Üniversiteye geçince akrabalar ve anne babamın zoru ile kapandım. Üniversiteye geçene kadar da açık giyinemiyordum; en açık giyimim kisa kollu ve dar pantalondu.. Kendimi övmüyorum ama çok güzel bir kızim herkes beni Hülya Avşar a benzetiyor, yeşil gözlü, bazen de mavi göze dönen bir göz rengine sahibim çekici bir kızim fiziğim manken gibiydi. Yüzüm çok güzeldi, zekiydim de sınıf birincisiydim edebiyat hocam bile beni çok beğenirdi. Tüm erkekler arkamdan taş gibi kiz derdi peşimden koşan çok erkek oldu, kızlar bu nedenden dolayı beni sevmezdi ama ben hiç bir erkege yüz vermedim ilk ve son olsun sevgilim istedim çok çok pişmanım şu an nedenini hemen kısaca anlatıcam : ağırbaşlı ve efendi bir kiz derdi çevrem benim icin, istesem çok ortam yapacak güzelliğe sahipken kimse ile konusmazdim asosyal takildim orataokul da da lise de de. Popüler güzel kızlar yanıma gelirdi seni arkadaşlarım ile tanistirayim çevre yap diye ben red ettim hepsini. şu an instagram da takipçi sayım 110 mesela otuz kırkı akraba zaten. Universitede ki kızlara bakıyorum instagrama şort, mini etek giyerek fotoğraf atmışlar instagram profilleri açık bir ton makyaj yapmışlar takipçi sayıları 450-500 ben cok daha güzelim ama maalesef ailem yüzünden zorla kapandığım icin kapali resimlerimi atıyorum tarzım çok güzeldi bir de çok güzel giyinirdim. Hep açlık giyinmeye heves ettim izin vermezdi ailem, bu sitede 14 15 yaşındayken sort, elbise giymek istiyorum ama ailem izin vermiyor diyr soru paylaşıyordum hattaaa😂 şu an 22 yaşındayım takip çıkıyor bana da o kadar çirkin ve mülayim kişiler çıkıyor ki. Annem de çok güzel kadındı savcı bir adam koşmuştu peşinden hatta kadınlar kıskançlıktan engellemişti şu an kendisinden 15 yas buyuk ve yanına yakışmayan çirkin bir adam ile evli vr çok mutsuz istemeyerek evlendi. Kaderimiz ayni gibi duruyor taliplerime bakıyorum hepsi çirkin ve benden büyük kilolu tipler kapalıyım ve düzgün giyiniyorum pardesu giyinirim hep mesela ondan dolayı aklı sadece evlililik, sekse calidan erkekler geliyor yanima ben cok eğlenceli esprili ve bakimliyimdir hepsi odun, bakımsız ve malın teki. midem bulanıyor artık inanılmaz derecede. Lise de çok yakışıklı popüler çocuklar vardi hepsi çok güzel bulurdu beni inci de çok güzel kız haa derdi. Sonum annem gibi olacak gibi. Keske ortamlara girseydim. Bunaldım açılmak istiyorum. Napmam lazım? Ailemin yanında okuyorum üniversiteyi. Bu saatten sonra yasayayim bari hayatımı
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de taliplerin hepsi muhasebeci mi olur arkadaş. Ben hemşireyim doktor, savcı da gözüm yok zTen. Genc mühendis istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer