AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Toplumu yozlaştırmayalım, ahlaki değerlerimizi koruyalım
3. Dünya ülkelerinde ve şeriat ülkelerinde ancak yasak olur. Tabi biz Türkiye olarak 3 buçuğuncu dünya ülkesi olduğumuz için hiç bir zaman serbest olmaz
Ya ne yasalaşması ne normalleşmesi kendinize gelin ya bu kadar da zıvanadan çıkmayın aw
Aynen kardeşim ya iki karşı cinsen evlenmesini normalleştirenlerin aklı nerde acaba ulan kadın ve erkek ilişkisi ya ne yasalaşması kendinize gelin iyice yoldan çıktınız kadın kadına, erkek erkeğe
Avrupaya girmeye calismayin bu tip cinsel tercifleri kabul etmiyecekseniz zaten ahkapnkesenlerin hepsi sapikbruhlu zaten onlar toplumu bozuyor banabgore hepsinin icinde var cinselndurtuleri sakli kaliyo
Farklı cinsel yönelimleri olan bireylere de o zaman bu hak tanınmalı e bu olunca da bilmiyorum , kestiremiyorum sonunu özgürlük kapsamının nasıl düzenleneceğini...
Zaten 3 cinsel yönelim var biseksüel hetero eşcinsellik.
Yasal olsun. Herkes zaten istediğini yapmakta özgürdür.
Kadınların giyimine tutuculuk yapan ve başörtüye zorla sokan mı eşcinsel yasal olacak bırakın güldürmeyin beni
Homofobik değilim ama yasallaşması doğru değil, Avrupa ülkelerin bile çoğunda yasak eşcinsel evlilik. İlişki yaşayana ise kimse karışmıyor zaten.
Haklisiniz zaten evlilik aile kurmak içindir eşcinsel bireyler evlense zaten çocuğu olmaz ve denge bozulur bu yüzden evlenmeleri şart değil, birbirlerini sevmeleri yeter
@bowie321 Zaten bu yüzden doğru değil aslında, çünkü onlar meselâ belki de normali budur bizim gibi olmaktır diyor ama mantık olarak yorumlandığında, vajina ile vajina birleşemez çünkü vajinanın sperm üretme özelliği yoktur, penis ile de penis olamaz, çünkü penis yumurtasında doğurganlık özelliği yoktur. He ameliyat olurlarsa, durum değişir tabii ki.
Bizim ülkemizde bu toplum yapısına uygun değil şahsen bu tür hareketler bence toplum yapısını bozmaya yönelik olgulardir
Onur ayı ne ya ramazan ayı gibi 😄 ben abartılmasını saçma buluyorum ne yaparlarsa yapsınlar ama çıkıp milletin gözüne batarcasına yapmamalılar bazı şeyleri ki bu kadın erkek ilişkisinde de olmalı biraz edep :)
Şaka mı bu yasallasin istiyorsaniz doğru Avrupa'ya biz bize yeteriz
Akıl hastalığı bence ücretsiz psikolog desteği verilmesi daha uygun..
sen git bence
Ben sağlıklı bir insanım sağlıklı insanlar gitmezler biliyorsun dimi kendi türüyle iliskiye hayvanlar bile girmiyor neyin kafasını yaşıyorsunuz
@_yagmurr___ Bu tür değil cinsiyet ve kendi cinsiyetiyle hayvanlar ilişkiye giriyor
@_yagmurr___ pardon seni alıntılamışım
Sağlıklı değilsin heteroseksüelsin onlar da eşcinsel ve her cinsel yönelim normaldir ve sağlıklıdır psikoloğa gitmesi gerken sensin çünkü bu gerkesiz nefret bir sorun.
Tabi tabi Çok normaller size hersey normal ki zaten yakında enseste de normal dersiniz
Hayır herşey demiyorum eşcinsellik normal bir cinsel yonelimdir diyorum çünkü öyle gerçek bu araya alakasiz şeyler sokarak kendinizi haklı gösterme çabasına girmeyin benim dediğim şey belli.
Bu konuda konuşmak bile saçma ne istersen onu düşün banane isteyen istediği ile ilişkiye girsin bazıları da çöp kovasıyla iliskiye giriyor inekle esekle falan giriyor onlar da nikah kıysınlar evlensinler
Evet bazıları da karşı cinsle ilişkiye giriyor bunun da çöp kutisuyla girmekten bir farkı yok değil mi?
