AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Kesinlikle yasal olmamalı. Üstüne bu hasta, sapık ruhlu insanlar için ağır cezalar gelmeli.
Çok saçma bişey, hem farklı cinsle evlenmekten daha fazla zevk vereceğini sanmıyorum, hem mantıklı olarak bakarsak örneğin 1 erkek ile 1 erkeğin çocuk yapamayacağını anlarız, lakin zevk meselesi, tabiki bunun da bi sınırı var.
Toplumu bir değiştirmek lazım öncelikle. Sonra yasallaşabilir.
dogru tespit...
@olesyaa toplumu nasıl değiştirmek gerek peki?
Eğitim ile olabilir. Türkiye de eşcinsel evlilik şu an yasallaşırsa bir çok eşcinsel evliler toplum baskısına maruz kalıcak, açık hedef haline getirilecek ayrıca çocuk vs evlat edinirlerse o da baskı içinde hissedecek kendini. O yüzden Toplumun eşcinselliğe karşı önyargılarını yıkmamız gerekiyor.
@lusiusm3 kesinlikle katılıyorum
Yasallaşmamalı. Yeni nesillere iyi örnek olmazlar
Bu lgbtcileri idam etmek lazım aslında dostum :D
Elbette ki yasallaşmalı eşcinseller zatem varlar evlenmeleri onlar dışında kimse için bir şeyi değiştirmez herkes sevdiği cinsle beraber olmalı ve her hakka sahi olmalı.
Bence olmamalı bizim kültür değerlemizi yok eden bir şey bunu dile getirdiğimizde yobaz falan diyorsunuz ama kimse sevmek zorunda değil onları ucube gibiler ya
@Jorf__ Hiç kimse seneler önce uydurulmuş bir değere göre yaşamak zorunda değil Herkes kendi cinsel yönelimini özgürce yaşamak zorunda ve bir ülkenin kültür değeri herkesi kapsamak zorunda. Ucube olan da sizsiniz onlar kendileri oluyorlae siz ise kendileri olan insanlaea saldıran gereksiz canlılarsınız yani gerçek ucubeler.
Aynen aynen ucube olan bizi dimi normalliği savunduğumuz için yobaz ucube ne varsa söyleyin yazık eğer dediğiniz gibi doğru olsaydı emin ol tek cins olurdu ve aynı cinsten de çocuk olurdu eşcinseller hastalıklı...
@Jorf__ Normalini savunan benim sen değil çünkü tek normallik heteroseksüellik değil eşcinsellik de doğal ve normal bir cinsel yönelim her cinsel yönelim normaldir. Söylediğin şeylerden cahilliğin belli oluyor neymiş sadece tek cins olurmuş ahahaha kimse herkes eşcinsel demiyor zaten heterolar olduğu gibi eşcinseller de var bu doğada 3 cinsel yönelim var ve hepsinin de varolmasinin bir sebebi vardır sen merak etme. Normal olmayı üremek zannetmek millattan ömcesinde kaldı geliştir biraz kendini bu kadsr da cahil olmayın. Doğada tek bir normalin olduğunu düşünmek asıl ucubeliktir ama daha çok cahilliktir ya neyse.
Bak eşcinsel biri eşcinsel misin diyor hayır diyorum haha yobaz diyor ulan ne alaka eşcinsel olmayınca yobaz mı olunuyor ya da onları sevmeyince, sevmem saygı duyarım bi allahın kulu da karışamaz
@Jorf__ Kimse sana eşcinsel olmadığın için sana yobaz demez düşüncelerinden dolayı der sabahtan beri söylediğin saçmalıkları duyan bir insan sana elbette ki yobaz der ki bu normaldir çünkü öylesin ama cinsel yöneliminden dolayı değil düşüncelerinden dolayı. Neyse uzatma daha fazla hadi. Saçma düşüncelerinle uğraşamam.
Eşcinsellere olan düşüncem bu yüzden bozuldu zaten soruyorlar yok diyoruz yobaz diyorlar öyle demeden önce ben de saygı duyuyordum boş yapma
@Jorf__ Ben de değilim böyle bir cümle duymadım tamamen karakterinle alakalı bir durum sen once herkesi bir kefeye koymamayı öğren insanlari karakterlerine göre yargıla cinsel yönelimlerine göre değil benim eşcinsellerle aram iyidir bir defa bile laf işitmedim dostlarım da var biri sana bir şey dediyse ondan nefret et o kişinin cinsel yönelimine ve bu yönelime sahip olan milyonlarca insandan değil.
