Bizim yan sitede oturan bir adam var ben 27 yasindaym oda 48 vardir surekli gozu bende bana uzaktan el salliyor eliyle beni gorunce selam veriyor iki kolunu aciyor ne demekse artik telinin fenerini acip uzaktan bana tutuyor arabasinin sinyalini acip kapiyor felan evli ve 2 cocuklu kendisi surekli goruyorum calismiyorda heralde surekli evde ben disari ciktimda ya da balkonda goruyorum surekli bizim balkonu dikizliyor yanima tanismaya bile geldii dusunun artik tanisalim felan dedi cevap vermeden gittim umut etmesinn diye ama anlamiyor Bu arada 6 senedir pesimde diyorum artik heralde aşık olmuş? arkadasimla beni gorsun diyelim balkonda oturuyoruz hemen asagi geciyor balkonun butun konusmalarimi felanda dinliyor ne ogrenmek istiyosa sbaah 9da uyaniyorum demistim sbaahin 9unda arbaasini alip bizim balkonun altinda bekliyor saka gibi adam 😀
Güncellemeler
+1 yıl
Işe basladim 3 gun oldu hergun 6 bucukta donuyorm arabayla otoparka giriyorm bakiyorm 6 buckta otoparkta beni bekliyor 😀😀
Evet yasida benden fazla evet tanismak belki sevgili olmak evlenmwk istiyor ama evli barkli cocuklu olurmu hic utanmiyor belki asik oldu insanlik hali ama sen bunu faalieyete geciremezsin
Fakat sen buna birşey yapmadığın için bu senden yüz bulmuş takıntı haline getirmiş bunu senin gelme saatlerin falan uyanma saatlerin evden çıkma saatlerin sonunda çok büyük zarar görebilirsin dikkat et kendine bence konu ciddi bir hal alıyor sen böyle bakıyor ediyor diyorsun ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence git rahatsız olduğunu söyle olmadı hayatımda biri var de hala devam ediyorsa bir erkek arkadaşından yardım iste
Yalqndan yanindan gecerken nisanlancam dedim bnu duydu daha cok ilgili olmaya basladi
Onun kafasındaki ney bilmiyorum ama güzel bir dayak istiyor canı gibi geldi bana
Işe basladim 3 gun oldu hergun 6 bucukta donuyorm arabayla otoparka giriyorm bakiyorm 6 buckta otoparkta beni bekliyor benim. ise girdigimi bile anlamis yara ogrenmis kesin annemi feln dinlemmistir allah bilir balkonda
Aynen güzel bir dayağa ihtiyacı var onun.
Kesinlikle derdi benle ne sizce
Seni beğeniyor olabilir arzuluyor olabilir ama yanlış yapıyor evli çocuklu diyorsun
Evet yasida benden fazla evet tanismak belki sevgili olmak evlenmwk istiyor ama evli barkli cocuklu olurmu hic utanmiyor belki asik oldu insanlik hali ama sen bunu faalieyete geciremezsin
Fakat sen buna birşey yapmadığın için bu senden yüz bulmuş takıntı haline getirmiş bunu senin gelme saatlerin falan uyanma saatlerin evden çıkma saatlerin sonunda çok büyük zarar görebilirsin dikkat et kendine bence konu ciddi bir hal alıyor sen böyle bakıyor ediyor diyorsun ama
Ben arkadasimla konusurken 9da uyaniyorm felan dedim baktim 9da arabasinda bekliyor sbaah asagida isten gelme saatimi bile ogrenmis adam yaa pes dimi
Takıntı insan yapar
Evet
Dediğim gibi biran önce bir çözüm yolu bul yoksa sonu iyi değil bu durumun. Sohbet için teşekkür ederim iyi geceler
Evliysen kocana bekarsan sevgiline dicen cozecek kesecek birakacak
Yok sevgilim bekarm babama desem kac cikar
Vallahi bu adami normal bir vatandasa desen kesin doverler
Sana goz koymus belli bi b... yariyomu ama
Sapik degil kucuk cocugu var cok ilgileniyot surekli onu cikariyor gezdiiriyor parka goturuyor
Sende gozu var belliki
Evet Işe basladim 3 gun oldu hergun 6 bucukta donuyorm arabayla otoparka giriyorm bakiyorm 6 buckta otoparkta beni bekliyor
Git yanina konus
Ne diyim
Gozu varda bir ise yaramio
Neden
Ben istemedikten sonra evli barkli cocuklu adamm evli olmasa cocugu olmasa belki bir sans verirrdim.6 sene icn
Hala devam mı 😂😂
Evet ise grdim 3 gundur basladim aksam gelis saatimi biliyor arabayla 6 bucukta donuyorm bakiyorm bizim otoparkta beklio saate yazik 😀😀
sevgili bul kendine onunla gez görsün
Yok be nisanlancam felan dedim yalandan daha cok ilgili oldu
Savcılığa git
polise haber ver
hakikaten ağır şizofrensin sen
Sen gibi
hergun ayni soru 5 sefer sorulurmu :)
normal bir insan bunu yaparmi
3 gun once sordum
hangi 3 hangi 13
Istedim kadar sorarim sinir yok
onu diyorum siniri sizofreni iste