteriyorsun çünkü insanlara olan güvenin sarsıntıya uğramış gibi. Özellikle erkeklere güvenmek konusunda birazcık tedirginlik yaşıyorsun. Tahmin ediyorum ki geçmiş ilişkilerinde yaşadığın birtakım olumsuz olaylar bugün karakterine etki etti. Hakkındaki düşüncelerim bunlar 😊 tabii doğrudur diyemem, sadece sezgilerimden yola çıkarak söyledim
Yemek paylaşımları ile tanıyorum genel olarak. Yorumlarını da eğlenceli buluyorum. KS’de neden kimseyi takip etmiyorsunuz? Etseniz ilk kimi ederdiniz? 😂
Teşekkür ederim 😄☺️ Eğlenceli biriyim evet Neden mi takip etmiyorum? Erkekler Abazan, kızlar kız mı belli değil. Kız cinsiyetin de saçma sapan istekleri olabiliyor ve benim öyle saçma sapan şeyleri gerçekten kafam kaldırmıyor. En iyisi sapp sap takılayım azıcık aşım kaygısız başım olsun dedim 😄 Kimi takip ederdim? O mu oda bende kalsın 😁
Şimdi sıra ben deeeaa 😄 unutmadım Eğlenceli düzgün bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. O kadar yorulmuşsun ki hayattan iki yorum yazmaya üşenip like edip geçiyorsun 😄😄 sorularına görüş yazdığımda eğlenceli bir muhabbetimiz oluyor 👌🏻 Homini gırtlak evde kalmışsın bir de 😂😂🤭
Çok güzel yorumladın vallahi ne diyeyim 😄😁😁👌🏻 Sorularımda görüyorum saygılı, seviyeli üyelerden biri olduğunu gözlemledim gördüğüm kadarıyla. Teşekkür ederim ☺️
Hakkındaki düşüncem, dürüstsün ve sakinsin, ilişkinde sadık biri olduğunu düşünüyorum, sevdiğin insanı destekleyici bir yapın olduğunuda, evcil, iyi yemek yapıp yiyen😅 bir kadın. Sürç-i lisan ettiysem affola
İçe kapanık değilim asla. Ketum olabilirim, sınırlarım var hep Erkeklerden yaka silkmişliğin getirisi ve güvensizlik sonucu. Utangaç da değilim 😃 Sevdiğim insan dışında kimseye kolay kolay alınıp kırılmam.
Aşık olunca gözü kararan biriyken aşka tövbe etmiş efkarlı bir adama dönüşmüşün. Sözünü esirgemeyen biri olduğunu düşünüyorum
Hırslı değilim yaa 😄 insanlara karşı güvenim yok evet, hep yanılttılar Duvarlarım var hep bu yüzden. Burada da çok dikkatli davranıyorum fazlaca. Farklı algılanabiliyor, olsun sorun değil
Görüyorum seni zaman zaman pek fikir sahibi olmasam da kimseye zararın yok, seviyeli vakit geçiriyorsun gördüğüm kadarıyla
İyi de insanın ruh hali günden güne değişir. Dünkü düşüncelerin bugün sana göre yanlış olabilir. Yanında oturan gerçek arkadaşların kadar yorum yapamayız ki. Yani burada yazdıkların birebir gerçek seni şıp diye anlamamızı sağlamaz ki. Sonuçta erkekler şöyle böyle diyen kadınların da sevgilisi var ama klavye görünce değişiyor İnsanlar başka dünyadan bağlanıyorlar buraya mesela.
Bu arada ok hmm gibi ingilizce özentisi insandan nefret ederim mesela. Bu sefer ne var bu benim konuşma dilim diye sosyal medyada kavga ediyoruz. Ama gerçek olan bu.
Sen de sakin mizaçlı acıcık benim yemek sorularımdan ilham alan bir genç 😄 Efendi saygılısın. Bu benim için önemli Karakter olarak sormuştum ben biraz da soruyu
Off tamam nefret ettt 😄😄 Gıcık bir arkadaş olarak sever takılırım. Sitedeki aklı başında azıcık deli, fazla alakadan bunalıp yalnız takılmayı seven garabet bir arkadaşsın. Ayrıca obursun Afrika’daki kıtlığın sebebi de sensin 😂🤣
Bi 8 sene rahat oldu ve bu 7. ci falan hesabım, daha çok sessiz biriyim KS de çoğu insan beni bilmez Bende göreceğiniz tek şey saf iyiliktir
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Benim hakkımdaki fikirlerinizi söyleyin, ben de görüp gözlemlediklerim hakkındaki fikirlerimi söyleyeyim olur mu?