@Jorf__ Yani eşcinsel değilim**
En yakın arkadaşlarımdan biri eşcinsel o iyi biri ama onun dışında gördüklerimin hepsi aptal
@Jorf__ Saçma bir bakış açısına sahipsin sabahtan beri insanların cinsel yönelimlerine etmediğin laf kalmadı o arkadaşın biliyor mu bunları dediklerini duysa konuşur mu acaba senin gibi bir saygısızla merak ediyorum. Şimdi hetero biri sana kötü laf etse heterolardan nefrer edecek misin? Etmeyeceksen aynısını eşcinseller için de yapma sinir olduğun kişilerden nefret et tanımadığın milyonlarca insandan değil nefret edilmesi gerekilen şey karakterdir kişinin cinsel yönelimi değil.
Evet biliyor bakış açımı ama arkadaşılığımızı görüşlerimiz için bozmayız
Yasalaşmamalı bence @littlebabyyy
asssla
Bence eşcinsellik gayet normal ama yaslasmasi konusunda arada kaldım. Yasallaşmamalı çünkü topluma olumsuz sonuçlar doğurabilir.
İsteğen istediği ile olsun ama evlilik sıkıntılı mesele ya
Ülkece tek sorunumuz zaten eşcinsellerin evlenebilmesiydi...
Kesinlikle yasal olmamalı.
kesinlikle yasallaşmalı
Eşcinsel birine saygı duymam.
Elbette yasallaştırılmalı hakkımız 🎉
Kimseye karişmasak iyi ama medeniyet diyede her pisliği yapmasinlar bi zahmet
Herşey zıttı ile güzeldir..
Saygı duymuyorum, ama ötekileştirmiyorum da.
tabii ki yasallasmali. oncelikle insan, insandir. yorumlara hic bakmayacagim simdi. ulkemin insanlari moral bozdurur.
O zaman dünyanin dengesi bozulur evlilik aile kurmak içindir
Birbirlerini sevmesi için illa evlenmeleri şart değil
aile ile cocuk ile olmuyor biliyorsun degil mi? iki kisi birbirini seviyorsa evlenebilir ve bu 2si evlense de evlenmese de hep ailedir. dunyanin dengesi ureme olmayacagindan mi bozulacak? su an fazla nufus yuzunden bozuluyor denge? escinsel evliliklerde cocuk olmasa bile evlatlik alabilirler degil mi? dogurup dogurup sokaga atilan cocuklar var! dunya da artik zaten bu kadar kisiyi kaldiramazken tek derdiniz "ureme" meselesi mi oldu? senin aile anlayisinin burada cocuk oldugunu dusundum ki bunu ima ediyorsun: "evlilik aile kurmak icindir" peki ya aile nedir?
Evlatlik almak mantikli değil evlatlik anca evli ama doğurgan olmayan kısır kadınlar almali çünkü en çok onlarin hakki ve eşcinsleller evlatlik aldi diyelim çocuk bu psikolojiyi nasil kaldiracak? Çünkü evi hem erkek hem kadin yönetmeli yoksa sağlik açisindan problem
bir sey soyleyeyim mi? senin saglik acindan problem var, tedavi gormeni oneriyorum.
Ailem beni iyi yetiştirdi görenlerde öyle söylerler ve söylediklerim mantikli istersen bir daha düşün
Eğer lezbiyensen bu çok günah ayrica erkeklere yönelmeni öneririm
Buna yorum yapmak istedim. Çok affedersinde görüş sahibine eşcinsel demiyorum yanlış anlaşılmasın. Nasıl erkeklere yönelebilir? Sen, karşına çıkan her erkekten hoşlanabiliyor musun? Duyguyu nasıl yöneltebiliceğini düşünüyorsun? Zaten yönlendirelemeyeceği için aşk, aşk değil midir?
@laarkin karşına çıkan her erkekten hoşlanmakta aptalliktir ona karismiyorum zaten kimi severse sevsin ama ben doğru bulmuyorum
Tamam onu diyebilirsin senin fikrin. Ama "bence erkeklere yönelmelisin" böyle bir şey yok zaten. Sen nasıl a kişine yönelemezsen onlarda yönelemezler
Hayır, çünkü evlatlık da alabilirler o zaman. Eşcinsel insanların yetiştirdiği çocuk gerçekten sağlıksız bir çocuk olur.
Hayır olmaz aksine daha iyi olur araştırma yap bu konuda.
@AlongGirlxx küçük çocuğun cinsellik denen olgudan uzak durması gerekir mesela kıyafetinde bile kadın gibi değil çocuk gibi giyinmesi gerekir. Kız ile erkek çocuk saf biçimde arkadaş olmalı, yani oyun arkadaşı. Çocuğu cinsellikten uzak tutup çocukluğunu yaşatmak ebeveynlerin elinde. Sen onur törenine çocuğu saçma sapan giydirip bayrak tutturuyorsan bunun hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. Şimdi çocuğun gözü önünde sevişenler bile var ne yazık ki. Bu, çocuk psikolojisi açısından aşırı yanlış. Çocukların saflığını ve masumiyetine kirletmenize iizin verilemez.