Bir erkeğin bir erkekle yatması yakınlaşması kanımı donduruyor
O zaman ne diyoruz homoseksuellik degil homofobu bir hastalıktır
@Pırtcık pardon da sen hayvanmısın
@Abm-Fitness evet hayvanım, insanlar hayvan ve hayvandan bahseden bu yazıyı yazan, o yüzden öyle yazdım.
Aynen öyle, bir insan nasıl karşı cinsten hoşlanabilir, ancak bir akıl hastalığı bu benim için. bence de heterolara ücretsiz tedavi verilmesi bu sapkınlığın en güzel çözümü olacaktır
@KozalaklıPizza bu tedaviyi kim yapacak
@KozalaklıPizza ya sen kimin tedavi olmasını istiyorsun heteroseksuel ne demek bunu biliyor musun
@xCuppycake evet.
@KozalaklıPizza yani bir kadin bir erkeği sevdi diye ya da bir erkek bir kadını sevdi diye tedavi görmeli oyle mi 😄 hetero karşı cinsinden hoşlanan demek de
@xCuppycake biliyorum, bir şey anlatmaya çalışmıştım.
@KozalaklıPizza anlatamamassin o zaman daha iyi anlat
xCuppycake anlamamissin o zaman daha iyi anla
@xCuppycake
@KozalaklıPizza ilk yazdığında bambaska bir sonuç çıkıyor maalesef
Yasallaşsın diyen şuanlık 117 eşcinsel bireyler var. Bu ülkenin bayrağında dökülen kanında neler yatıyor önce onu bir araştırın. Sonra yasal olup olmayacağını anlarsınız 😄
Ulan canım kardeşim çocuğu bayrak ne alaka?
@KozalaklıPizza demek anlamak istememişsin ne yapayım :)
vajina + vajina ❌🤐
penis + penis ❌🤕
/////////////////////////////
penis + vajina ✅✅✅
⩥⩥⩥🐣🐥🐤🍼👶🤱
Tavrımız bellidir. Jamie Vardy' nin askerleriyiz. 😎😎
Yasallaşsın tabiki rahat olunsun ama destwkliceğim bir olay değil ülkede dert yok sanki aman lbgt için dert yakıcam
hayır evlenmek isteyen hollanda da yaşasın
yürü be berkanttttt
@littlebabyyy hayır birde evlatlık almalarına izin verirler çocukta sağlıklı ortamda büyüyemez
normal olsa onlar isin içine bilimi, tıpı karıştırmadan çocuk yapabilirler
sana inanamıyorum
@Starskyx banamı?
evet
@Starskyx neden?
Sence neden yazdığın şeye bak
kimseyi dışlamadım , ayrım yapmadım
evlenmelerini doğru bulmuyorum bunda ne var benim kendime ait fikirlerim olmasınmı
bir sürü çocuk nasıl ortamlarda büyüyor birbirini seven bir çiftle yaşasa bi sorun olmaz
Ben doğru bulmuyorum ama öyle olanlara da karışmam herkesin kendi kararı
Dogaya aykiri olduğunu düşünüyorum. ve bana normal gelmiyor. ama yasamadan da yargilamak yanlis
bence olmamalı. gizli yasaklı yaşasınlar. gözümüze sokmak zorunda değilsiniz.
Evlilik iki cins ile yapılır kimse kusura bakmasın.
Mümkünse sınır dışı edilsin
Din dil ırk cinsiyet fark etmeksizin herkesin özgür adil bir şekilde yaşama yakkı vardır
Ülkenin gelişmişlik seviyesi buna uygun değil henüz
Burada hiç yasal kabul etmiyorsa madem buradan türkiye bizi yurtdışı kovalamasını izin versin.
Bizim elimizde olan bir şey değil bu siyasetçilerin elinde.
İyi bir oy depoları olduğu zaman siyasetçiler bunu değerlendirir
Bırakın kim kime veriyorsa versin banane size ne devlete ne
Süt gibi kizlar varken nasil olur bi insan kil yumagindan hoslanir aklim almiyo aw
O yüzden lezbiyeniz iste 🏳️🌈
@Mavipanda35 Evlilik aile demektir ailede kadin ve erkekten oluşur ve lezbiyenlik çok günah lütfen erkeklere yönelin derim hanimefendi
@bowie321 puhahhahaa şimdi hemen şu an vazgeçip kendine erkek bir manita yapmaya karar vermiş
@xCuppycake bulursan bana haberdar et bide yakisikli olsun
Kardeşim bak şimdi ama ona öyle kıl yumağı diğilde ona öyle uff kaslı kollar uffff böyle o güçlü gövdesi o yüzündeki yakışıklı ve sert ifade o kirli sakalı hani myle bakıcaksın yani kıl yumağı olara diğil off errrrkekkk yerrimmm
@KozalaklıPizza gey misin?
