Üvey anne ile yasamak?

Annem ve babam 5 yıl kadar önce boşandılar. Şu an 20 yaşındayım ve babamla yaşıyorum. Konuştuğu bir kadın var daha önce de olmustu çok Ama hiç biriyle ciddi olmamisti. Neyse bir kadın var iste omunda bir kızı var 18 yasında falan ben hiç bir şekilde evlenmesini istemiyorum. Kibarca evlen kovuluyorum ben iyi olursam karşımda ki de iyi olurmus ben annemle tekrar olmasını istiyorum o da kapıları tamamen kapatmıyor aslında. Kadın ev falan istemiş parasını yemeye gelecek belli. Biz o mali mülkü kolay elde etmedik az mi yokluk çektik para yüzünden kavga ettik ama şimdi elin kadini gelip Sefa’sını sürecek. En çok koyansa iyi gecinmezsem kabulllenmezsem evimden gitmem gerek ama baska bir adamın kızı benim yerime geçecek benim babam ona bakacak 18 yasında calismaya başlamış ve kendimi hep idare etmiş bir insanım babamdan şimdiye kadar uç kuruş almamışken yabancı bir kıza babalık yapacak bu çok koyuyor. Napmam gerek nasıl vazgecirebilirim bilmiyorum tek bildiğim evimden ayrılmamak ve basıma da bir üvey anne istemediğim.
Üvey anne ile yasamak?