Bu konularda hiçbir fikrin olmadığın hiçbir araştırma yapmadığın ve tamamen kendi düşüncelerinle konuştuğun belli oluyor. Çocuk cinsellikten uzak tutulmalıdır derken? 2 tane babası olunca çocuk cinsellik içinde mi yaşıyor zannediyorsun? 2 anne 2 baba bir anne bir baba tamamen aynı şey. Ne zannediyorsun 2 babası olunca çocuğun yanında cinsellik falan mı yaşayacaklar Siz nasıl cahillersiniz böyle be. Sen 2 babası olan çocuğun zorla hemcinsi ile beraber olmaya zorlanacağını falan mı zannediyorsun? Sen mağarada falan mı yaşıyorsun Bu nasıl iğrenç bir düşüncedir böyle hiçbir eşcinsel çift çocuğunun cinsel yönelimine etkide bulunmaz kimsenin çocuğununu zorla eşcinselyapma gibi bir çabası yok. Çocuğun İki tane babası olması demek iki babanın çocuğu yetiştirmesi demek ne zannediyorsun erkek çocuğuna elbise mi giydiriyorlar siz cidden kafayı yemişsiniz.
Ayrıca Onur yürüyüşlerinde kimse çocuklara zorla bir şey giydirmiyor renkli kıyafetler renkli makyajlar yapılıyor Çünkü konsepti bu insanlar oraya çocuklarıyla eğlenmeye gidiyor.
2 babası olunca çocuğun önünde sevişecekler ama bir anne bir babası olunca bunlar olamayacak mı zannediyorsun siz? Yok siz ciddi ciddi kafayı yemişsiniz ya normal değilsiniz.
Gidin gerçek hayattaki eşcinsel eve beyinleri araştıran eşcinsel evebeynleri olan çocuklarının üzerinde yapılan araştırmalar eşcinsel evebeynlerin çocuklarının toplumun geneline oranla daha mutlu gelişimsel açıdan eksik olmadıklarını akranlarına oranla daha hoşgörülü saygılı insanlar olduklarını gösterir. Dünyanın en genç başbakanı Sanna marin 2 anne ile büyümüştür be daha nice örnek var.
Bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yapıp durmayın ya gerçekten araştırın ya da susun çünkü hiçbir şey bilmiyorsunuz.
@AlongGirlxx bir erkek çocuğuna ruj sürüp peruk takıp kadın kıyafetleri giydirirlmesini normal karşılıyorsun o senin çarpık görüşin zaten. Buna çocuk istismarı denir.
Bu söylediğin şeyin eşcinsel evebeyinlerle ne gibi bir alakası var Kaç tane eşcinsel evebeyn gördün hayatında Görende bütün eşcinsel evebeynler bu şekilde davranıyor falan zannedecek oradan buradan duyduğun şeylerle kendini kandırma gerçekleri araştır erkek çocuğuna ruj sürmek demişsin buradan bile zihniyetin belli işte bir çocuk ne isterse onu sürer ruj dediğin bir boyadır o onur yürüyüşünde giden her insan Değişik ve farklı makyajlar yapar suratlarını rengarenk boyarlar orada olmanın gereği budur bir çocuk doğum günü partisinde de yüzünü boyayabilir Ama siz bunları anlamazsanız boş ver.
"Onur" ayııı mıı 😄😄😄 hayır yasallaşmamalı!!!
Neden peki yasalaşmamalı?
Aslaaa.
Yasallaşmalı ya da hayır yasallașmamalı gibi bir fikir beyan etmiyorum ama diyelim ki yasallaștı çok büyük kavga çıkar. Ülkemiz bunu kaldıramaz
Evet ama ülke çok sorunlu. Keşke yasallaşsa.
Yasallaştırılmalı hakkımız bu 🌈
Tasvip etmiyorum kesinlikle
yasallaşmalı, love is love.
Kanka atatürk zamanında kadınlar yeni yeni çarşafı salıyordu onun da yeniden her yerde kabul görmesini ister misin? Ayrıca atatürk bu sözü gerçekten söyledi mi belli değil, söylemiş olsa bile günümüz için doğru olmak zorunda değil
@littlebabyyy Onun sözü olduğunu nerden biliyorsun
Atatürk söylediği için?
Her yerde var bu söz
@littlebabyyy ve bu adam benim umrumda değil
BU adam derken bizden saygı beklemen peki?
#yallahholandaya o zaman 😌
@uysgf2
@Im-Gay Atamıza saygı duymayanı her türlü ötekileştiriyoruz merak etmeyin, size bu ülkeden ekmek çıkmaz, yallah sapık atalarınızın olduğu yabancı ülkeye yallah!!!