Etek giyen kızlara öküz gibi bakıyorlar. Bir de eş cinsel evliliği olursa düşünemiyorum.
Böyle bir şey kabul edilemez bırakın düşünmeyi aklımızdan bile geçmemesi gerekiyor çünkü çok büyük bir saçmalık
O kadar çok meraklıysanız bunu gidin kardeşim başka ülkede yaşyın ben kendi ülkemde istemiyorum
Senin ülken diye bir şey yok, bizim ülkemiz var. Ülkenin sahibi misin sen axmk? istemiyorsan kendin gidersin.
Abla ben ülkemde böyle bir şey istemiyorum sen istiyorsan başka ülkeye gidebilirsin ben düşüncemi söylüyorum
Düşünce mi? böyle boktan düşüncelerin hiçbir kaale alınacak yanı yok. İsteyen istediğini sever, isteyen istediğiyle ilişki yaşar. Sana ne? kendi hayatın ile ilgilenmeyi öğrenmelisin. Demek ki istemiyorsun eşcinsel bireyleri gidersin o zaman arabistana. Burası özgür bir ülkedir, kimse sizin o kalıplaştırdığınız şekillerde yaşamak zorunda değil. Herkesin kendi hayatı var. İki eşcinsel birbirini seviyorsa, birbirine aşıksa bunda seni ilgilendiren kısım ne?
Birincisi küfür etmeyi dene ikisine de gelince ben düşüncemi söyledim ben böyle bir şeyi kabul etmem ve ayrıyetten de ülkemde istemem sadece bu lafı başka yere çekmeyin
Dediğim gibi, senin ülken diye bir şey yok. Bu ülkede 80 milyon insan yaşıyor ve hepsi de özgürdür. Bu ülke 80 milyon kişinin ülkesidir. Eğer iki eşcinsel birey birbirine aşık olduysa, birbirini seviyorsa sen asla buna karışamazsın. Sende heterosun, kadınlardan hoşlanıyorsun. Ben gelip sana hetero olduğun için küfürler, hakaretler, lanetler etsem. "Ülkeden kovsam" senin hoşuna gider mi bu durum? biraz empati yapmayı öğren. Senin hoşuna gitmeyecek bir şeyi başkalarına yapma. Kimseyi ülkede istememe gibi bir lüksün yok senin. Hepimiz sıradan, normal insanlarız. Beğenmeyen, eşcinsellerden rahatsız olanlar gider ülkeden. Bu ülke onların ülkesi, senin ülken değil. Kimse senin istediğin şekilde yaşamayacak.
Az önce diyorsun ki bana bu ülke senin ülken değil bizim ülkemiz şimdi diyorsun ki bu ülke onların ülkesi ya sen ne dediğinin farkında değilsin
"Onların" derken bir kişiden bahsetmiyorum, herkesten bahsediyorum. Bu ülke senin ülken ise onların da ülkesi. Eğer ben "Bu ülke x'in ülkesidir." deseydim evet haklı olurdun. Daha okuduğunu anlayamıyorsun, ne zırvalıyorsun sen? :d
Ya neyse seninle tartışmaya girmeyeceğim çünkü gerek yok ben düşüncemi söyledim ben ülkemde istemiyorum sen isteyebilirsin başkası isteyebilir ama ben istemiyorum böyle bir şey çünkü kabul edilemez
Lgbt bayrağına bakıp ağlayabilirsin o zaman, "Happy Pride Month" ayın kutlu olsun. 🏳️🌈
Ben tek bayrak bilirim oda belli türk bayrağı gerisi benim için paçavra dlr
@Pqueenİzliyorum ülkenin sahibi Ve Kainatin sahibi olan Allah cezanızı verecek sadece sabırlı olun
Rabbim bir yerden vuracak ama bunlar farkında değil
@Abm-Fitness Ceza verecekse onlara verecek. Sana ne oluyor, allah mısın sende karışıyorsun?
