Kayınvalide ve kayınpeder ile altlı üstlü yaşamak?

Merhabalar öncelikle sevgili kullanıcılar. Ben bir konuda çok şüpheliyim. Saygı çerçevesinde yardımcı olursanız sevinirim.
9 aylık nişanlıyım ve 8 ay sonra düğünüm var. Nişanlımın ailesi köyde oturuyor ve kendi evlerinin üstünde de ev var. Nişanlım çok küçükken yapılmış ev. Ve nişanlım benden 8 yaş büyük daha önce de 2 aylık sıkıntılı bir evlilik yaşamış. Boşanmışlar daha sonrasında. Dediklerine göre kız sıkıntılıymış tabi tek taraflı da bakmamak lazım olaya. Neysee. Biz köyde oturucaz ama ben çok korkuyorum açıkcası. Başında şehirden ev almalarını istedim ama nişanlımda ailesi de istemedi. Ben de nişanlımı sevdiğim için kabul ettim keşke her şey sevgi olsa da neyse.
Nişanlımın ailesi hayvancılıkla uğraşıyor e nişanlımda dolayısıyla arada yardım ediyor. Ben hatta başta konuştum bu durumu.”Ben bilmem şehirde bebek gibi büyütüldüm. İnek bakamam.” dedim. Onlarda “tamam” dediler. Bir de ben genç yaşından bu yana para kazanmayı seven biriyim. Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, çalışmayı seviyorum. Ve evlendikten sonra da çalışmak istiyorum. Bunlar sıkıntı olacak diye çok korkuyorum. Bir de ayrıca şimdiki yapılan evimizin içindeki mobilyadan tutun beyaz eşyayı hepsini biz alıyoruz. Babam vefat etti 3 buçuk yıl önce. Hepsini annem alıyor nerdeyse. Gelin olarak hakkım Ben de o eşyalarım bana özel olsun istiyorum. Ama altlı üstlü yaşayacağımız için anahtarımı vermek dahi istemiyorum. Sürekli evime girip çıkarlar. Güvenle alakası yok benim artık özel hayatım sınırlarım olacak. Sürekli iç içe olmak istemiyorum. Oğlunu sevdiğim için köye gelmeyi kabul etmişim. Yıl 2024 arkadaşlar hangi gelin kabul eder Allah aşkına. Birde bu şekilde düşünmemin bazı sebepleri var. Köy insanı oldukları için düzenleri çok yok haliyle. Çamaşırlarını bile benim şuanki yapılan evimin balkonuna asıyorlar yani. Ben bunu evlenince istemem. Haftada 2 sürekli istedikleri gibi gelemezler ki orası artık benim evim. Kış bahçesi yaptırıyorum. Evimin içi bile bari istediğim gibi olsun. Arkadaşlarım gelemedikten bi kahve içip keyif yapamadıktan sonra ne anlamı kaldı yani. bir diğer konuda nişanlım annesi ve görümcem (17 yaşında) birbirine çok düşkünler. Baba pek babalığını yapmıyor. Eve para vermiyor kinci cimri yani. Bu durum beni çok korkutuyor. Rezillik yaşarsam ilerde diye. Kadın da da şöyle bir durum var. bazı durumlarda benimle iddia ediyor bence. Kıskanıyor gibi hareketleri var annemde farketti. Bilemiyorum;yani daha aslında çok fazla şey var ama bu konular daha önemli şu an. Bir çok yerden bu durumla alakalı şikayetleri okudum gözüm çok korktu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Anneme bu durumları anlatıyorum düzelirler takma kafana sıkma nişanlınla bu durumu konuş güzelce bazı şeyler düzene girmeli diyor. Ne olur yardımcı olun.
Kayınvalide ve kayınpeder ile altlı üstlü yaşamak?