Onur ayına bak😂 hayır
ne onur ayıymış arkadaş
yeter be
Yasallaşırsa ülkede iç savaş cıkar.
Yasal olursa sonuçları ne olur kestiremiyorum.
Saçmalık. Olmaz, olmasın çok akılsızca olur.
Hayır yasallaşmamalı.
Evet tabii ki yasal olmalı
Yasallaşmamalı.
Kesinlikle yasal olmalı
Kim napıyorsa yapsın ülkemizi ahlaksızlaştırmadan
ne ahlaklı bir ülkee
@_yagmurr___ Sadece bu konu için değil genel bahsettim 🙄
Evet.
bence yasallaşmalı
Hayır yasal olmamalı
Yasal olmamalı
Hayır
insanların kendi tercihleri aslında bilemedim
güzel yorum
yasallaşmalı #loveislove 🌈
Evet
iki tarafta okeyse bana laf düşmez
Hayır
Evet yasallaşmalı
@littlebabyyy neden her yere bunu koyduğunu çözemedim
Yasal olmamalı.
Bence yasallaşmalı
Yasal olmalı tabiki
Hayır
Tabi ki Hayır !!
Hayır
Onur ayı yok bence, saygı beklesin isteniliyor fakat şöyle söyleyebilirim toplumu rahatsız etmedikleri kendi aralarında olduğu sürece saygı duyarım kimseyi rahatsız etmiyorlar diye. Fakat Ramazan ayında insanların en hassas olduğu dönemde yürüyüşler yapıp soyunarak dans ederek diğer insanların toplumsal olarak rahatsız ederek, dini inançlarına saygısızlık yaparak, huzur bozulursa o insanlar size kızmakta haklıdır. Cinsel eğilim ne olursa olsun bunun başkalarının bilmesine ne gerek var? Senin cinsel tercihin seni ilgilendirir bir başkalarını değil. Cinsel tercihi kimin ne olursa olsun bir başkasını ilgilendirmez bunu reklam etme gereğide yok.
Bugün eş cinsel evlilikler gerçekleşirse yarın öbür gün hayvanlarla evlenme ilişki, çocuklarla evlenme ilişki vs. gidecek böyle. Dünya çok daha kötü hal olur zaten. Bu tür şeyleri normalleştirme yaptıkları için dünyamız şu an bu halde. Örgütler kurarak insanlara bunu normalmiş gibi anlatıyorlar yıllarca sürüyor bu projeler yaygınlaşınca kanun çıkartılması için baskı yapıyorlar böyle böyle düzenleri bozup dünyayayı daha kötü hale sokuyorlar.
ht tps://w ww. dailymotion. co m/video/x7vdg56
Rusya dahil bir çok ülke bunun değişmesini istiyor.
Toplumu bozma dışında, nüfusun azalmasında da çok büyük bir etkendir.
Insanlar arasinda Evlilik demek, Nikah demek, bu bir özellik.
iki ayri cinsin bir raya gelip aile kurmasi demek, bu aileden dogan cocuklar anne sevgisini, baba sevgisini aile sevgisini tattiran bir ortamda, ailenin verdigi sicak ortamda, özellikleri ile yetismesi demektir.
Escinsel bir evlilik demek bu aile yapisina tecavüz etmek demektir, anlamina küfür etmek demektir.
Evli bir cift ortamlar uygunsa cocuklari olmasa dahi evlaklik edinebilecek, düsünün, iki escinsel erkegin bir erkek cogunu evlat edindigini? Bu cocuga nasil örnek olacaklar, bu escinsellerin, o cocugu istismar etmeyecegini nerden biliyorsunuz.
Avrupada bircok escinsel erkek, taylanda özelikle cocuk istismari icin gidiyor, baya bildiginiz sedks turizmi! Ayrica müslüman bir ülkede Haram kabul edilen birlikteligi birde yasalastirmak neyin nesi.
Birlikteliklerine birsey demiyorum, escinselliklerinede karsi degilim, onlarin kendi hayati ama bu demek degildir ki, tüm dünyada anormal kabul edilen cinselligi , topluma zorla dayatip normal göstermelerine karsiyim, hele hele evlilik gibi bir kurumu taciz etmelerine tamamen karsiyim.