@Pqueenİzliyorum sen artık haddini aşıyorsun. Haşa VE kelle. Tutturmusunuz kimse kimseye karışamaz diye insanlığın içine tükürüyorsunuz. Vallahi Billahi Bu yaptıklarınızın cezasını çekiceksiniz. Ben sadece kendi vazifemi yaptım uyardım. Gerisi size kalmış
@Abm-Fitness Bahsettiğim de bu, "gerisi size kalmış." artık lütfen "bana ne?" demeyi öğrenin. İki kız birbirine aşık olmuş, onlar aşık oldu. Siz değil, sizi ilgilendiren bir durum yok o iki kişi arasında. Onlar birbirine aşık, onlar birbirini seviyor. Onlar size hetero olduğunuz için küfürler, lanetler etti mi? hayır. Ülkeden kovdu mu? hayır. Kimin haddine bir insanı kendi öz ülkesinden kovmak? yok ülkede istemiyormuş da, yok böyleymiş de şöyleymiş de. Bırakın bu işleri, eğer haddini aşan birisi varsa poyraz_asayiş dir. Kimse kimseyi ülkeden kovamaz, kimse kimseye "Ülkede istemiyorum onları" diyemez. Çevrende eşcinsel birisiyle muhatap falan olmazsın, bu kadar basit. Ama yok hepsine allah hesap soracak, ülkemde istemiyorum, vs. vs. asla diyemezsiniz. Soracak ama onlara soracak, sizene? evet karışmayın. İsterse insanlık s*kilsin ama yine de karışmayın insanlara. Şurada kısacık bir hayat var ya, hepimiz bir gün öleceğiz. Onu da millete laf ederek geçirmeyin. Bırakın insanlar istedikleri gibi yaşasınlar hayatlarını.
Bakın, 2021'e girdik. Teknoloji son derece gelişmiş, insanlık, devir değişmiş durumda. Şu ilk çağlarda yaşıyormuşuz gibi davranmayı bırakın. Zor adapte oluyorsunuz belli ki şu anki bu duruma ama artık böyle. Herkes özgür, kimse kimseye karışamaz, herkes kendi halinde kendi hayatında. İnsan ayrımı yapmayı kesin, bu kadar nefret gerçekten fazla. Evet sevmezsin tamam, ama saygı duymak zorundasınız.
@Pqueenİzliyorum Yanlışın var bana ne diyemezsin. Peki neden diye sorsan şunun için. Benim dinimde iyiliği emr etmek kötülükten kaçındırmak var. Ve bizim üstünmüze düşen vazife uyarmak ve bildirmek çenki hakkı bilipte susarsam bunun hesabı bana sorulur. Ben uyarırım eğer netice eğişmezse ondan sonra benlik bir şey yok derim çünki vaziifemi yaptım. Ülkeden kovmaya gelince ülkeden kovmak yerine islah etmek lazım. Olmazsa da bunu legalleştirmemek lazım. İnsan fıtratına ve yaradılışına aykırı şeyler yapmayın. Kıyametin bir alametide siz olmayın hansı ki ahir zamanda eşcinsellerin atıcağı hadisle bizlere bildiriliyor.
Kimse size eşcinsellere ölün, bayılın demiyor. Eşcinsellerle ile sizi ilgilendiren herhangi bir durum yok. Sevmeyin, ama saygılı olun. Çevremde eşcinsel olduğu için şiddet gören, tehdit edilen, ailesi tarafından evden kovulan, zorbalık gören bir sürü insan var ki tek benim çevremde değil her yerde var. Bu normal mi gerçekten? insanların amacı bu. Eşcinseller zarar görmesin, ayrıma uğramasın, zorbalık görmesin, şiddet görmesin. Çünkü onlarda insan. Onlar canavar veya insan dışı bir canlı değil, insan. Sizde insansanız onlar da insan. Tek farklı özelliğiniz yöneliminiz, başka hiçbir farkınız yok ki kimsenin yönelimi kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar. Siz gidin istediğiniz kadına aşık olun, ilişki yaşayın. Ama eşcinsellere de laf etmeyin. Herkes kadınları/erkekleri sevecek, ilişki yaşayacak diye bir şey yok. Kalıplardan çıkalım artık, bozun şu algıyı beyninizin içinde.
@Abm-Fitness Tamam uyar, ama nefret etmek bambaşka bir şey. Uyarmak tabii ki normal bir şey ama yine de umursamıyorsa herkes "Bana ne?" deyip geçmek zorunda. Dövecek miyiz yani eşcinsel olduğu için? eşcinselse eşcinsel, günah olduğunun da farkında. Eeee? o kişi zaten biliyorsa daha ne laf etmeye gerek var?
