Arada argo konuşuyorlar ve kahkaha atıyorlardı bence çok rahatsız edecek bir durum yoktu. Rahatsız olsam bile asla uyarmazdım, kalkar giderdim. Kendisi surekli ters ters baktı, tam uyarmak için kalkıyordu ki onu tuttum. Ve hayat görüşlerimiz farklı olduğu için ayrıldım. Ben daha geniş açıdan hayata baktığımı düşünüyorum. Sizce haksız mıyım?
Sevgilim emekli albay gibi Starbucks'ta kahkaha atan ergenleri uyarmak istedi diye ayrıldım, haksız mıyım?
Valla siz ciddimisiniz bu kadar basit ayrılık nedenleri falan? Rahatsız olmuş olması doğal yanında bir bayan var etrafta saçma sapan argo konuşup kahkaha atan insanlar dolu ve uyarmak istemişde siz ne anlarsiniz koymuşsunuz kafaya bir yeni nesil saçmalıklarını gidiyorsunuz saygıdan anlayış biçiminiz geriliyor yok emekli yarbay falan acaba sevgiliniz mi emekli yarbay yoksa ne olursa olsun etrafta bir kadın olduğunu bilip öküz gibi gülüp argo konuşan insanlar mı anormal bilemedim birisi kalkıp size küfür etse erkeksin saygılı ol dersiniz ama bir ortamda da argo konuşan olsa saygili olcaz dersiniz uyaranları da yobaz ve yarbay edersiniz siz doğru ne diyim ve yaş aralığı 25 -29 ama sizin yasınızın 19 civarı olduğuna eminim başka türlüsü böyle düşünmez çünkü.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yasim 29:) her mekânın kendine göre bir müşteri kitlesi vardır. Starbucks daha rahat bir mekan bunu herkes bilir, müşteri kitlesi de bellidir. Gençlerin rahat tavırları beni rahatsız etmiyor. Benim alanım ihlal edilmiyor ara ara küfürlü sohbet etmeleri, mutlu oluo kahkaha atmaları beni neden etkilesin ki? Ahlak polisi olmak isterseniz bu konuda ülkemizin açığı yok maşallah herkes severek bu sanatı icra ediyor. Size de başarılar dilerim umarım tüm insanlığı bu donanımınızla geliştirir ve eğitirsiniz sevgiler :)
Doğru rahat bir mekan diye herkes ağzına geleni söylesin saçmalamayin bizde gidiyoruz hiç böyle anormalikler söz konusu değil. anormallik bence sizde neyse bence ayrılmanız da iyi olmuş bu ağırlıkta biriyle sizin gibi rahat birinin bir arada olması ztn sorun olurdu 😅👍🏻
Sana serseri biri lazım 29 değil 39 da olsan saygıyı anlayamazsın. Tabi ki gülmek güzeldir, ama küfürün kadınlar üzerinden edildiğini idrak edebildiğin vakit ne demek oldugunu anlarsın toplumdaki değer yargılarını. Efendi erkeklerin değerini bil be hatun kişi..
Bence uyarmalıydı. Kimse kimsenin muhabbetini dinlemek için gitmiyor oraya. Heleki argo küfür varsa işin içinde bence çok rahatsız edici. Ben olsam bende uyarırdım.