Ben öz annemi tanımıyorum ve artık öz babamı da istemiyorum çünkü bana sadece üvey annem iyi baktı ve ben bebekken beni büyütmek için kendi hayatını bitirdi Üvey annem yabancı ama artık Türk gibi oldu Türkiye'yi çok seviyor ama ben bebekken babam onu kandırdı ve oyaladı Türk vatandaşı yapmadı şimdi ben babam ile yaşamak istemiyorum ama bazı nedenlerden dolayı babamın yanında kalmak zorundayım çünkü üvey annem ile beni birbirimizden ayırmak ile tehdit ediyor babam tilki gibi kurnaz insanlara melek rolü yaparak kandırıyor ve herkes ona inanıyor ben babam ile yaşamak istemiyorum üvey annemden ayrılmak istemiyorum Türkiye'den yardım istemek istedim ama babam boş uğraşma Türkler yardım etmez Türkler seni dinlemez bile çünkü ben Türküm ama sen değilsin diyor sizce ne yapmalıyım duygu sömürüsü yapmakta istemiyorum çünkü bazılarının inanmayacağını biliyorum ama yazdıklarım doğru söyleyemeyeceğim şeylerde var ama gerçekten öz annemi ve babamı istemiyorum babamdan nefret ediyorum sadece mutlu olmak istedim gezmek tozmak değil sadece mutlu olmak istedim ama bu konuda babam suçlu olduğu için beni tehdit ederek engelliyor insanlar babamın bütün yaptıklarını bilse anlatsam kimse bir daha yüzüne bile bakmaz biz masum olduğumuz halde üvey annemi ve beni tehdit edebilmek için bizi suçlu duruma düşürdü istediğim tek şey Türkiye'de yaşamak ve küçük bir evde üvey annem ile mutlu yaşamak istiyorum üvey annem hiç mutlu olmadı o benim öz annem asla üvey olarak görmedim yurt dışına gidemeyiz Üvey annem yüksekten korkuyor ve uçağa asla binemez ben de binemem üvey annem Türkiye'ye gelirken araba ile geldi ve üvey annem migren hastası çok yorgun olduğunda başı ağrıyor oda bende bir insanız yaşamak istiyoruz ve zaten bizim hayatımız Türkiye'de Türkiye'den gidemeyiz bu konu hakkında sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışma izni alıp bir işe başlayabilir ve Türkiye de kalabilir birlikte ev tutar yaşarsınız
Ama bazı nedenlerden dolayı bunu yapamıyorum ve benim vatandaşı olduğum ülke çok kötü Zaten şu an orada ırkçı saldırıları var ben Avusturya vatandaşıyım oraya gidersek zaten Türkçe bildiğimiz için ve Türkiye'yi sevdiğimiz için kesinlikle bize de ırkçılık yapılıcak Avusturya 'yı sevmediğim halde konsolosluktan yardım istedim ilk başta yardım ettiler bir sürü para aldılar ama sonra Türk vatandaşı olmadığımız halde siz Türk vatandaşı oldunuz dediler ve 3 sene boyunca istediğimiz belgeyi vermediler Avusturya konsolosluğu konuşurken sürekli telefonu suratıma kapatıyor Onlara sizi şikayet edeceğim dedim onlarda yapabilirsiniz Türkiye kapısı orada dediler dalga geçer gibi Kimse Türkler gibi samimi değil
Bu işin mahkemeye taşınması gerek
Biliyorum ama mahkeme açmama yardım edecek kimse yok Tek istediğim birlikte Türkiye'de kalmak ama Türkiye izin verir mi bilmiyorum
Avukatla görüşürsen o yardımcı olacaktır. Sadece avukat için para gerek sana şimdi
Avukat işe yaramaz söyleyemediğim bazı şeyler var Türkiye'den yardım istemem lazım kurtulmak için ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
valla sakat biraz
Sizce neden sakat sonuçta her insanın istediği kişiyle yaşamaya hakkı yok mu bir çocuk bile kesinlikle ailesini istemiyorsa zorla verilemez ki sonuçta eski zamanlarda yaşamıyoruz
Şanslıymışsın
Reşit olduğun için mi?
Böyle bir üvey annen olduğu için
Evet bu konuda şanslıyım o bensiz yaşayamaz zaten ondan bir tokat bile yemedim beni babamdan kurtaramadığı için kendinden nefret ediyor
Çok iyi bir kadınmış
Evet o gerçekten çok iyi bir kadın o olmasaydı zaten bu yaşa gelemezdim babam iki kere onu aldattığı halde benim için sustu
Anne olmak icin dogrumak gerekmiyor
Zor biraz sanki
Zor olduğunu biliyorum ama üvey annemi babamdan kurtarmak zorundayım herkes iyi bir hayat yaşadığımı sanıyor ama işkence çekiyorum babam etraftaki herkesi iyi insanmış gibi kandırıyor
Çok zor
Neden sonuçta reşitim
Kitap yazmissin
Biliyorum çok uzun oldu rahatsız ettiysem özür dilerim
Oha ne kadar kibar birisin sasirdim
Bana kibar biri dediğin için teşekkür ederim aslında insanlara soru sorarak onları rahatsız etmek istemezdim mecbur kaldığım için yaptım