Daha önce de aynısını sordum ama bugün yaşadığım bişeyi yazmak istiyorum fikirlerinizi yazar mısınız?

Ben daha önce de buraya yazdım ama bugün bişey oldu ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Ben 25 yaşında sakin sessiz bir kızım. Bu zamana kadar kimse bana aşık olmadı ve hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. Ben lise okurken birini sevdim ama o beni sevmedi başkasını seviyordu. Bu zamana kadar hep üzüldüm çünkü tek çocuk büyüdüm. Çocukken birsürü kalp ameliyatı geçirdim. Dış görüntümde bir sorun yok ama vicudumda çok ameliyat izi var. Bu sebeple hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Bu sabah diş randevum vardı hastanede sıramı beklerken oturuyordum ve yanımdaki yaşlı bayan beni hiç tanımıyordu bana dedi ki sen çok güzel bir kızsın çok çok güzelsin ama senin gibi güzel bir kız nasıl özgüvenli olmaz sen hiç özgüvenli değilsin ve ezik olmadığın halde ezilmiş gibi duruyorsun dedi. Ve ben kadın yaşlı olduğu için umursamadım kalbini kırmadım ama sakince muayene sıramı bekliyordum. İri yeşil gözlü, uzun koyu kahverengi gür saçlı bir kızım. Ama zerre özgüvenim yok. Bu kadının dediğine çok üzüldüm çünkü erkekler bu zamana kadar beni asla beğenmediler sevmediler. Bunuj sebebi özgüven eksikliği olabilir mi? Ben özgüvenli olursam beni beğenen biri olur mu? Bide saygısız kibirli şımarık kızlar neden çok değer görüyor? Saygısız kızkara neden herkes özgüvenli ne istediğini bilen diyorlar da sakin hanım kızlar ezik salak muammelesi görüyor?
Daha önce de aynısını sordum ama bugün yaşadığım bişeyi yazmak istiyorum fikirlerinizi yazar mısınız?