Kafayı yiyicem ben bu adamdan nasıl kurtulurum?

yurt dışında bı projede işe başladım patronumla aynı evde kalıyoruz her şey iyi güzel ama adam gölgem gibi oldu ya 24 saat adamı görmekten bunaldım sabah beraber kahvaltı sonra ise gel mesai bitene kadar zaten beraberiz akşam oluyor nereye gidiyoruz diyor bana takılmasın diye namazında niyazındaki adama diyorum ki cluba gidicem o bende geleyim senle diyor limonata içip tüm akşam boyunca beni izliyor hep bişeyler konuşuyoruz cluba kulaklık getirip 1 tanesini bana taktırıyor türk halk müziği dinliyoruz yaşı benden büyük diye evde yemekleri ben yapıyorum bulaşıklari ben temizliyorum ulan aksama kadar zaten pert oluyorum bide evde üzerimden geçiyor yoruldum uyucam bu gün dışarı çıkmak istemiyorum diyorum odama giriyorum 20 dk sonra kapıyı çalıyor direk ben gel demeden odaya girip çay demledim gel beraber içelim diyor gece 12 ye kadar Karadeniz'in güzelliklerini Allah'ın bize lütuflarını tonlarca aynı vasiyetler anlatıyor ulan bı sal beni ya bı sal arkadaş ya aglicam adamı tersleyemiyorum ama böylede hayattan soğuttu beni
Kafayı yiyicem ben bu adamdan nasıl kurtulurum?