@Pqueenİzliyorum lut kavmini bilirsin belki. Peygamberleri bir defa günah olduğunu bildirdikten sora vaz geçtimi bana ne dedi mi? Allahın helal haram buyurduğu şeyleri tebliğ etdi ve taaki azap gelinceye kadar insanları uyardı. Onlar bunun günah olduğunu biliyordu bunda şübhe yok ama peygamber günah olduğunu biliyor benim üstümden vazife kalktı demiyor ama çünki böyle bir şey yok. Şimdi peygamber yok ama Allahın kanunu şübhesiz kıyamete kadar ve sonra geçerli. Yani doğruları biz ulaştıracağız bana ne diyemeyiz. Bir Yerde fuhuş, Haram, çoğaldımı Allahın değişmez kanunu budurki o yer hastalık ve belalarla buşmak zorunda. Tarih bununla dolu ve şimdiden sonra da böyle olursa devam edicek. Nefrete gelince Allahın haram buyurduğunu yapıp bunu insanlara tebliğ edene Allah için nefret de ederim Savaşırımda.
Kime ne anlatıyorum ya :d
ahahah arkadaşım benim senden kabul bekleyen mi oldu ay bide yaşadığı ülkede istemiyomuş s…ktir git o zaman başka ülkeye rahat edemiyosan g…te bak ya
@KozalaklıPizza Öyle deme, onu s*kecek ya eşcinseller. Ondan bu karın ağrısı, bu korku.
Diğer görüşleri okudum, gerçek olamaz diye düşündüm. Hayır, gerçekten olamaz, onlar Türkiye’de yaşıyor olamaz, ben onlar ile aynı yerde, beraber yaşıyor olamam, düşüncesi bile iğrenç ya
@KozalaklıPizza Açıklaya açıklaya, anlaşılır bir şekilde. Mala anlatır gibi uzun destanlar yazmıştım ama o son görüşlerden sonra gözlerimi kezzap ile yıkamak istedim. Gözlerime çatal batırmak istiyorum.
Ben de en az 15-20 tane cevap yazdım diye tahmin ediyorum ama artık dayanamıyorum okudukça şaşırıyorum, sinirleniyorum. Gidip sakinleşeyim, uğraşmayayım diyorum ama şu aptallara cevap vermeden uzaklaşamıyorum.
@KozalaklıPizza aha petuğun biridə gəldi
Tamam abi, en müslüman sensin. Sakin ol :d
@Abm-Fitness aynen öyleyin kardeşim. beğendiysen anlaşalım, yarın müsaitsen geleyim çatur çutur s…keyim g…tünü
ABİ ÇABUK KAÇ EŞCİNSEL GELİYOR S*KECEKMİŞ SENİ ÖYLE DİYOR EŞŞEEDDÜAEEELAAAAAAA
@KozalaklıPizza klavye aslanı karşımda edemeyeceğin lafları yazma buraya. Peyser blet. SENİN KİMİ QALUBOY QEHBELERİN GTÜNÜ S K M. SÜLALENİN SENİNLE SKEREM EŞİTDİN BLET.
@KozalaklıPizza seni anadan doğduğuna pişman ederim kafamı bozma s g yoluna sülalene katmıyım seni oldumu lan klavye aslanı
@KozalaklıPizza gtünü çok skmişler senin ki böyle lgbtçilerin yanıdasın daha çok s. kcekler seni mq
@Abm-Fitness off nasıl da kudurtmuşum yaz kardeşim yaz orgazm oluyorum şu an nasıl da zoruna gitmiş
@KozalaklıPizza senin hayatına tüküreyim doğduğun güne tüküreyim senin kendi yazdıklarına bak onurda yok haysiyetde anandan çıktığ yerde suratına tüküreyim
@Abm-Fitness Abi, küfür etmek günah değil mi ya? dini öğretiyordun az önce bana. Gelmişsin küfür ediyorsun şimdi, ayıp değil mi? bende bir süslüman ay pardon müslüman olarak seni uyarıyorum şu an.
@Pqueenİzliyorum ehehehe çak bir beşlik dostum nasıl da kudurmuş tatlı su müslosu
@KozalaklıPizza Neden bilmiyorum, ama küfür edişi gerçekten hoşuma gidiyor. Böyle yazarken eli ayağı titriyor da bir sürü yazım yanlışı yapıyor ya, şive falan değiştiriyor hani. O haz var ya, okudukça gülümsüyorum, mutlu oluyorum. DAHA ÇOK KÜFÜR ET diye yalvarıyorum kendi kendime.
@Pqueenİzliyorum uyardığın için sağol. evet günah benim hatam sinirlendiren insanlar var işte. İyiki azerbaycanda böyle haysiyetsizler henüz yok birden karşıma böylesi çıktığında sinirim attı
@Abm-Fitness haklısın abi, böyle atazitiler var ya, hep özenti bunlar özenti. S*kecekmiş seni inanabiliyor musun? olamaz böyle bisey ya. 44 cm türk yaaree yani pardon abi. Boydan girermiş sana öyle diyor. dedim en son kocum ne dion sen. Dedi ben abm-fitness'i becereeecem.