Yorumlar o kadar saçma ki, başka ülkede eevlenebilir diyenler var, sanki ülke senin ve senle evlencek. Düne kadar çocuk evliliği yapılıyodu bu ülkede, çocuklarla evlenen dedeler vardı. Bu ülkenin geçmiş düşüncesi pekte düşünmeye yönelik, kafa patlatılmış bi düşünce değil, güzel sapıklıklar, güzel bağnazlıklar ve gericilik ile dolu. Eşcinselliğe karşı olan düşünce de bu kafalardan geldiği için pekte doğru olduğu söylenemez. Sanki ülke sadece sizinmiş gibi, sanki parmakla saycak kadar az bi kitleymişte bi iki kişiiy gönderince bitcekmiş gibi, size uymayan düşünceyi ülkeden kovmaya çalışırsanız, o zaman zamanında başörtüsü olaylarında size yapılanları da haklı çıkarmış olursunuz. 80lerde halkın %90ı başörtüsü istemedi üniversitelerde, halkın düşüncesi o zaman farklıydı, ne kadar dindar bi hallk olsa da, şu an şeriatı istemeyen müslümanlar gibi, o zaman da başörtüsü istenmiyodu. O zaman çoğunluk karar verince her türlü zulüm yapılabilcekse, bu verilen kararın tekrar yürürlüğe girmesi ve başörtüsünün yasaklanması gerek çünkü halkın çoğunluğu istemişti.
Özgürlüğün ne demek olduğunu anlayamayan ve öğrenemeyen nesile, yasakların içinde büyümüş nesil gelip öğretir. Sizin yasakçı düşünceniz sayesinde bu gün dinden uzaklaşmış bi gençlik yetişiyor, ektiğiniz gericilik tohumlarının neye tekabül ettiğini gözlerinizle görün de o zaman ne hissetceniz bakalım. Bu gençlik sadece sizin değil, inancınızın da aynı yasakları barındırdığını görünce, sadece sizi dışlamıcak, inancınızı da dışlıcak, o zaman özgürlük diye dolaşırsınız.
çocuklarla evlenen dedeler vardı demişsin bu doğru olmasa bile haram değildir lanetlenmiş değildir. sen lanetli olan bir durumu bize bu örneklerle normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsun. git kiminle nerede zikişiyorsan zikiş çıkıpta bunun yasasını isteme normal karşılamamızı bekleme.
@tecrubebılgı Evet lanetli değil çünkü çocukla evlenen bir peygamber, pedofilileri niye lanetlesin? Direk inancınız yanlış, sizin inancınız bi şeyi lanetliyosa, o yanlış olan değil doğru olan şeydir.
Hayatında eşcinselliğin tıbbi dayanaklarını araştırmamış insanlar saçma sapan yorum yapıyorlar. En komik tarafı da ‘herkesin sevgisi kendine’ demezler mi? Salt haliyle sevgi duymakta bir sakınca yoksa diğer sapık zihniyetli insanlar da yaptıkları çirkinlikleri bu şekilde savunabilirler.
İki türlü eşcinsellik bulunur, birincisi hermafrodittir ve bu tip insanlarda doğuştan çift cinsel organ bulunur. Baskın olan hormanlarına göre seçimini yapar, ki böyle insanların fizyolojisi bu şekildedir ve İslam dininde de belki anayasada olmadığı kadar bu insalara özel hak ve hukuk tesis edilmiştir, evliliklerinde de bir problem yoktur.
İkincisi ise doğuştan çift cinsiyetli olmayan fakat fallik dönemindeki yanlış yönlendirme ve yetiştirme tarzından dolayı hemcinsine ilgi duyanlardır ki, bu şekilde olan insanların tedavi olması gerekir. Tek tip dünya düzeni için insan nüfusunun fazlalığı herzaman tehdit olarak algılanmıştır ve eşcinsellik gibi meseleler bu düzene hizmet etmesi için kasıtlı yaygınlaştırılır. Doğuştan eşcinsel olmayan insanların sevgileri ya da evlilikleri meşrulaştırılamaz, popülirist söylemlerle legalleştirilemez. Bu fikirlerin arkasından giden insanların belki birçoğu ne işin fizyolojisini ne de sosyolojik yansımalarını bilip okumuşlardır.
Kimse benim içimden gelen saf duygularıma karışamaz, herkesin sevgisi kendisine, hayvan seviyorum (!)?
Yorumları okudukça kusasım geliyor. Kimisi yallah arabistana demiş kimisi toplumdaki diğer var olan problemleri söylemiş kimisi de geri kafalı demiş desteklemeyenlere. 😪😪
Öncelikle tanrınız önce kişinin çift organlı doğmasına izin verip, sonra bunlardan birini seç dediği için kendisiyle çelişiyor. Böyle bi şeyin olmasını istemeyen tanrı başta öyle yaratmaz, tabi ortada tanrı olmayınca böyle şeyler oluyor. Tabi birinde gözle görülür çift cinsiyet varken ona karşı çıkamıcağı için muhammed mecburen böyle bir yola başvuruyo ama diğer eşcinsellik mikro boyutlarda olduğu için o dönemde bu kanıtlanamıcağından güzelce eziyor doğanın insana verdiği hediyeyi. Çift organla doğmakta, eşcinnsellik vb durumlar da anomalidir, anomali insanlığın bu hale gelmesini sağlayan şeydir, evrimde de anomali olur, anomali farklılıktır. Senin vücudunda olmayan bi duyguyu zaten yaşayamazsın, bu yüzden eşcinsellik vücutta var ki yaşıyolar Doğa insana bunu veriyosa ortaya yeni bi tür çıkabilir bi gün erkeklerin doğurduğu, bu yüzden çift cinsiyetli insanlar doğuyo olabilir. Tanrı diye bir tane kitabın peşinden gidenlerin, ne doğadan ne insandan anlamasını beklemiyorum. Eşcinsellerin olduğu yerlerde insanlık var, sizlerin olduğu yerde ise insanlık suçu.
