Üvey annesinden ayrılmak istemeyen biri üvey annesi ile yaşayabilir mi?

Ben öz annemi tanımıyorum ve artık öz babamı da istemiyorum çünkü bana sadece üvey annem iyi baktı ve ben bebekken beni büyütmek için kendi hayatını bitirdi Üvey annem yabancı ama artık Türk gibi oldu Türkiye'yi çok seviyor ama ben bebekken babam onu kandırdı ve oyaladı Türk vatandaşı yapmadı şimdi ben babam ile yaşamak istemiyorum ama bazı nedenlerden dolayı babamın yanında kalmak zorundayım çünkü üvey annem ile beni birbirimizden ayırmak ile tehdit ediyor babam tilki gibi kurnaz insanlara melek rolü yaparak kandırıyor ve herkes ona inanıyor ben babam ile yaşamak istemiyorum üvey annemden ayrılmak istemiyorum Türkiye'den yardım istemek istedim ama babam boş uğraşma Türkler yardım etmez Türkler seni dinlemez bile çünkü ben Türküm ama sen değilsin diyor sizce ne yapmalıyım duygu sömürüsü yapmakta istemiyorum çünkü bazılarının inanmayacağını biliyorum ama yazdıklarım doğru söyleyemeyeceğim şeylerde var ama gerçekten öz annemi ve babamı istemiyorum babamdan nefret ediyorum sadece mutlu olmak istedim gezmek tozmak değil sadece mutlu olmak istedim ama bu konuda babam suçlu olduğu için beni tehdit ederek engelliyor insanlar babamın bütün yaptıklarını bilse anlatsam kimse bir daha yüzüne bile bakmaz biz masum olduğumuz halde üvey annemi ve beni tehdit edebilmek için bizi suçlu duruma düşürdü istediğim tek şey Türkiye'de yaşamak ve küçük bir evde üvey annem ile mutlu yaşamak istiyorum üvey annem hiç mutlu olmadı o benim öz annem asla üvey olarak görmedim yurt dışına gidemeyiz Üvey annem yüksekten korkuyor ve uçağa asla binemez ben de binemem üvey annem Türkiye'ye gelirken araba ile geldi ve üvey annem migren hastası çok yorgun olduğunda başı ağrıyor oda bende bir insanız yaşamak istiyoruz ve zaten bizim hayatımız Türkiye'de Türkiye'den gidemeyiz bu konu hakkında sizce ne yapmalıyım
Üvey annesinden ayrılmak istemeyen biri üvey annesi ile yaşayabilir mi?