@Pqueenİzliyorum ben sana söyliyeyim neden çünki böyle birisi gerçek hayatta karşıma çıkamazda ona sinir oldum klavye aslanı olmayın tm gelmiş burda nherkesin yapıp kaçtığı şeyleri yapıyor real hayatta küfür ettiğin adama dikkat et.
@Abm-Fitness ama abi, becerecekmiş seni öyle dio. Dedi ya g*tünü s*kecem diye. valla abi arkana dikkat et bnce. bi bakarsın 44 cm türk yareeee pardon abi. benim kuzen var da. yazıo öyle bazı seyler. hoost uzk dur la. düzgun konus abm-fitness ağabeim illee.
@KozalaklıPizza aslan, şükür benim yaşadığım yerde değilsin bak harbi söylüyorum. Burda sizingibileri varya sokakta dövüyorlar. Türkiyede küfür kabul eden çok adam ola bilir ama bi burda olsaydın varya onurun beş paralık insan gibi yaşardın
@Abm-Fitness abi o zaman allah korumuş seni bu yaşına kadar valla
@Pqueenİzliyorum Uğraşacak halim yok sizinle onursuzlar toplaşmış Allaha havale ediyorum sizleri konuşma adabınıda bozdurursunuz siz adamın
@Abm-Fitness abi ben nabdım ya? o s*kecekmis godunu ben değil . niye böyle diyon onursuzlar falan . günah değil mi? ayıb ya.
@KozalaklıPizza Allah herkesi sizin gibi onursuzlardan korusun. HAPİSANELİK EDERSİNİZ ADAMI
@Abm-Fitness Amin abi, amin. ALLAH herkesi böyle onursuz haysiyetsiz şerefsizlerden korusun valla da hapishanelik edecekler adamı ya
Sapkınlığı meşrulaştırmayin artık
Evet, yeter artık. Erkeğin başka bir erkeğe ilgi duyması bir kadının başka bir kadından hoşlanması kadar büyük bşr sapkınlık daha var mı ya dünyada? hepsinin ALLAH belasını versin en büyük derdimiz, sıkıntımız bu
@littlebabyyy bizim size ne zararımız var burası Müslüman ülke değil ayrıca herkesin dini farklı love is love
Sadece dinle alakalı değil ben günah vs de demedim zaten.
Ki farklı dinler var diyorsun ama tüm dinlerde yanlış bu.
Normal değil, normal olsa doğal halinizle çocuk yapabilirdiniz ya hani?
Insanın doğasında olan şey ya hani?
Üremek ve çoğalmak hani?
Tedavisi de var ya hani?
@littlebabyyy Tedavisi yok çünkü hastalık değil
@littlebabyyy
İlk olarak Tedavisi yok bunun doğuştan geldiği resmi olarak kanıtlandı ve her insan üreyip çoğalmalı diye bir yasa kural yok ve dediğine gelirsek o zaman kısır insanlar intihar etsin ya da evlenmesin hayatları boyunca konuşma hakkı sende bakalım ne diyeceksin merak ettim
@Fanboyblink kesinlikle
Evet haklıyım biliyorum ve soruda paylaştığın görüşünede katılıyorum @im-gay 🌈
@fanboyblink bu zaten yasa veya kural değil normallik belirtisi
bunun normal olmadığını tedavisi olduğunu söyleyen bir sürü doktor, psikolog var ama hapse attırdığınız için konuşamıyor millet zhsbsjsuwjususususjsusyyswyy
ayrıca tedavi olup düzelenler ellerinden öper kanks
@littlebabyyy Nerenden uyduruyorsun yaşını belli etme bence çok.
dhsjwhsuwuwh bence sen 18 den küçüksün onun üzerini kapamaya çalışıyorsun
ayrıca bize zararınız var demedim sadece bunu desteklemedigimi nedenleriyle belirtiyorum hiçbirinizi durduk yere aşağılamam veya şahsiyetinize hakaret etmem
bilinçli olarak üzmeye çalışmam
@littlebabyyy 18 yaş altı değilim. Saygı duymadığın apaçık ortada.
@littlebabyyy Tepkilerin ve yalan tezlerin tam tersini diyorda neyse ve insanlara saygı duymayan kişilere öyle şeyler yapılıyorsa bile iyi olmuş diyorum
Sizin hastalıktan çıkmanızı bahane edip pedofiliyi çıkaracaklar yakında göreceksin.