Tanrınız demiş la 😂
Şu meseleyi ateizme bağlamak da ne biliyim. Tamam en mantıklı sensin tamam
Ahaha bilim tıp demişsin ama söylediği şeylerin ne benimle ne de tıpla en ufak bir alakası yok. Öncelikle bahsettiğin şey çift cinsiyeti demek Ve eşcinsellikle bir alakası yok çift cinsiyetli olmak bir cinsel kimliktir eşcinsellik bir cinsel yönelimdir cinsiyetlerle alakası yoktur. Eşcinsellik kişinin hemcinsinden hoşlanması anlamına gelir ve doğada de Her canlıda görülebilen gayet doğal ve normal bir cinsel yönelim farklılığıdır bir bozukluk değildir ne aile ile ne de dışarıdan birinin müdahalesi ile değişebilecek bir durum değildir tamamen doğuştan gelir ve digal bur cinsel yönelimdir HASTALIK FALAN DA DEĞILDIR da işte gerçek bilim bu. Bilmeden konuşma. Ayrıca 3 tane cinsel yönelim var senin bahsettiğin hayvanlardan hoşlanmak gibi bir şey cinsel yönelim değildir ve eşcinsellerle hiçbir alakası yok Olamaz da alakasız şeyleri bir tutarak kendinizi rezil etmeyin neyin ne olduğunu öğrenin
@Pırtcık Allah seni bu söylediklerinle imtihan etsin. Ayrı birşey söylemiycem kafir
@Abm-Fitness Şu davranışlarınızdan dolayı topyekün tüm dünya tarafından dışlanıp kabul görülmemesi gereken varlıklarsınız.
Okumanızı rica ediyorum lütfen:) daha çok okuyun daha az havlayın👍🏻
Sanırım birileri gerçekleri yazdığım için benim yorumumu silmiş en iyisi tekrar yazayım.
Burada bilimden bahsettiğini söylemişsin fakat yazdığını şeylerin tek bir tanesi bile bilimle tıpla alakalı değil tamamen uydurma ve komik. Söylediğin şeyi çift cinsiyetli olmak ve bunun eşcinsellik ile hiçbir alakası yok. Çift cinsiyetlilik bir cinsel kimliktir cinsel yönelim değil.
Tek bir türlü eşcinsellik vardır o da cinsiyetler ile alakası olmadan gelişen bir cinsel yönelimdir. Eşcinsellik gayet doğal her canlıda görülen bir cinsel yönelim farklılığıdır ve kişinin hemcinsinden hoşlanması demektir.
Eşcinsellik hatta hiçbir cinsel yönelim hiçbir şekilde doğum sonrasında oluşmayan sonradan değişemeyecek tamamen doğum öncesi anne karnındaki genetik özellikler ile şekillenen bir durumdur. Doğum sonrası cinsel yönelimleri değiştirmek tamamen imkansız ve bilim dışı bir durumdur saydığın şeylerin hiçbiri bilim dünyasında kabul görmüyor kimseyi kandırmaya çalışma en başta kendini. Aklı olan araştıran kimse bu saçmalıkları yemiyor haberin olsun.
@AlongGirlxx Bilim dünyasında kabul görmüyor mu? Sonradan cinsel yönelimi değiştirmek asla mümkün değil mi? Ahahahhaa. Korkarım ki tüm bilgi birikiminiz sosyal medyadan ibaret :))
Evet söylediğin şeylerin gerçeklerle ve bilimle en ufak bir alakası yok belli ki bilgilerin 2 3 dinden başka fikri olmayan cahilin söylediği lafların ezberinden ibaret aklı olan biri bulanlar zaten bilir. 2 tip eşnsellik var demişsin öyle bir şey yok söylediğin şeylerden biri cinsel kimlik diğeri cinsel yönelim bilimde de bu böyle interseksüelligin eşcinsellille uzaktan yakından alaksı yok bu bir.
