Ailem yıllardır hakaret ediyor ne yapmalıyım?

Merhaba bugün olan mevzuyu özet geçmek istiyorum. Ben yıllardır numaralı lens takan bir insanım, almışken renkli alıyorum. Bazen kahverengi bazen yeşil takıyorum. Zaten gerçek göz rengim ela. Bu hafta mavi lense heveslendim ve aldım. Keşke almasaydım dedim. Annemin etmediği hakaret kalmadı, üzerine küfürler etti. Babam suratima baktı "sana acıyorum" dedi. Bir sürü küfürler etti. Son 1 yıldır beni yemek yemem için hakaret edip duruyorlar. Bana kemik torbası, tüysiklet diyorlar. Yemek yediğim halde daha çok yedirmeye çalışıyorlar. Her kahvaltıya oturduğumda ilk konu benim ne kadar zayıf olduğum oluyor. Sofraya ailemle oturmak istemiyorum. Tırnaklarımı uzatsam hakaret ediyorlar ve zorla kesiyorlar. Saçımı boyasam&kessem&uzatsam dünyanın en aşağılık varlığı ben oluyorum. Artık yaşım büyüdükçe kaldıramaz oldum. Bunlar en basit örnekler geri kalanını söylemek istemiyorum. Sürekli tehdit edilmekten ve hakarete maruz kalmaktan çok sıkıldım. Bir kız arkadaşım var kardeş gibi yakınız yıllardir. Onun yanına taşınmalı mıyım? Ama işim yok. Üniversiteye gideceğim nasıl olacak. Ayrıca ben evden ayrılırsam ya beni bulup bana zarar verirse babam? Ve yurtdışında üniversite kazandım. Ama ilk başta belli bir miktar paraya ihtiyacim var. Dişimi sıkamıyorum artık. Babam ben olmasaydim sen kerhanelere meze olmuştun diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yazım hatası yapmışım kusura bakmayın. Düzeltemiyorum da gönderildiği için
Ailem yıllardır hakaret ediyor ne yapmalıyım?