@littlebabyyy insan doğası hakkında birlik hiçbir fikrin yok toz mantıklı düşünen hiçbir şey bilmeyen Cahilin önde gidenisin Bir de neymiş tedavisi var diyenlere hapse atıyorlar biz hiç güleceğim yoktu eşcinsellik bir hastalık değildir herhangi bir bozukluktan veya herhangi bir eksiklikten meydana gelmeyen Her canlıda görülebilen doğal bir cinsel yönelimi farklılığıdır bunun "tedavisi" var diyen sözde doktorların hepsi dinci kesimin doktorlarıdır ki hepsinin de kaynakları 50 60 sene öncesine dayanır emin ol hepsi de aynı dinci kaynaklara bağlı.
Cinsel yönelimler değiştirilemez değiştirilmeye çalışılması dahi insanlık dışıdır (Who).
Bu sebeple elbette ki hastalık olmayan insanların doğasının bir parçası olan cinsel yönelimleri değiştirmeye çalışmak insanlık suçudur çünkü cinsel yönelimler degsitirilemez o bilgisiz beyninizi siz bu konulara yormayın kendinizi geliştirmeye bakın mümkünse tabi.
@littlebabyyy Ayrıca "tedavi olanlar" diye bir de şey yok çünkü ortada anormallik veya bir hastalik yok doğal bir cinsel yönelim var. Cinsel yönelimleri degiştirmek gibi bir şey Mümkün değildir ve denemek dahi tamamiyle insanlık dışı bir durumdur. Eşcinselleri idare et beni iddia eden dinci doktorların uyguladığı saçmalıkların hepsi bilimsel altyapısı olmayan saçmalıklardır ve gerçeklik payları yoktur ve çoğu da bastırma psikolojisine dayanır ki bu kişinin cinsel yönelimini baskilamasini sağlar yok etmesini değil ki yasaklanmıştır çünkü cinsel yönelere hiçbir etkisi olmaz fakat kişinin psikolojisini mahveder.
Değiştiğini söyleyen kişiler ya Hiçbir zaman eşcinsel olmamıştır ya da hala eşcinsellerdir çünkü hiçbir sey bir kişinin cinsel yönelimini etkileyemez değiştiremez bu imkansızdır ve insanlık dışıdır eskiden uygulanan işkence yöntemleri dahi cinsel yönelimlere etki etmemiştir.
Yani kısacası bilmediğiniz şeyler hakkında saçmalayacağınıza bol bol kendinizi geliştirin, araştırın ve bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Gerçi üremeyen anormaldir diyen birinden pek de araştırmasını beklemiyordum ya neyse ahaha.
İdare et beni=tedavi ettiğini**
Aynen böyle korkuyorsunuz bilmiyorsunuz ön yargılısınız diyerek Normal olmayan birseyi özgürlük adı altında yasallastirmaya calisiyorsunuz aferin Ucubeler
Çok haklısın ya aptallar kendilerini üstün görüyor bide
özür dilerim gözlerim
onur ayı ne ya dkfkf hoşgeldin ya şehri onur ayı 😂😂
Boyle bir sorunun sorulmasina gerek kaldigi icin utaniyorum.
@mվ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 utanacak daha çok şeyiniz var patlıcan bey erkekliğinin bitmesi gibi...
@Poncikkk98 "Erkekligim" hakkinda yorum yapabilmek haddinize degil.
Sen kimsin de böyle bir sorunun sorulması için utanıyorum diyorsun? Önce dön de bir kendine bak yahu ne haldesin testesteron seviyen kaliteli mi sonra testesteronu düşmüşler adına utanırsın okey.
@Poncikkk98 Neden bu kadar nefret ediyorsun? Ne yapti sana bu insanlar?
Değerlerimize de dinimize de aykiri. Hristiyanlikta bile haram yasak bu
yasallaşmalı. istediğim kişiyle evlenmeliyim. love is love!