İkincisi elbette ki sonradan hiçbir müdahale birinin cinsel yönelimini etkileyemez yonelimler anne karnında meydana gelir çevresel etkenler bir kişinin yönelimini etkileyemez. Bir kişinin cinsel yonelimi de ne olursa olsun değişemez. Cinsel yönelimler değiştirilemez değiştirilmeye çalışılması dahi insanlik dışıdır (WHO). Bu konuda yapılan binlerce makale var aç biraz oku. Bastırma psikolojisi kişinin cinsel yönelimini baskılar yok edemez.
Söylediğin cümleleri hangi dinci psikologdan ezberlediğini çok iyi biliyorum ama yemezler bilim diye savunduğun bu yalan dolan saçmalıklarla kendini kandırabilirsin ama bilen birini asla yani ben yemem daha fazla rezil olma git çevrendeki cahillere anlat bu saçmalıkları.
Sırf dininiz gereği gerçekleri kabullenememeniz ve eşcinselliği anormal göstermek için çabalamanız tamamen bilim dışı ve emin ol ki bilen araştıran kimse bu saçmalıkları yemiyor gerçekleri reddedin bakalım nereye kadar devam edecek bakalim daha ne bomboş sebepler uydurup bilim diyeceksiniz 3 5 dinci şaklaban "doktorun" saçma sapan uydurma bilim dışı lafına yazık ki ne yazık size.
Eşcinsellik siz labul etmemek için 40 takla atsanız da hiçbir sekilde bir bozukluktan bir eksiklikten meydana gelmeyen her canlıda görülebolen bir cinsel yönelim farklılığıdır ve cinsel çeşitliligin bir sonucudur işte gerçek bilim bu ister kabul et ister kabul etmemek için saçmalıkları uydur uydur dur siz uydurmayı seversiniz...
Ya bir de nüfus projesi falan demiş klasik dinci komplo teorici cahil tip ahaha keşke biraz araştırsanız ama nerde be sizde o kafa ancak saçmalıyın durun ahahaha.
olayın onur ayı diye lanse edilmesini pek anlayamadım. ama bende yumusak fikirliyim bir ali ayseliğe meyilli ise o kendi kararıdır. ya da ayse ali. ya da erkek erkeğe ilişki sevebilir ya da kızkıza. evlenedebilirler bence hava hos. ama bu olayın cok da desteklenmemesi gerektiğini düşünüyorum. hani mesru mu değil. dini acıdan direk ayet var. ama müslüman değilsen din manasız diyebilirsiniz. sosyal acıdan da hos değil. ama saygım da var. george michael misal gaydı. her ne kadar anlamasam da bir erkeğin erkek sevebilmesini söyle düşündüm ya kız olsaydım. kız olsam kesın lez olurdum:D dedim ıcımden. kızlar güzel yaratıklar ne me lazım erkek. modum buydu. düşünün george abimzi adam yakısıklı fizikli havalı mehur ona ragmen kayıplarını da düşünmüştür. adam ne yürekli. bu arada kızlar baksın özellikle cok yakısıklı bir arkadas bu arada. vefat etti diye biliyorum ayrıca. neyse
bence yasalasmalı ama su an uyfun zaman değil. su anda uygun ortam yok. yasalasırsa vaktınden once zamansız yani zarar gorur tum toplum ona uygun atmosferi olusturmak lazım. 2. olarak da topluımda karsı cınsleri bir araya getirmek gerek. iş yerinde biriyle tanıstım manıtası yokmus mis gibi de kız. artık birbirimize yabancıyız kim ne derse desin.
Bunun ne büyük bir hasaret ve helâket olduğunu anlamak istersen şu temsilî hikâyeciğe bak, dinle:
Eski zamanda iki kardeş, uzun bir seyahate beraber gidiyorlar. Gitgide tâ yol ikileşti. O iki yol başında ciddi bir adamı gördüler. Ondan sordular: “Hangi yol iyidir?” O dahi onlara dedi ki: “Sağ yolda kanun ve nizama tebaiyet mecburiyeti vardır. Fakat o külfet içinde bir emniyet ve saadet vardır. Sol yolda ise serbestiyet ve hürriyet vardır. Fakat o serbestiyet içinde bir tehlike ve şakavet vardır. Şimdi intihabdaki ihtiyar sizdedir.”
Bunu dinledikten sonra güzel huylu kardeş sağ yola gitti ve nizam ve intizama tebaiyeti kabul etti. Ahlâksız ve serseri olan diğer kardeş, sırf serbestlik için sol yolu tercih etti. Zahiren hafif, manen ağır vaziyette giden bu adamı hayalen takip ediyoruz:
Bedbaht kardeş bir zaman gitti önüne büyük bir çöl çıktı, o çöl yolculuğunda yüzler çile çekti ve eziyet gördü, sonra önü büyük ve padişahsız bir şehre çıktı, nizamsız, imtizamsız, adaletsiz izbe bir şehir, o şehrin ahâlisi Haysiyetsiz, serkeş ve sefahatkârane, ehemmiyetsiz, yaşıyorlardı, bu kişi o şehre girdi dilenci muamelesi gördü ruhu hadsiz korkular altında ezildi, her hâdisattan titredi ve âsi cezası gördü.