Ben karşıyım istediği gibi yaşayabilir ama yasallasmamali
çok gereksiz bir şey tam aptallık
doğmaz merak etme işine baksen
Allah verirse görürsün o zaman
Allah vermez böyle şeyleri
o yüzden varlar zaten dimi xd
evet böyle olmaları onların suçu
@SosyoPsikopat
yoo doğuştan hormo bozukluğu olduğu için ayrıca öyle olanların çoğu küçük yaşta tacize tecavüze maruz kalıyor bilip bilmeden konuşma
Sapıklık iğrençlik bence de
evet bide normalleştimeye çalışıyorlar
@SosyoPsikopat Allah verirse değil dışarıdan müdahale ve baba sevgisizliği yüzünden bu haldeler sizler aptal gibi bilimsel yaklaşıp hastalık değil diyorsunuz ama sevgisiz kalma eril enerji tamamlanmamış sadecd dişil enerji ile bu hale geldiler tedavi olanlar kurtuldum diyor
yorumumu düzgün okusana o sebepleri zaten yazdım anlama sorunun mu var
@SosyoPsikopat eee o zaman bu ruhsal çöküntü yaşayan bedenin hastalığı demek oluyor tedavi edilebilir ama yanaşmıyorlar gerçekten kaçmak gibi. Bu yüzden de Allah verdi diyemezsin o onun sınavı okey ama doğuştan değil dışarıdan müdahale ile oluyor. Önce bunu bilip kendinle çelişmemen lazım yoksa doğru yoldasın👍
doğuştan da olur sonradan da olur araştırda gel
@SosyoPsikopat doğuştan olmaz anne karnında zsten müdahele ediyorlar ama bu doğuştan demek değil aşı diye yutturulan şey erkek bebeğe dişi hormonu enjekte ediyorlar plasenta hücre diye araştırabilirsin. Daha neler neler kısacası anne karnında müdahaleye doğuştan diyorlar genetik olmadığı ise kanıtlandı.
müdahale edilerek herşey düzelir zaten sonuç olarak anne karnında da oluyor öyle olan kişilerin hayat hikayelerini izle onlarda anlatır bizzat yaşadığını
Olursa kesinlikle cocuk alinamamali. Onun disinda bi sıkıntı yok rahatsiz etmedikleri surece
Bence de
Hayır yasallasmamalı.
Yasallaşmalı evlenmek onlarında hakkı
Onur ayı ne ya 😀tabiki yasalaşmamalı
Böyle bir resmiyete gerek yok isteyen zaten beraber yaşayabiliyor
Evet ben en az yirmi kişi sayarım
Islam dinine göre haramdır
Istemezuk
Ben onalara saygı duyuyorum
Ama evlenmelerini istemem
Hee evleselerde Cok ta umurumda olmaz
Adam resmi nikâhı olmasada zaten her halti yapıyor
Hem de türkiye cumhuriyeti lâik bir devlet..
Türkiyede eşcinsel birey olduğunu söylediği için insanlar öldürülüyor, sizce yasal olsa ne yaparlar?
olabilir ama katiyen çocukları olamazzzzzz olmamalı
😂😂😂
@Psikopatdonkişot?
sanane
Bu ne perhiz bu ne turşu bilinmeyen
Cocuk olmıcak evlenebilir , o zaman evlenmesinlerde. beyin bedava
@_yagmurr___ ne sanane herkesin özgür hakları var ama o çocuğa yazıkk sen 2 kadının çocuğu olmak istermiydin
@Psikopatdonkişot herkesin özgür hakları var ama o çocuğa yazıkk sen 2 kadının çocuğu olmak istermiydin
evet isterdim mutluysak sorun yok
Yok öyle bir hak. kendiyle çelişen insan
olmasa iyi. bizim toplum yapımıza uygun değil.
Kim kiminle ne isterse yapabilir
hangi güzel kardeşim o yasallaşsın diyen.
KS ye bak sen yazdığımı otomatik çevirdi. ben i p n e yazdın o kardeş yaptı. ne kardeşi ya
Benim güzel kardeşim, buyur?
@KozalaklıPizza seninle kardeş olacağımızı hiç sanmam
Yazmasaydın o zaman güzel kardeşim soruda
@KozalaklıPizza burda çok güzel bi mücadele veriyosun tebrik ederim ahahahah
İnsanların yönelimlerine saygı duyulmalı.
Yasal olmamalı. Toplumsal değerlerimizi yok ederr.
Evet benim akıllı kardeşim, mükemmel bir toplumuz. Güzel geleneklerimiz, etiklerimiz var. Eğer eşcinseller yaygınlaşırsa, hele de bi de evlenmeleri yasal olursa ALLAH korusun bütün ülke b*k olur, mahvoluruz.
Şu yasal olsun diye bağıranlar Lut kavminin neden helak olduğunu Kur'an'ı açıp okusunlar
Arkadaşım benim, senin o lut kavmini s…keyim.
Terbiyesizlik yapma
tamam abi afedersin
Sizin gibi sığırlar yüzünden İslam dini bu hâle geldi
% 34 yasallaşmalı diyenler.. kafanızı seveyim 💩
Yasal olmasın!!!
Bırakalım kim kimle sevişiyor ise sevişsin
Yasal olmamalı toplumsal değerleri hiçe sayıyor.
isteyen istediği gibi yaşamalı..
Şu an yasal değil mi?
Hayır
bi 50 sene daha olmasin