Diğer kardeş ise gitgide önüne büyük bir bahçe çıktı,
O bahçeye girdi hem o bahçeden istifade etti hem istirahat etti, tekrar yola çıktı tâ önüne ihtişamlı bir şehir çıktı o şehrin âdil bir padişâhı vardı ve o şehrin ahâlisi ehemmiyet görüyordu, mükemmel bir intizamı ve nizâmı vardı, o da o şehrin ahâlisi gibi nizâma tebaiyet gösterdi.. o adama bir ev takdîm edildi, padişâha minnettar eyledi saadet içinde yaşadı gitti...
Ülkemizde cinsel rüşt yaşı 18 ama başka ülkelerde böyle değil. Gelişmiş ülkeleri sayarsak 13'ten başlayan bile var. Sonra Avrupa'da yaygınlaşan ensest mağdurları var. Daha Nisan ayına kadar Fransa'da cinsel rüşt yaşı belirlenmemişti. Ve o lgbti yürüyüşlerindeki bazı pedofilik görüntüler gerçek.
Aile insan üreme sisteminin korunması için temel yapıdır. Bu çağda ve yüzyılda hangi birey 20 yaşını geçmeden doğru ilişkiler yaşıyabiliyor? Heteroseksüeller de dahil herkesin istediği gibi cinsellik yaşamasına karşıyım. Bu olay batı ülkelerinde yasallaştı evet ama sıra neye geldi? Ensest ilişkilerin, açık ilişkilerin, pedofililerin normalleşmesi mi?
Hepsi zincirleme haraket ediyor farkında mısınız? İnsanları çomar, dar, örümcek beyinli diye etiketliyeceğinize ilk önce at gözlüklerinizi çıkarmayı öğrenin.
Ben herhangi bir insanın istediği gibi cinsellik yaşamasına, istediği gibi vücudunu değiştirmesine karşıyım. Karmakarışık bir dünyada yaşamak istemiyorum. Yolda öpüşen eşcinselleri görmek istemiyorum! Kimseyi görmek istemiyorum. Bakış alanıma girmesinler! Kafamı çevirmek ya da gözümü kısmak istemiyorum!
Hisleri farklı olsa bile herkes duygularını gömmesini bilecek!
Ben biseksüelim, eşcinselim transseksüelim diye gezenlerin bir kısmının da gerçekten öyle olduğuna inanmıyorum.
Ben biseksüelim diyenleri kastediyorum ben biseksüel değilim yoksa.
Ne yazık ki bu pislikleri bahane edip pedofiliyi hastalıktan çıkaracak lanet pedofili dsö
Avrupa'da farklı ne görsek hemen ülkemize getirelim dersiniz; önce evlilik dışı cinsellik normalleşti bunu da 10 kişiyle aynı anda konusma ve aldatma olarak uyguladiniz (avrupada bile 10 kişiyle konuşmak "onursuzluk"tur). Şimdi de escinselleri normallestirme çabası. Tabiki bunu da yine kendi tarzimizla yani cinsellligi on planda tutarak yapma cabasindasiniz (Avrupada sevgisel birliktelik vardir escinsellerde bile). Kerimcan gibi kafasizlardan nasıl bir sey olarak uygulanmaya çalışıldığını gorursunuz sürekli cinsellik on planda. Sirada da koreli erkekleri normalllestirme çabası var gibi: tuysuz seftali, makyaj yapan, zayif feminen erkekler. Hepsine de karşıyım çünkü doğru yanlış sorgulamadan özentilikten öteye geçmiyor bizdeki versiyonlari. Kendini arkasından gibtirmek isteyen de varsa gizli gizli yapsin bu halk yeterince iğrençlikle baş ediyor zaten...
Ben karşı çıkan insanlarla empati kuramıyorum. Sen çevrende lgbt bireylerle yakın ilişkiler kurmaz ya da arkadaşlık etmezsin olur biter. Toplumsal değerciler var bide. Arkadaş 2 kişinin arasında olan ve insani güzel duyguların temelini oluşturduğu bir şey kime neden zarar versin. Ülkenin hangi değerine karşı bu kadar koruyucuyu ya da ilgililer bu insanlar. Öz kızını taciz eden , ayrılmak isteyen eşini öldüren , genç bir kadına tecavüz edilip yakılan bir ülkede yaşıyoruz. Ben hetero bir bireyim , ama eminim ki sadece Lgbt bireylerin yaşadığı bir ülke olsa , günümüz Türkiye'sinden 10 kat daha ahlaklı ve güvenli bir yer olurdu.